- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.864
- 528
Bugün 13. gün negatif cıktıSizin kacinci gundu ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 13. gün negatif cıktıSizin kacinci gundu ki
İğne gününü birinci gün aldımGünü iğnenin yapıldığı günü 1. gün sayarak mi hesapladınız yoksa iğne olduğunuz günden sonraki 16 gün mu?
Anladım o zaman benim büyük ihtimalle yok. Bugün 13. günüm negatif cıktı testİğne gününü birinci gün aldım
En iyisi adet gecikmesini beklemek.. Ben keseyi bile adetten Bir hafta sonra gördüm oda zar zor o yüzden hiçbir şey belli olmazAnladım o zaman benim büyük ihtimalle yok. Bugün 13. günüm negatif cıktı test
Adetim de karmakarışık oldu hesabim şaştı yani tamamen. Adetin 14 15. günü normalde yumurtlama oluyordu. Yumurtlamadan da 9 10 gün sonra adet olyordum şimdi klomenle adetin 9. günü iğneyi yaptım. Normalde şimdiye kadar adetimin bitmiş olması lazımdı ama ilaç da kullandığım için ne zaman olurum hiç bilmiyorum.En iyisi adet gecikmesini beklemek.. Ben keseyi bile adetten Bir hafta sonra gördüm oda zar zor o yüzden hiçbir şey belli olmaz
Siz 16.günde tekrar bi test yaptın istersenz.. Belirsizlik daha kötü bir şeyAdetim de karmakarışık oldu hesabim şaştı yani tamamen. Adetin 14 15. günü normalde yumurtlama oluyordu. Yumurtlamadan da 9 10 gün sonra adet olyordum şimdi klomenle adetin 9. günü iğneyi yaptım. Normalde şimdiye kadar adetimin bitmiş olması lazımdı ama ilaç da kullandığım için ne zaman olurum hiç bilmiyorum.
Adetim de karmakarışık oldu hesabim şaştı yani tamamen. Adetin 14 15. günü normalde yumurtlama oluyordu. Yumurtlamadan da 9 10 gün sonra adet olyordum şimdi klomenle adetin 9. günü iğneyi yaptım. Normalde şimdiye kadar adetimin bitmiş olması lazımdı ama ilaç da kullandığım için ne zaman olurum hiç bilmiyorum.
Igneden 14 gün sonra adet olunuyormus diye okumuştum burda ama bilmiyorum ne kadar doğruBenziyoruz biraz benimde hep adetin 14.-15. Gunu yumurtlama olurdu ovulasyonla takip ediyordum. Bu ay 9. Vuruldum bende igneyi. Ama benim dongum uzun 30-32gunde bi. Simdi eger Normal dongumde olcaksam cok var olmama ama igneye bagliysa 14 te yada 15te olmaliydim :/
Bende de yumurta büyüklüğünde hatta dokunduğumde elime gelen kitle gibi bir şey vardı ama sıkıntı çıkmadı
Evet hamilelik olmuştu.. Amin inşallah. Rica ederim ne demek yardımcı olduysam ne mutlusanırım hamilelik gerçekleşmişti sizde.
İnşallah Rabbim daha fazla boş bırakmadan sağlıkla kucağımıza bebişlerimizi verir çok teşekkür ederim yanıtınız için.![]()