Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba, iyi akşamlar.Ufak hi sorum olacak araştırdım ama içim rahat etmedi.Ovitrelle iğnesinin etkisi kaç günde geçer bugün 9. Günüm biri 3 diğeri 4. Gün emriyosu çift embriyo transferi yapıldı.Test yapsam doğru sonuç verir mi
Yaniltmak istemem sizi ama bir haftada geciyordu sanki ovitrelle etkisi. Ama ucuncu gun embriyosu tutunsa bile 9.gunde cikar mi onu bilmiyorum,erken midir degil midir hani
Hanımlar merhaba, iyi akşamlar.Ufak hi sorum olacak araştırdım ama içim rahat etmedi.Ovitrelle iğnesinin etkisi kaç günde geçer bugün 9. Günüm biri 3 diğeri 4. Gün emriyosu çift embriyo transferi yapıldı.Test yapsam doğru sonuç verir mi
Size şöyle anlatayım aşılama oldum Mart ayında Erken gebelik protoctor testinde 13. Güne kadar çok ince bir çizgi de olsa gördüm. 14. Gün negatifi gördüm.
Herkeste değişiyor 12. Güne kadar sürdüğünü gördüm burda. Bende 8. Günden sonra negatifti testler. Siz de hergün yapıp koyulaşma var mı diye bakabilirsiniz.