Ovitrelle iğne kullandım bugün 12 gün idrar testi yaptım pozitif çıktı hamilemiyim

Ya moralini bozma burda yakın arkadaşlarım çok tedavi oldu hemen hamile kaldılar benimde kürtajdan sonra yumurtam tembelleşmiş işte 10.gün test yaptım pozitif bu sabah kalktım teste baktım ikinci çizgi silinmiş neden olabilir bi bilgin varı
canım ben iğneden 5 gün sonra test yaptım pozitifti. 8. ve 11. günler yaptım negatif oldu. bir hafta 10 gün sonra iğnenin etkisi tamamen ortadan kalkıyormuş. 14-15. günlerde test yapın diyorlar. biraz sabredelim de canım birkaç gün sonra tekrarlayalım testlerimizi düşen değer daha sonra hamilelik varsa yükseliyormuş

canım ben iğneden 5 gün sonra test yaptım pozitifti. 8. ve 11. günler yaptım negatif oldu. bir hafta 10 gün sonra iğnenin etkisi tamamen ortadan kalkıyormuş. 14-15. günlerde test yapın diyorlar. biraz sabredelim de canım birkaç gün sonra tekrarlayalım testlerimizi düşen değer daha sonra hamilelik varsa yükseliyormuş
Ben 8.gün yaptım 2.ciZgi vardı gözüküyor du bünyeden bünyeye farkmı ediyor acaba

Ben 8.gün yaptım 2.ciZgi vardı gözüküyor du bünyeden bünyeye farkmı ediyor acaba
o zamanlarda yapılan testler aldatıcı oluyormuş canım tabi her vücut farklıdır. bende hep pozitif gidecek sandım ama negatife döndü. bata kaç gün var?

Benim 10. Gün iğne günü ile beraber sadece idrar testinde pozitiftik görmek için bir heves yaptım ikinci çizgi çıktı siz öyle deyince içime bir umut doğdu olabilir mi diye 😇

Merhaba arkadaşlar klomen kullandım 10 gün boyunca 2 yumurtam büyümüş doktor ovitrelle çatlatma iğnesi verdi vurdurdum 12 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktı sizce hamilemiyim yardım edin
Bence hamilesin canim gozun aydin 🙈😍 ama Kesin 14.cu gunu bekle yine yap test

Merhaba arkadaşlar klomen kullandım 10 gün boyunca 2 yumurtam büyümüş doktor ovitrelle çatlatma iğnesi verdi vurdurdum 12 gün geçti idrar testi yaptım pozitif çıktı sizce hamilemiyim yardım edin
Merabalar evet bencede gozun aydin canim hamilesin 🥰❤ bende suan 12.ci gunumdeyim test yapmaya korkuyorum 14gundolsun die bekliyorum carsamba kan vermeye gidicem

Back
X