Ovitrelle ile hamile kalabilen var mı ?

Dilek2183

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
2
12
3
32
Mrba arkadaşlar ben pkoluyum 1klomen ve 8 tane 150'lik menioral kullandıktan sonra pazartesi günü ovitrelle çatlatma ignesi vuruldum igneyle hamile kalan varmı ve kasıkta agrınız oldumu ?

Ben klomen ve ovitrella ile hamile kaldım canım kasıklarimda özellikle ilk gün çok sancı oldu sonra baya hafifledi ilk ayda hemen pozitifi gördüm çok şükür..

Ben de dün iğneyi vuruldum klomen kullanımından sonra.
Şimdi 2 gün ilişki ve sona gün aşırı ded dr inşallah hamilelik olur

Ben klomen ve ovitrella ile hamile kaldım canım kasıklarimda özellikle ilk gün çok sancı oldu sonra baya hafifledi ilk ayda hemen pozitifi gördüm çok şükür..
Hayirli olsun maşallah. Bu Ovittrella iğnesi nekadar acaba hatirliyormusunuz

Kızlar merhaba ben bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum , 28 şubat adet tarihimde ve 2-3 gün önceden sancım başlardı bu sefer öyle olmadı.

1 haftadır sol kasığımın attığını arada battığını hissediyorum 2-3 kez miğdem bulandı ve yumru gibi boğazımda takıldı.Afedersiniz 4-5 gündür ishal oldum.
2 gündürde idrarımı yaptıktan 1y dk felan sonra tekrar geliyor ve yapmadığım halde tekrar giriyorum.

26sında öğlen pembe leke geldi daha sonra kahverengi lekelere dönüştü.
27sinde biraz çoğalmaya başladı ve çok açık kırmızı ya yakın lekerde vardı arasında , akşama doğru bitmişti nerdeyse ve akşamdan sabaha kadar hiç olmadı.
28de ÇOK AZ 3-4 saatlik arayla oldu ve akşamdan diğer öğlene kadar olmadı.
Bugünse öğlen iki parmağım kadar oldu ve başka yok.

Benim durumumda olan varmı çoğunluk yerleşme kanaması diyor bana.Nasıl adet olduğumu biliyoeum adet gibi değil.Bir tanıdığım yeni doğum yaptı ona danıştım yerleşme kanamasıdır şuanda ne test yaparsan negatif çıkar dedi.Kan testi verdim negatif çıktı

Back
X