Ovitrelle ile hamile kalanlar burada toplanalım

En iyisi adet gecikmesini beklemek.. Ben keseyi bile adetten Bir hafta sonra gördüm oda zar zor o yüzden hiçbir şey belli olmaz
Adetim de karmakarışık oldu hesabim şaştı yani tamamen. Adetin 14 15. günü normalde yumurtlama oluyordu. Yumurtlamadan da 9 10 gün sonra adet olyordum şimdi klomenle adetin 9. günü iğneyi yaptım. Normalde şimdiye kadar adetimin bitmiş olması lazımdı ama ilaç da kullandığım için ne zaman olurum hiç bilmiyorum.

Adetim de karmakarışık oldu hesabim şaştı yani tamamen. Adetin 14 15. günü normalde yumurtlama oluyordu. Yumurtlamadan da 9 10 gün sonra adet olyordum şimdi klomenle adetin 9. günü iğneyi yaptım. Normalde şimdiye kadar adetimin bitmiş olması lazımdı ama ilaç da kullandığım için ne zaman olurum hiç bilmiyorum.
Siz 16.günde tekrar bi test yaptın istersenz.. Belirsizlik daha kötü bir şey

Benziyoruz biraz benimde hep adetin 14.-15. Gunu yumurtlama olurdu ovulasyonla takip ediyordum. Bu ay 9. Vuruldum bende igneyi. Ama benim dongum uzun 30-32gunde bi. Simdi eger Normal dongumde olcaksam cok var olmama ama igneye bagliysa 14 te yada 15te olmaliydim :/

Benziyoruz biraz benimde hep adetin 14.-15. Gunu yumurtlama olurdu ovulasyonla takip ediyordum. Bu ay 9. Vuruldum bende igneyi. Ama benim dongum uzun 30-32gunde bi. Simdi eger Normal dongumde olcaksam cok var olmama ama igneye bagliysa 14 te yada 15te olmaliydim :/
Igneden 14 gün sonra adet olunuyormus diye okumuştum burda ama bilmiyorum ne kadar doğru

Bende de yumurta büyüklüğünde hatta dokunduğumde elime gelen kitle gibi bir şey vardı ama sıkıntı çıkmadı

sanırım hamilelik gerçekleşmişti sizde.
İnşallah Rabbim daha fazla boş bırakmadan sağlıkla kucağımıza bebişlerimizi verir çok teşekkür ederim yanıtınız için.🙏🏻

Kızlar merhaba,ben pco luyum malesef ilk defa bu ay klomen kullandım 3 yumurtam vardı sonra menagone iğne oldum tek yumurtam gelişti 18 19 mm sonra ovitrelle kullandım 21 temmuzda 36 saat sonra ve diğer günler ilişki önerdi doktorum.
Bugün iğneden sonraki 11. Günüm dayanamadm kan testi yaptırdım malesef 1.20 yükselir mi sizce

Back
X