Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, iğnenin etkisi 14 güne kadar sürebiliyormuş sen 2 gün sonra tekrar yap yine pozitif görürsen kan tahlili yaptır kesin olması için hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar klomen kullandım 10 gün boyunca 2 yumurtam büyümüş doktor ovitrelle çatlatma iğnesi verdi vurdurdum 12 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktı sizce hamilemiyim yardım edin
Teşekkür ederim Allah razı olsunMerhaba, iğnenin etkisi 14 güne kadar sürebiliyormuş sen 2 gün sonra tekrar yap yine pozitif görürsen kan tahlili yaptır kesin olması için hakkında hayırlısı olsun inşallah
ben 2defa denemıstım catlatma ıgnesını 10.gunde hıc cızgı falan yoktu her vucut farklı tabı ama genelde 10 gün sürüyor etkısı bence seninki gercek pozıtıftır..yine de emin olmak ıcın 14.gun sabah tekrar yapMerhaba arkadaşlar klomen kullandım 10 gün boyunca 2 yumurtam büyümüş doktor ovitrelle çatlatma iğnesi verdi vurdurdum 12 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktı sizce hamilemiyim yardım edin
Bence sonuç doğrudur ama 2 gün daha bekleyin garanti olsuni
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir bundan 7.gün yaptım silik çıktı bugün net pozitif peki sizde varmı gebelikben 2defa denemıstım catlatma ıgnesını 10.gunde hıc cızgı falan yoktu her vucut farklı tabı ama genelde 10 gün sürüyor etkısı bence seninki gercek pozıtıftır..yine de emin olmak ıcın 14.gun sabah tekrar yap
Göğüs ucum çok ağrıyor bel ağrısı ve kasıklarda batma var bide canım hep bişey Ler istiyor ilk ayda olmaz ki amaCanım benim 8.gün negatife döndü testim fakat bu gün 11. Gün aşırı kasık ağrım var sende bi belirti oldu mu
evet ben gebeyım inşallah sende oylesındırrÇok teşekkür ederim inşallah öyledir bundan 7.gün yaptım silik çıktı bugün net pozitif peki sizde varmı gebelik![]()
benim de aynı belirtiler var canım. inşallah hamileyizdir. eşim bana hiç moral vermiyor. bu sabah hatta sanırım bu ay olmayacak dedim. zaten ben artık ümidi kestim dedi. çok zor geçiyor benim için resmen bu savaşta yalnızımGöğüs ucum çok ağrıyor bel ağrısı ve kasıklarda batma var bide canım hep bişey Ler istiyor ilk ayda olmaz ki ama
Kaç aydır getirmiyosunn ben bi kez kürtaj oldumbenim de aynı belirtiler var canım. inşallah hamileyizdir. eşim bana hiç moral vermiyor. bu sabah hatta sanırım bu ay olmayacak dedim. zaten ben artık ümidi kestim dedi. çok zor geçiyor benim için resmen bu savaşta yalnızım
1,5 yıllık evliyim canım hiç hamile kalamadımKaç aydır getirmiyosunn ben bi kez kürtaj oldum
Sorunun peki ne canım1,5 yıllık evliyim canım hiç hamile kalamadım
Sorunun peki ne canım
pco yum canım yumurtalarım gelişmiyor 2 aydır klomen kullanıyorum bu ay ilk kez ovitrelle vurdumSorunun peki ne canım
Ya moralini bozma burda yakın arkadaşlarım çok tedavi oldu hemen hamile kaldılar benimde kürtajdan sonra yumurtam tembelleşmiş işte 10.gün test yaptım pozitif bu sabah kalktım teste baktım ikinci çizgi silinmiş neden olabilir bi bilgin varıpco yum canım yumurtalarım gelişmiyor 2 aydır klomen kullanıyorum bu ay ilk kez ovitrelle vurdum