Evet yaş beklemek ne kadar zorİnşallah sağlıcakla olur o gün de gelmek bilmez şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaş beklemek ne kadar zorİnşallah sağlıcakla olur o gün de gelmek bilmez şimdi
Selam Elif bugün iğneyi oldum. 21 mm büyüme olmuş birinde diğeride ona yetişir dedi. İnşallah eşimde sıkıntı yoktur da bu ay gebelik olurYaş değil yaa![]()
Benimle birlikte bir hasta daha gelmiş o gün iğneyi bulamamış sen nasıl buldun dedi baya şaşırdı hocam dedim hastane etrafından merkeze kadar yürüyerek tüm eczaneleri gezdim dedim oradaki hemşirelerde dua etti inşallah emeğinin karşılığını alırsın diyeSelam Elif bugün iğneyi oldum. 21 mm büyüme olmuş birinde diğeride ona yetişir dedi. İnşallah eşimde sıkıntı yoktur da bu ay gebelik olur
Sperm testi vermemiş miydiniz hiç.Selam Elif bugün iğneyi oldum. 21 mm büyüme olmuş birinde diğeride ona yetişir dedi. İnşallah eşimde sıkıntı yoktur da bu ay gebelik olur
Selam Elif bugün iğneyi oldum. 21 mm büyüme olmuş birinde diğeride ona yetişir dedi. İnşallah eşimde sıkıntı yoktur da bu ay gebelik olur
Bence adet gününü bekle inşallah hamile kalırız bu ayMerhababizim sürecimiz aynı zamanlara denk geliyor benimde iğnemin bugün 7.günü
Gecen ay hsg çekildik sperm testi verdik sorun yok hiçbirinde. İnşallah bu ay olur bizimde.
Beta nün yüksek çıkması beni çok ümitlendirdi ama iğnenin etkisiymiş. Simdi bekliyorum bayram sonrası 23unde progesteron baktırmak için kan vereceğim o zaman beta baktirayim mi yoksa adeti gününü mü bekleyeyim
Yok vermedi eşim Birtane çocuğum o da geç oldu tedavisizSperm testi vermemiş miydiniz hiç.
O zaman sabredin olur inşallahYok vermedi eşim Birtane çocuğum o da geç oldu tedavisiz
İnşallah ya. Benim yaşım 40 geç evlendim o yüzden biraz sabırsızımAd
Bence adet gününü bekle inşallah hamile kalırız bu ay![]()
Sonucunun ne oldu ece mahsen?Selam Elif bugün iğneyi oldum. 21 mm büyüme olmuş birinde diğeride ona yetişir dedi. İnşallah eşimde sıkıntı yoktur da bu ay gebelik olur
Test yapmadım daha çok erken pekte değerlendiremedik misafirlerim var cuma vuruldum iğneyi o gün birde ertesi gün oldu beraberlikSonucunun ne oldu ece mahsen?
Siz baktınız mıSonucunun ne oldu ece mahsen?
Bugün adetimin 22.günü progesteron ve beta baktırdım malesef çok moralim bozuldu. Progesteron 4.9 çıktı beta negatifSiz baktınız mı
Önceden de adete yakın mı baktırıyordunuz bu sonuç çıkıyorduKi benim normal zamanlarda progesteron 18 13 gibi çıkardı. Bu ay çatlatma ignesinden sonra niye 4.9 çıktı anlamadım
Hep adetimin 21 veya 22.günü baktiriyordumÖnceden de adete yakın mı baktırıyordunuz bu sonuç çıkıyordu
Regli olacaksınız o zaman ne diyelim nasip belli de olmaz gerçiHep adetimin 21 veya 22.günü baktiriyordum
Elif selam hayırlı haber var mıKi benim normal zamanlarda progesteron 18 13 gibi çıkardı. Bu ay çatlatma ignesinden sonra niye 4.9 çıktı anlamadım