Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle gecikme yapar mı Hanımlar bakar mısınız bilginize ihtiyacım var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikmelek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
492
145
18
Bugün iğnenin 21.günü dün regl günümdü fakat olmadım 14.gün kan testim negatifti gecikme yaparmi iğne yada hamile olma şansım var mı

Tekrar test yapmadınız mı ? Geç döllenme olmuş olabilir

Bugün iğnenin 21.günü dün regl günümdü fakat olmadım 14.gün kan testim negatifti gecikme yaparmi iğne yada hamile olma şansım var mı
Ovitrelle kist vb rahatsızlıklar olmadığı sürece gecikme yapmaz canım 3 kere kullandım bende kist yapmadı iğnenin 14 16 günleri arasında adet olmuştum doktora görünmende fayda var

Tekrar test yapmadınız mı ? Geç döllenme olmuş olabilir
Yapamadım malesef eczane uzak kalıyor bana hastanelerde o şekilde eşimin iş cikisinda da kapanmış oluyor heryer acilede gidip kan vermek istemedim isin açığı korkuyorum birazda 😔

Ovitrelle kist vb rahatsızlıklar olmadığı sürece gecikme yapmaz canım 3 kere kullandım bende kist yapmadı iğnenin 14 16 günleri arasında adet olmuştum doktora görünmende fayda var
Gebelik istimali yokmu peki😔 test yapmayada korkuyorum gidip alamadım da uzak kalıyor bana

Gebelik istimali yokmu peki😔 test yapmayada korkuyorum gidip alamadım da uzak kalıyor bana
Gebelik ihtimali olabilir tabiki. Test almanız veya doktora gitmeniz gerekıyor. Uzakta olsa değer bence. İnternetten de alabilirsiniz ama kaç güne gelir bilemiyorum

Gebelik ihtimali olabilir tabiki. Test almanız veya doktora gitmeniz gerekıyor. Uzakta olsa değer bence. İnternetten de alabilirsiniz ama kaç güne gelir bilemiyorum
Hazırlanıp çıkıyorum duramiycam daha fazla test alıp gelcem çıkmazsa randevu alır giderim doktoruma artık

Ben 3 kez iğne kullandımm
İkisinde 17. Gün, sonuncusundada 19. Gün regl oldum kuzu
Bende hiç 14. Gün olmadı, genelde gebelik yoksa olur diyolar ama o net bişey değil bence
Umarım seninkin gebeliktir, gecikme değildir
Hayırlısı😘🙋🏻‍♀️

Ben 3 kez iğne kullandımm
İkisinde 17. Gün, sonuncusundada 19. Gün regl oldum kuzu
Bende hiç 14. Gün olmadı, genelde gebelik yoksa olur diyolar ama o net bişey değil bence
Umarım seninkin gebeliktir, gecikme değildir
Hayırlısı😘🙋🏻‍♀️
Şaka gibi taksi çağırdım gittim geldim testi yapmak için banyoya girdim adet oldum 🤦

Şaka gibi taksi çağırdım gittim geldim testi yapmak için banyoya girdim adet oldum 🤦
Bende sabrederdim sabrederdim
İki üç gün regl gecince heveslenip test almaya giderdim, daha dönüşte yolda regl olurdum
Kim bilir kaç kez geldi başıma=)

Back
X