Ovitrelle iğneden sonra hamilelik

Tuzluleblebi

Gönül istiyor ki insanın insana zulmü bitsin..
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
548
Puanlar
23
Merhaba ben adetin 3.gunu femara kullanmaya başladım. Sonrasında ovitrelle çatlatma iğnesi vurduk 11 Kasım'da. Bugün (25 Kasım'da) iğneden tam 14 gün sonra evde test yaptım negatif çıktı. Yarın doktor randevum var. Sonucun hâlâ pozitif cikma ihtimali var mı

Olabılır yenı artıyosa testte cıkmaya bilir ama ben 35 le ogrendımde testte silik te olsa vardı

Olabılır yenı artıyosa testte cıkmaya bilir ama ben 35 le ogrendımde testte silik te olsa vardı
Yani 14 gün oldu ovitrelle vurali ama bugün negatif çıktı evde sizce beta 4-5 gibi bir şey mi o yüzden mi çıkmadı idrarda. Zaten yarın kan vericem

Ovitrelle 5. Gün bugun üç gün test yaptım iğne etkisi için iki günde bende etkisi gecti biraz önce erken gebelik testi yaptım baya çizgi çıktı hala iğne etkisimi acaba iğneden sonra bile bu kadar çıkmamıştı bende

Muhtemelen iğnenin etkisidir. En iyisi muhtemelen adet gününden sonra kan vermek. Bende sizin gibi oldum umutlandırdim kendimi çok üzüldüm. Bu hafta yepyeni bir tedaviye başladım. Kuzenim 9 sene çocuğu olmadı bu tedaviye başlamış 27.gunde hamile kalmis. Doktor tedavisi

Bu benm ilk oldu diğer iki iğne bunu bulamadım diye pregnl olmuştum hiç bundaki gibi olmadı yani bunda vuruldum ilk gün yumurta çatlamayı hissettim dünde böyle hafif kramplar girdi yeni yeni bel ağrım başladı ara ara böyle

Bu belirtiler ovitrellenin yan etkisi olabiliyor çoğu zaman. Ama tabiki sizi üzmek istemem inşallah gebelik belirtileridir. Sadece fazla beklenti insanı üzüyor kendimden biliyorum

14 gün sonra çıkan sonuç genelde doğru olan sonuçtur ama adet gününüze kadar umut var demektir çünkü belki geç döllenmiş olabilir. Adet günü veya iki üç gün sonra yaparsanız çıkabilir inşallah

Bu belirtiler ovitrellenin yan etkisi olabiliyor çoğu zaman. Ama tabiki sizi üzmek istemem inşallah gebelik belirtileridir. Sadece fazla beklenti insanı üzüyor kendimden biliyorum
Haklısın inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız işte bugun 6. Gün iğne günü saymazsam 5. Gün kanda 26.7 çıktı bakalım işte 10. Gün yaptırcam bide kan

Haklısın inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız işte bugun 6. Gün iğne günü saymazsam 5. Gün kanda 26.7 çıktı bakalım işte 10. Gün yaptırcam bide kan
Sonuç alabildin mi kan verdim miiii pozitif sonuç bekliyoruz senden inşallah Allah yardımcın olsun

Sonuç alabildin mi kan verdim miiii pozitif sonuç bekliyoruz senden inşallah Allah yardımcın olsun
Sonra bidaha vermedim pazar vercem beklicem bugun sabah kaset test yaptım silik çizgi vardı bugun sabah baya bi bulantım oldu. Aürekli acıkmaya başladım bugun o çok sık olan kasık ağrılarım karın ağlarım hafif ama çok uykum geliyo yani bilmiyorum belime ağrı girip çıkıyo iki gündürde akşam yanıyorum gaz problemim olmaya başladı yani bilmşyorum geröekten inşallah olur bu sefer ya çok umutluyum bende

Merhaba test yaptıniz mi inşallah güzel haber almişsinizdir

Ben negatif diye yorumladım ama
Adet olmadığınız sürece Umut vardır. Kötü de düşünmeyin yarın ya da ertesi gün tekrar kan verin evde de test yapın. İnşallah güzel haberler alacaksınız. Bizde güzel haberler duydukça mutluluk duyuyoruz bizleri de habersiz bırakmayin

Çok üzüldüm ama gerçekten şiödi iğne günü hariç 11. Gün bugun benm ader tarihimde ayın 14 ü şimdi ben hangi günü beklicem

`