Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ilde sıkıntı var tüp bebek ilaçları ile pahalı ilaçlar ile beraber satıyorlar genelde. Tüp bebek merkezleri yakınındaki eczanelere sorman gerek maalesef karaborsa olmuş ovitrelleArkadaşlar selam. Bugün kaç eczane gezdim bulamadım. Öneriniz var mı? Her il de böyle sıkıntı var mı?
Her ilde sıkıntı var tüp bebek ilaçları ile pahalı ilaçlar ile beraber satıyorlar genelde. Tüp bebek merkezleri yakınındaki eczanelere sorman gerek maalesef karaborsa olmuş ovitrel
Teşekkür ederim cevabız için. Bir de öyle deneyelimHer ilde sıkıntı var tüp bebek ilaçları ile pahalı ilaçlar ile beraber satıyorlar genelde. Tüp bebek merkezleri yakınındaki eczanelere sorman gerek maalesef karaborsa olmuş ovitrelle
Merhabalar elimde 2027 e kadar geçerli ovitrelle vardır. Kocaeli dilovasinda oturuyorum eğer alabilme gibi durumunuz varsa verebilirim.Arkadaşlar selam. Bugün kaç eczane gezdim bulamadım. Öneriniz var mı? Her il de böyle sıkıntı var mı?
Arkadaşlar selam. Bugün kaç eczane gezdim bulamadım. Öneriniz var mı? Her il de böyle sıkıntı var mı?
Ya çok teşekkür ederim İstanbulda otuyorum eğer bulamazsam size yazarımMerhabalar elimde 2027 e kadar geçerli ovitrelle vardır. Kocaeli dilovasinda oturuyorum eğer alabilme gibi durumunuz varsa verebilirim.
İstanbul küçükçekmeceHangi şehirdesiniz
Çok teşekkür ederim İstanbuldayım maalesefNerde yaşıyorsunuz eğer Ankaradaysanız bende bir tane var fazla
Sultangazi sena eczanesi var ben ordan bulmuştum bir orayı aratıp sorun istersenizİstanbul küçükçekmece
Bende var isterseniz halkalıda oturuyorumİstanbul küçükçekmece
Teşekkür ederimSultangazi sena eczanesi var ben ordan bulmuştum bir orayı aratıp sorun isterseniz
Merhaba, sultangazi Didem eczanesi 1-2 hafta önce reçetemle gittim 2-3 saate getirttilerTeşekkür ederim
Çanakkale'de çoğu depoda var yakinsanizArkadaşlar selam. Bugün kaç eczane gezdim bulamadım. Öneriniz var mı? Her il de böyle sıkıntı var mı?