• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle İğnesi Bulamıyoruz

Yaz15

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
6
Arkadaşlar selam. Bugün kaç eczane gezdim bulamadım. Öneriniz var mı? Her il de böyle sıkıntı var mı?

Arkadaşlar selam. Bugün kaç eczane gezdim bulamadım. Öneriniz var mı? Her il de böyle sıkıntı var mı?
Her ilde sıkıntı var tüp bebek ilaçları ile pahalı ilaçlar ile beraber satıyorlar genelde. Tüp bebek merkezleri yakınındaki eczanelere sorman gerek maalesef karaborsa olmuş ovitrelle

Her ilde sıkıntı var tüp bebek ilaçları ile pahalı ilaçlar ile beraber satıyorlar genelde. Tüp bebek merkezleri yakınındaki eczanelere sorman gerek maalesef karaborsa olmuş ovitrel

Her ilde sıkıntı var tüp bebek ilaçları ile pahalı ilaçlar ile beraber satıyorlar genelde. Tüp bebek merkezleri yakınındaki eczanelere sorman gerek maalesef karaborsa olmuş ovitrelle
Teşekkür ederim cevabız için. Bir de öyle deneyelim

Merhabalar elimde 2027 e kadar geçerli ovitrelle vardır. Kocaeli dilovasinda oturuyorum eğer alabilme gibi durumunuz varsa verebilirim.

Son düzenleme:
Nerde yaşıyorsunuz eğer Ankaradaysanız bende bir tane var fazla

Merhabalar elimde 2027 e kadar geçerli ovitrelle vardır. Kocaeli dilovasinda oturuyorum eğer alabilme gibi durumunuz varsa verebilirim.
Ya çok teşekkür ederim İstanbulda otuyorum eğer bulamazsam size yazarım 🙏 bir şekilde almaya çalışırız

Back
X