Ovitrelle İğne Sonrası 8. gün Beta Hcg Değerim

Aylinnn000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
146
96
28
29
merhabalar öncelikle,
14 Eylül de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum kolumdan. Dün kan verdim. 11.17 çıktı. Erken olduğunu biliyorum fakat yine de yapmak istedim. Doktorumu aradım anlattım, daha çok küçük 2. gün sonra testini tekrarla dedi bana ama çok sevinemedim. Sorum şu benim gibi önceden kan testi yapıp daha sonra yükselen oldu mu acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

merhaba canım benim 10 güne kadar testim pozitifti ama 12 13 günden sonra negatif oldu 8. günde yapmışsın çok erken şuan.inşallah pozitiflikte devam eder negatif olmaz seninki. Rabbim gönlüne göre versin

merhaba canım benim 10 güne kadar testim pozitifti ama 12 13 günden sonra negatif oldu 8. günde yapmışsın çok erken şuan.inşallah pozitiflikte devam eder negatif olmaz seninki. Rabbim gönlüne göre versin
Cevabın için çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese versin. Senin hamilelik olmadı mı canım?

Cevabın için çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese versin. Senin hamilelik olmadı mı canım?
maalesef canım bugün 3. çatlatma iğnemi vuruldum bu son yapışımdı eğer bu da tutmazsa aşılama tedavisine başlayacağımızı söyledi doktorum. İnşallah bu ay tutar :) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

İnşallah bebeğin sana sımsıkı sarılır ve seninle olur. Rabbim kimseye aratmasın

Canım 10. Günden itibaren yükseliyor değer, benim de 10. Gün silik çıkmıştı 11. Gün değerim 44 çıkmıştı
Cevabın için çok teşekkür ederim :) İnşallah benim de yarın 10. günüm kan tahlili vericem yine umarım yükselir.. Seninde bebişin sağ salim doğsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benimm

Cok erken kendine bu kotulugu yapma 14. Gunu bekle
Evet biliyorum erken olduğunu ama insan dayanamıyor işte 2 senedir bekliyorum. Hep negatifi ve 0.100 leri görünce insan kendini kandırmak istiyor gelecek olan her şey Allahtan, rabbim herkese versin hiç aratmasın inşallah

Amiiin canım inşallah 10. Gün değerin yükselir, zorlu bir yol ama çaba harcamaktan başka çaremiz yok, ben de 2 yıla yakın uğraştım ve sonunda aşılama ile oldu. Rabbim sana da nasip etsin inşallah en kısa ve hayırlı zamanda canım

Vallah seni cok iyi anliyorum ama dusundukce insan kafayi yiyor bende 4 sene olacak maalesef hala bekliyorum insallah pozitif olur gorursun sadece takmamaya calis boyle beklemek cok daha zor

Vallah seni cok iyi anliyorum ama dusundukce insan kafayi yiyor bende 4 sene olacak maalesef hala bekliyorum insallah pozitif olur gorursun sadece takmamaya calis boyle beklemek cok daha zor
Evet canım doğru söylüyorsun aslında, kıyamam sana , rabbim tez zamanda kucağını doldursun. Sende klomen filan mı kullandın?

Evet canım doğru söylüyorsun aslında, kıyamam sana , rabbim tez zamanda kucağını doldursun. Sende klomen filan mı kullandın?
Amin cumlemizin insallah kuzum klomen hic kullanmadim ama gonaf f
Menopur felan kullandim igneler buyuttu bir kez hamile kaldim ama maalesef kalbi durdu
Bende sizin gibi onikinci gunde bakiyordum en sonuncuda bekledim 14. Gunde guzel haberi almistim beklemek daha iyi

Başın sağ olsun canım Evet haklısın beklemek daha iyi olacak gibi, dün çok fena sol kasığıma ağrı girdi, ağlayacaktım nerdeyse bu sabahta kalktım adet oldum sandım öyle ağrım var ki ama olmamış. Adet olacakmışım gibi ağrım var. Adetime de 5 gün var bakalım her şeyin hayırlısı hepimiz için

Buda belirtiler arasinda kafani takmamaya calis kitap oku biseylerle oyalas boyle gecmez zaman Allah razi olsun insallah var dit pozitiftir

Canım sonucun nedir

merhaba kan testini tekrarladınız mı inşallah herşey gönlünüzce olur

merhaba kızlar benm iğne olalı 8gun oldu elimde tuttuğum sabah diğerini akşam yaptım akşam yaptgim biraz daha koyu çıktı igen etkisi olablirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…