Ovitrelle ile hamile kalabilen var mı ?

Benim yaşım 38 çikolata kistim var ve o sağolsun rezervimi düşürdü :KK43: 9 aylik evliyim ve hiç hamilelik yaşamadım.ilk 24 ocakta gittim bana glukofen verdi kisti olanlara veriliyormuş. Rahim filmi çekildim temiz çıktı bugünde gittim adetimin 4.günü bugüne klomen yazdı. Yarın başla sabah akşam iç dedi.13 ünde gideceğim bakalım yumurta olusacakmi..çok zor işlermis bunlar hersey gözümde çok büyüyor.. ne bileyim bazen diyorumki bırak tedaviyi kaderini yaşa..belkide bebeğin olmaması gerekiyor..gel gitler işte..
Yok canım öyle düşünme sakin bırakma sonra geç kalmış olursun. Klomen yumurtaliklari uyarip yumurta geliştirir çatlama igneside yumurtayı uyarır Wè catlamasini kolaylaştırır rezerwlerin azalması her ay yumurta üretmedigini gosterio bende pco wardı her ay yumurtam olmuyodu işte tam bu noktada klomen can kurtarıcı gibi devreye girio sonrası 2 günde bi sadece 3 yada 4 kere doktora gidip yumurtayı takip etmek canım inan bana mücadele edecek kadar güzel bi duygu içinde bi kalp daha atmasi:)

Yok canım öyle düşünme sakin bırakma sonra geç kalmış olursun. Klomen yumurtaliklari uyarip yumurta geliştirir çatlama igneside yumurtayı uyarır Wè catlamasini kolaylaştırır rezerwlerin azalması her ay yumurta üretmedigini gosterio bende pco wardı her ay yumurtam olmuyodu işte tam bu noktada klomen can kurtarıcı gibi devreye girio sonrası 2 günde bi sadece 3 yada 4 kere doktora gidip yumurtayı takip etmek canım inan bana mücadele edecek kadar güzel bi duygu içinde bi kalp daha atmasi:)
Olmaz mi;) ne çok isterdim bende.. bazen kalbim daralıyor olmucak uğraşma sokma vücuduna şu hormonları diyorum..sonra ileride pişman olmamak adına mücadele et diyorum.. sen kac haftalık oldun bu arada ?

Olmaz mi:KK66: ne çok isterdim bende.. bazen kalbim daralıyor olmucak uğraşma sokma vücuduna şu hormonları diyorum..sonra ileride pişman olmamak adına mücadele et diyorum.. sen kac haftalık oldun bu arada ?
Zaman geçtikçe hepimiz bi bocalama yaşıyoruz galiba, başlarda hemen olsun diye sabırsızlık, sonra 6-7 ay geçince hayırlısyla zamanını bekliyirdur elbet diye sabrı öğretiyor hayat işte. Benim de 2 yıl olacak, başlardaki aceleciliğim sabırsızlığım yerini elbet herşeyin hayırlısı olacaktır diye sükunete bıraktı... Allahım hayırlısını versin isteyen kimsebin kucağını boş bırakmasın inşallah..

Olmaz mi:KK66: ne çok isterdim bende.. bazen kalbim daralıyor olmucak uğraşma sokma vücuduna şu hormonları diyorum..sonra ileride pişman olmamak adına mücadele et diyorum.. sen kac haftalık oldun bu arada ?
11+2 deyim canım. Hormon diye düşünme tabiki belli bi aya kadar kullaniyosun doktorun seni yonlendircektir canım. . O ilaç benim acilarimi unutturdu ve 2 yıldır ugrastigim bebeğim için vesile oldu ben ona hormon olarak bakamiyorum oyuzden:)))

Zaman geçtikçe hepimiz bi bocalama yaşıyoruz galiba, başlarda hemen olsun diye sabırsızlık, sonra 6-7 ay geçince hayırlısyla zamanını bekliyirdur elbet diye sabrı öğretiyor hayat işte. Benim de 2 yıl olacak, başlardaki aceleciliğim sabırsızlığım yerini elbet herşeyin hayırlısı olacaktır diye sükunete bıraktı... Allahım hayırlısını versin isteyen kimsebin kucağını boş bırakmasın inşallah..
Aslında benim umitsizligim yaşım kıstim ve yumurta azligim.en kötü hasta durumunda olmam.. yoksa inanın banà beklerdim keşke genç ve herşeyim normal olsaydım..hiç takmazdim o zaman :(

11+2 deyim canım. Hormon diye düşünme tabiki belli bi aya kadar kullaniyosun doktorun seni yonlendircektir canım. . O ilaç benim acilarimi unutturdu ve 2 yıldır ugrastigim bebeğim için vesile oldu ben ona hormon olarak bakamiyorum oyuzden:)))
Ne mutlu Size.. 2 sene boyunca bu sekilde uğraştiniz mi ? YaşınıZ kaçtı?

Ne mutlu Size.. 2 sene boyunca bu sekilde uğraştiniz mi ? YaşınıZ kaçtı?
Ewet canım uğraştım benim bi kızım var 5.5 yaşında 3.5 yaşındayken dedik bi kardes yapalım fazla yaş olmasın aralarında tabi kızıma hemen hamile kalınca 2. De de öyle olur diye düşündüm ama olmadı ilk pco olduğumu öğrendim ama doktorlar çok üstünde durmadı korunmayi bıraktım 5 ay sonra hamile kaldım kimyasal oldu sonra bi 5 ay sonra tekrar bi düşük tekrar uzun bekleyisten sonra hamile kaldım oda kürtajla sonuclandi arastirilmadik bişey kalmadı genetikten rahim filmine esimede banada sonra bi doktorun pco için werdigi klomen tedawisiyle sağlıklı bi hamilelik yasadim çok şükür uzun oldu ama inan bana aytintilara girsem çok daha uzardi:( ama hiç pes etmedim çok umutsuzluga kapildim çok üzüldüm ağladım destek bile aldım ama birakmadim oyüzden bu kadar erken pes etmeni istemem dünyanın en güzel duygusu bu...

İyi geceler hanımlar aranıza yeni katıldım ben 26 Ocak'ta çatlatma iğnesi oldum hala adet olmadım test yaptım tek çizgi çıktı moralim sıfırrrr

Bence geç diil 45 yaşında anne olmak için ugrasanlarda war siz sizden iyilere bakmayın Rabbim ol derse olur...
İnşallah.. bakalım bugün klomene başladım..doktorum bu konularda iyi. Önce Allaha sonra ona emanetim.. hakkimizda hayirlisi :)

slm kızlar yazıları sizler yazalı baya olmuş bende çocuk istiyodum doktora gittim yumurtam kendi büyümüş o gün ovitrella yı yaptı ve ilk denemede tuttu ama maalesef iki aylıkken düşükle sonuçlandı :(

Back
X