Ovitrelle iğne kullandım bugün 12 gün idrar testi yaptım pozitif çıktı hamilemiyim

Yldzzzzk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
55
13
38
24
Merhaba arkadaşlar klomen kullandım 10 gün boyunca 2 yumurtam büyümüş doktor ovitrelle çatlatma iğnesi verdi vurdurdum 12 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktı sizce hamilemiyim yardım edin

Merhaba arkadaşlar klomen kullandım 10 gün boyunca 2 yumurtam büyümüş doktor ovitrelle çatlatma iğnesi verdi vurdurdum 12 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktı sizce hamilemiyim yardım edin
Merhaba, iğnenin etkisi 14 güne kadar sürebiliyormuş sen 2 gün sonra tekrar yap yine pozitif görürsen kan tahlili yaptır kesin olması için hakkında hayırlısı olsun inşallah

ben 2defa denemıstım catlatma ıgnesını 10.gunde hıc cızgı falan yoktu her vucut farklı tabı ama genelde 10 gün sürüyor etkısı bence seninki gercek pozıtıftır..yine de emin olmak ıcın 14.gun sabah tekrar yap

Çok teşekkür ederim inşallah öyledir bundan 7.gün yaptım silik çıktı bugün net pozitif peki sizde varmı gebelik😊

ben 2defa denemıstım catlatma ıgnesını 10.gunde hıc cızgı falan yoktu her vucut farklı tabı ama genelde 10 gün sürüyor etkısı bence seninki gercek pozıtıftır..yine de emin olmak ıcın 14.gun sabah tekrar yap
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir bundan 7.gün yaptım silik çıktı bugün net pozitif peki sizde varmı gebelik😊

Canım benim 8.gün negatife döndü testim fakat bu gün 11. Gün aşırı kasık ağrım var sende bi belirti oldu mu

Göğüs ucum çok ağrıyor bel ağrısı ve kasıklarda batma var bide canım hep bişey Ler istiyor ilk ayda olmaz ki ama
benim de aynı belirtiler var canım. inşallah hamileyizdir. eşim bana hiç moral vermiyor. bu sabah hatta sanırım bu ay olmayacak dedim. zaten ben artık ümidi kestim dedi. çok zor geçiyor benim için resmen bu savaşta yalnızım

benim de aynı belirtiler var canım. inşallah hamileyizdir. eşim bana hiç moral vermiyor. bu sabah hatta sanırım bu ay olmayacak dedim. zaten ben artık ümidi kestim dedi. çok zor geçiyor benim için resmen bu savaşta yalnızım
Kaç aydır getirmiyosunn ben bi kez kürtaj oldum

pco yum canım yumurtalarım gelişmiyor 2 aydır klomen kullanıyorum bu ay ilk kez ovitrelle vurdum
Ya moralini bozma burda yakın arkadaşlarım çok tedavi oldu hemen hamile kaldılar benimde kürtajdan sonra yumurtam tembelleşmiş işte 10.gün test yaptım pozitif bu sabah kalktım teste baktım ikinci çizgi silinmiş neden olabilir bi bilgin varı

Back
X