Aile Planlaması Ovitrelle iğnesi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Selam kızlar♥️ Ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bu ay ne yazık ki negatif🥺 Doktor iğnenin etkisi 3 ay sürüyor 3 ay doktorla işin kalmadı tek yapman gereken eşinle birlikte olmak dedi. İğnenin etkisi 3 ay sürüyor mu sizce bana bi tuhaf geldi?
Böyle bişey olduğunu düşünmüyorum
Bende martda vuruldum negatif oldu
Nisanda yani bu ay bidaha vuruldum

Yanlis bilgi verilmis yada siz yanlis anladiniz doktordayken iyi dinlemek lazim sayet eger iyi dinlediyseniz doktorunuzu ozaman kötü bir doktora denk gelmissiniz resmen basindan atmis sizi yani 3 ay gözüme gözükme dermis gibi olmus .. doktorunuzu degistirin evet pahali cok pahali özel muayeneler ama özel muayenelerde cok ilgileniyor ben kendi tecrübeme dayanarak söylyrm cocuk sahibi olmak icin iyi bir doktor şart!!!!!

Selam kızlar♥️ Ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum bu ay ne yazık ki negatif🥺 Doktor iğnenin etkisi 3 ay sürüyor 3 ay doktorla işin kalmadı tek yapman gereken eşinle birlikte olmak dedi. İğnenin etkisi 3 ay sürüyor mu sizce bana bi tuhaf geldi?
İyi sallamış ha ne üç ayı bir kerelik o iğneler sen başka Dr git canım

Kızlar selam bugün sabah 11 de ovitrelle vuruldum doktor carsamba persembe cumartesi pazartesi ilişkş önerdi. Dün aksamı da değerlendirmiştim. Ovitrelle vurulduğu zaman yumurtanın erken catlama ihtimali var mı mesela ben bugün 11 de vuruldum hafif kasık sızısı var ara ara catlamaz sanırım en erken 36 saat diyor

Kızlar selam bugün sabah 11 de ovitrelle vuruldum doktor carsamba persembe cumartesi pazartesi ilişkş önerdi. Dün aksamı da değerlendirmiştim. Ovitrelle vurulduğu zaman yumurtanın erken catlama ihtimali var mı mesela ben bugün 11 de vuruldum hafif kasık sızısı var ara ara catlamaz sanırım en erken 36 saat diyor
Benim Dr 24 -36 saat diyor

Ovülasyon testi yaptım henüz catlamamış . Üstteki aksam saat 7 alttaki şimdi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    106,8 KB · Görüntüleme: 36
merhaba doktorunuz kım bnde izmirdeyim

Back
X