Amin inşallah benimde pozitif çıkarSağ ol canım darısı isteyen herkese olsun inşallah. Yumurtlamadan bir hafta sonra kasıklarımda ağrı vardı. Yumurtlamadan yaklaşık 9 gün sonra yoğurttan tiksindim. Oysa çok severek her gün yerdim. Göğüslerimde de şişkinlik olmaya başlamıştı. Igneden 13 gun sonra kanda pozitif gördüm.
Hayırlı geceler kızlar bu ay klomen + ovitrelle kullandım doktorun dediklerini kelimesi kelimesine uyguladım 14 eylül de adet olmam gerekiyor 1 hafta kaldı adetime kasık ve bel Ağrı'm var göğüs uçlarım büyüdü ve çok agrıyor bazen midem bulanıyor bazı şeyler tiksiniyorum sizce bişeyler varmıdır 1 hafta Nasıl geçicek hiç bilmiyorum
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah hamilesindirCanım benim adetime 1 hafta kala da aynı şeyleri hissediyordum. Sütyenin dokunmasına tahammülüm yoktu, silikonlu iç camasirindan uçları belli oluyodu düşünama şimdi adetime 2 gün falan var göğüslerde ki hassasiyet geçti benim. Ara ara ağrım oluyo kasığımda, bide su gibi akıntım var. Geriye pek bişey kalmadı bakalım pazartesiye kadar adet olmazsam kan vericem
Inşallah canım Rabbim gönlünüzce hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.Amin inşallah benimde pozitif çıkar
Amin inşallah Allah tüm isteyenlere hayırlısını nasip etsinInşallah canım Rabbim gönlünüzce hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.
Aminn canim. Benim de bgn 11. Gun insallah guzel sonuclar aliriz..14. Gun benim.kirmizilar muhakkak.gelir igneden sonra..Insallah bu ay gelmezler artik da bir mutluluk yaşarız..bende cuma günü oldum iğnemi ve bugün ara ara sancım oluyor sanki adet olacakmışım gibi bat 2 ekim...bana doktor çatlatma iğnesi ile duphastonda verdi onu içiyorum şimdi...Rabbim tüm çocuk isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin İnşaallah
canım ne yaptın sonuç ne oldu inşllah hamile olmuşsundurErken mi davrandım sizce 2014 te düşük yaptım çok istiyorum(
Maalesef canım olmadı İnşallah önümüzdeki Ay Olurcanım ne yaptın sonuç ne oldu inşllah hamile olmuşsundur
inş cnm sıkma canını bende uzun zamandır istiyorum ama kısmet buay ilk defa tedavi uyguladım senin herhangi bir sorunun varmıMaalesef canım olmadı İnşallah önümüzdeki Ay Olur
Pko var ve yumurtaliklarim yeterince büyümüyor canım Amin inşaallah hepimize nasip olsuninş cnm sıkma canını bende uzun zamandır istiyorum ama kısmet buay ilk defa tedavi uyguladım senin herhangi bir sorunun varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?