Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
83
27
Kızlar günaydın bugün 9.30da çatlatma iğnesi vuruldum sağ da bir tane yumurtalığım büyümüş benim kafama takılan soru şu kullandığım uygulamada ve genel olarak 14.günde yumurtlama oluyor ya benim bugün 9.günüm iğnenin bugün vurulması normalmi ? Doktor klomen bittikten 2 gün sonra yanıma gel demişti gittiğimde yumurtalığın iyi gelişmiş cumartesi iğneni vuralım demişti 🤷🏻‍♀️ Çok aklıma takıldı anlayamadım

Eklentiler

• 5294639A-FCB7-400C-9094-204F4B13D15B.webp
    5294639A-FCB7-400C-9094-204F4B13D15B.webp
    17 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar günaydın bugün 9.30da çatlatma iğnesi vuruldum sağ da bir tane yumurtalığım büyümüş benim kafama takılan soru şu kullandığım uygulamada ve genel olarak 14.günde yumurtlama oluyor ya benim bugün 9.günüm iğnenin bugün vurulması normalmi ? Doktor klomen bittikten 2 gün sonra yanıma gel demişti gittiğimde yumurtalığın iyi gelişmiş cumartesi iğneni vuralım demişti 🤷🏻‍♀️ Çok aklıma takıldı anlayamadım

Yanlış yeremi konu açtım acaba kimsenin bilgisi yokmu

Bakin öncelikle biz kadınız insaniz robot degiliz her ay tak 14 geldi mi yumurtlayalim önce bunu bilin. Her kadjn aynj gun yumurtlamaz her ay da yumurtlamayabilir bazen.
Klomen denilen ilac hormonlar sayesjnde yumurtayi büyütüyor. Igne de catlatiyorki sperm ile bulusssun dollensin bir sorun yoksa. Kimisi 30. Gunde yumurtlama gorur kimisi adetin bitiminde yani 9. Gun dye stres yasamayin bu gun ve diger iki gun degerlendirin guzelce. Sonra da gun asiri ilsiki olsun. Nasibinizde varsa Allah nasip ederse de dollenme olur.

Doktorum yarından itibaren gün aşırı ilişki demişti ama sizce bugün yapılmalımı ?

Klomen kullandığın için doğal seleksiyon olmuyo tabiki yumurta önce gelişiyor ondört diye bir şart yok yumurta boyu 18-25 mm kadar olunca doktor iğne veriyor. Dediği günleri değerlendirin

Bugünde yapin normalde bende bugün iğne olacaktım ama eşim evde olmayacak 3 gün o yüzden yaptirmayacm doktor bana bugün iğne olsaydım cumartesi pazar ilişki pazartesi ara salı ilişki diye yazmıştı

Back
X