ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hareket ettıgımde kasıklarıma agrı gırıyo cnım ya gelcek galıba

adetten 5la 6.günler belirtiler varsa adet olunuyomuş ama regle 2gün varken regl belirtileri yaşıyosan gebelik belirtileri oluyomuş

adetine 3 gün var sanırım bu regl beelirtlerini adetine kaç gün varken yaşdın

evet canım benım kı regl belırtılerı bugun 15. gun gecen ay 17.gun gelmıştı iğneye göre 2 normal regl gunune göre 3 gun var canım ya

herkese slm kızlar.. umarım tez zamanda hepimiz kavuşuruz meleklerimize.. amin..
benm bir sorum olcaktı 5 aralıkta aşılamam yapıldı bugün yumurtlama testi ile test yaptım sabah ve çift çizgiyi silikte olsa gördüm 8 gün oldu ovitrelle çatlatma iğnesi olalı acaba iğnenin etkisi kaç günde atılır vücuddan çok merak içindeyim.. bana bi cevap verirmisiniz ?

evet canım benım kı regl belırtılerı bugun 15. gun gecen ay 17.gun gelmıştı iğneye göre 2 normal regl gunune göre 3 gun var canım ya[/QUOTE adetine kaç gün varken belirtileri yaşadın kız

hayırlı olsun canım inş. bebegın gelır bu sefer benım bıldıgım 13.14. gune iğnenın etkısı gecıyo dıye bılıyorum

hayırlı olsun canım inş. bebegın gelır bu sefer benım bıldıgım 13.14. gune iğnenın etkısı gecıyo dıye bılıyorum

cevapladıgın için teşkr ederim canım.. o zaman bu iğnenin etkisiylemi ben çift çizgiyi gördüm (

mrb canım iğnen hayırlı olur inş.benim bildiğim kadarıyla 12.gün çıkanda var 14.gün de var ama kan tahlilinde sen 15.gün idrar testini yenile bu arada ilacın etkis deniliyo ben bi keresinde iğneden 7 gün sonra falan yapmıştım hiç ikinci çizgi çıkmamıştı bende yalanda olsa ikinci çizgiyi iğneler sayesinde görmek istemiştim iğne bile yamuk yaptı bana çıkmamıştı

fffffffff beklemek çok zor ... umarım hamileyimdir dua edin bana ...

birde kız insan hissedermişte bizlerde histe kalmadı artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…