Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi şehirde siniz ben tüp bebek ilaçlarımı aldığım eczanede var İstanbul eyüpsultan da istanbuldaysaniz ordan adres veririm size deMerhaba bir aydır bizde ilacı arıyoruz fakat hiçbir eczanede bulamadık elnizde var ise yardımcı olabilirmisiniz
Ankaradayım ben yakın illerde de bulamadık istanbulda baya uzakHangi şehirde siniz ben tüp bebek ilaçlarımı aldığım eczanede var İstanbul eyüpsultan da istanbuldaysaniz ordan adres veririm size de
Merhaba Trabzon da varAnkaradayım ben yakın illerde de bulamadık istanbulda baya uzak![]()
Evet ya bu arada bulamayanlar çoğu kişi Ankara'da oluyor üzüldüm çok inşallah bulursun canımAnkaradayım ben yakın illerde de bulamadık istanbulda baya uzak![]()
Kargo ile gelirmiki soğuksatn ürünmüş ama ankaraya baya uzakMerhaba Trabzon da var
İnşallah dua edin bulalım depolarda da yok diyorlarEvet ya bu arada bulamayanlar çoğu kişi Ankara'da oluyor üzüldüm çok inşallah bulursun canım
O konu hakkında bilgi veremiyorum numara vereyim gündüz arayın sorunKargo ile gelirmiki soğuksatn ürünmüş ama ankaraya baya uzak
Adana da sarıçam bizim eczanesi orda var arayın bir nasıl yardımcı olurlar baksınlar ben ordan buldumOvitrelle iğne bulamayan varsa iletişime geçebilir kendim için ararken 2adet buldum
Merhaba bende bulamıyorum hangi eczane acabaHangi şehirde siniz ben tüp bebek ilaçlarımı aldığım eczanede var İstanbul eyüpsultan da istanbuldaysaniz ordan adres veririm size de
Merhaba sizde mi iğneler ? Ben ovitrelle arıyorum daOvitrelle iğne bulamayan varsa iletişime geçebilir kendim için ararken 2adet buldum
Merhaba ben eyüpsultan Rami de itfaiye karşısında eczane var Rami eczanesi ordan aldım Arkadaş tavsiyesi uzerine bende gitmiştimMerhaba bende bulamıyorum hangi eczane acaba
Ankara Dörtyol Eczaneninde vardıAnkaradayım ben yakın illerde de bulamadık istanbulda baya uzak![]()
Canım memorial ve koru hastanesinin yakınındakı eczanelere sor ben ordan bulmuştum özel hastanelerin etrafında bulabilirsinMerhaba bir aydır bizde ilacı arıyoruz fakat hiçbir eczanede bulamadık elnizde var ise yardımcı olabilirmisiniz
İhtiyacım var pzt ye kadar bulmam lazım atamadığım eczane il kalmadı yardımcı olursanız çok sevinirimOvitrelle iğne bulamayan varsa iletişime geçebilir kendim için ararken 2adet buldum
Adres alabilir miyimHangi şehirde siniz ben tüp bebek ilaçlarımı aldığım eczanede var İstanbul eyüpsultan da istanbuldaysaniz ordan adres veririm size de
Merhabalar hangi ilaçları arıyorsnİhtiyacım var pzt ye kadar bulmam lazım atamadığım eczane il kalmadı yardımcı olursanız çok sevinirim