- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
- 18
- Konu Sahibi Minikmelek
Bugün iğnenin 21.günü dün regl günümdü fakat olmadım 14.gün kan testim negatifti gecikme yaparmi iğne yada hamile olma şansım var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovitrelle kist vb rahatsızlıklar olmadığı sürece gecikme yapmaz canım 3 kere kullandım bende kist yapmadı iğnenin 14 16 günleri arasında adet olmuştum doktora görünmende fayda varBugün iğnenin 21.günü dün regl günümdü fakat olmadım 14.gün kan testim negatifti gecikme yaparmi iğne yada hamile olma şansım var mı
Yapamadım malesef eczane uzak kalıyor bana hastanelerde o şekilde eşimin iş cikisinda da kapanmış oluyor heryer acilede gidip kan vermek istemedim isin açığı korkuyorum birazdaTekrar test yapmadınız mı ? Geç döllenme olmuş olabilir
Gebelik istimali yokmu pekiOvitrelle kist vb rahatsızlıklar olmadığı sürece gecikme yapmaz canım 3 kere kullandım bende kist yapmadı iğnenin 14 16 günleri arasında adet olmuştum doktora görünmende fayda var
Gebelik ihtimali olabilir tabiki. Test almanız veya doktora gitmeniz gerekıyor. Uzakta olsa değer bence. İnternetten de alabilirsiniz ama kaç güne gelir bilemiyorumGebelik istimali yokmu pekitest yapmayada korkuyorum gidip alamadım da uzak kalıyor bana
Hazırlanıp çıkıyorum duramiycam daha fazla test alıp gelcem çıkmazsa randevu alır giderim doktoruma artıkGebelik ihtimali olabilir tabiki. Test almanız veya doktora gitmeniz gerekıyor. Uzakta olsa değer bence. İnternetten de alabilirsiniz ama kaç güne gelir bilemiyorum
İnşallah gebelik vardır bizede haber edinHazırlanıp çıkıyorum duramiycam daha fazla test alıp gelcem çıkmazsa randevu alır giderim doktoruma artık
İnsallah yaİnşallah gebelik vardır bizede haber edin
Ben 3 kez iğne kullandımmBugün iğnenin 21.günü dün regl günümdü fakat olmadım 14.gün kan testim negatifti gecikme yaparmi iğne yada hamile olma şansım var mı
Şaka gibi taksi çağırdım gittim geldim testi yapmak için banyoya girdim adet oldumBen 3 kez iğne kullandımm
İkisinde 17. Gün, sonuncusundada 19. Gün regl oldum kuzu
Bende hiç 14. Gün olmadı, genelde gebelik yoksa olur diyolar ama o net bişey değil bence
Umarım seninkin gebeliktir, gecikme değildir
Hayırlısı![]()
İnşallah gebelik vardır bizede haber edin
Olsun üzülme nasip başka ayaymış anlıyorum hayal kırıklığınıŞaka gibi taksi çağırdım gittim geldim testi yapayım dedim şimdi adet oldum
Bende sabrederdim sabrederdimŞaka gibi taksi çağırdım gittim geldim testi yapmak için banyoya girdim adet oldum![]()