Ovitrelle iğnesi olanlaar?

Hayırlı geceler kızlar bu ay klomen + ovitrelle kullandım doktorun dediklerini kelimesi kelimesine uyguladım 14 eylül de adet olmam gerekiyor 1 hafta kaldı adetime kasık ve bel Ağrı'm var göğüs uçlarım büyüdü ve çok agrıyor bazen midem bulanıyor bazı şeyler tiksiniyorum sizce bişeyler varmıdır 1 hafta Nasıl geçicek hiç bilmiyorum

Amin inşallah benimde pozitif çıkar

Canım benim adetime 1 hafta kala da aynı şeyleri hissediyordum. Sütyenin dokunmasına tahammülüm yoktu, silikonlu iç camasirindan uçları belli oluyodu düşün ama şimdi adetime 2 gün falan var göğüslerde ki hassasiyet geçti benim. Ara ara ağrım oluyo kasığımda, bide su gibi akıntım var. Geriye pek bişey kalmadı bakalım pazartesiye kadar adet olmazsam kan vericem

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah hamilesindir

Kizlarr bu igmeden spnra kasiklarda agri basinc hisseden var mj.ignemin 6. Gunu ozellikle yumoslarin oldugu tarafta halen daha.agri sislik.hissi var yumos lar catlamadi da kist mi oldu acaba(

bende cuma günü oldum iğnemi ve bugün ara ara sancım oluyor sanki adet olacakmışım gibi bat 2 ekim...bana doktor çatlatma iğnesi ile duphastonda verdi onu içiyorum şimdi...Rabbim tüm çocuk isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin İnşaallah

Aminn canim. Benim de bgn 11. Gun insallah guzel sonuclar aliriz..14. Gun benim.kirmizilar muhakkak.gelir igneden sonra..Insallah bu ay gelmezler artik da bir mutluluk yaşarız..

Merhaba kızlar 23eylül de orvitelle vuruldum inanılmaz kasık ve sırt Ağrı'larım var ve midem de bulanıyor tabi dayanamadım evde iki kez test yaptım ikisi de çift çizgi çıktı azıcık silikti ama.bugun de 1 hafta oldu kan tahlili verdim 11,5 çıktı sizce ne demek çok üzgün ve telaşlıyım(((

Slm arkadaşlar ben geçen 5 kasımda çatlatma iğnesi oldum onun öncesinde ilişki oldu ama bende ağrı sancı kesilmedi edet tarihimde 24 ve bir kaç kişi de beni rüyasında gormus hamile haberi verdiler beni hamile gormusler ben vermisim zamanı var demişim buna benzer şeyler kaç kişi böyle dedi ve hepside bugün oldu anlam veremedimm sizce ne anlamagelir.

Merhaba ben aranıza yeni katıldım :)
3 martta ovitrelle vuruldum 2. Günü karnım aşırı şekilde şişme yaptı ve kasık ağrılarım oldu yürümektw dahi güçlük çekiyodum. Şuan ağrılarım azaldı ara ara batmalar falan oluyo ama karnımın şişkinliği gitmedi. Doktorum bana karnınıb şişmesinden anlıcaz dedi şişkinliğin devam ederse gebelik şansın yüksek dedi. Sizce gebe olma şansım var mı. Karnım hala hamile karnı gibi şiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…