ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

umarım idrar testi pozitifti pazartesi kanda baktırcam inşallah olumsuz düşünmek istemiyorum çift çizgiyi her zaman görmüyorum hala adet te olmadım

çokkkk sevindim yaaa diyecek laf bulamıyorum. çok duygulandım zaten biri hamileyim dese kendimmiş gibi mutlu oluyorum. ağlıyorum .
daha öncede yazmıştın Allah önce tatmayanlara versin diye ne kadar iyi bir insan ki böyle dua ediyor demiştimm Allah dualarını kabul etti inşallah bizler için ettiğin dualarıda kabul ederrrr biz de hamileee oluruz. :))))

amaningggggggggggggg burdaaa nelerrr olmuşşşşşşşşşşşşşşş:52::52:

yawrumm çok sewindimm gözümüz aydınnn allahım kucagına almayı nasip etsin..ayy nee guzell bi gün :32:

:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::64: haydenn kızlarr halayaa :9:

kızlarr acilen salatı tefrıcıyeyı cekmeye başlıyoruz..bence onda bı hayır var..hem ayşegül hem haticekuşş hamile kaldııııııııııııı allahımmm bizedeee nasippp ettttttttt :52:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]19 şubat[/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]21 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]15 şubat[/TD]
[TD]28 şubat[/TD]
[TD]​16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]14 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​3 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11 şubat[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD]10 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]1 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]ece[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD]16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye[/TD]
[TD]okunacak sayı[/TD]
[TD]toplam(4444)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam[/TD]
[TD]okundu:34:[/TD]
[TD]​300 okudu[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]400 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[TD]150 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​150 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7)kuday[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300 ookundu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)papatya1655[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​400 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​300 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır....

birsencimm 100 tane daha tefriciye ekle canımmm

hepinize günaydın hanımlar....
stresten yapacak bişey bulamadım sabah sabah girdim nete kafa dağıtmak için hayırlısı bakalım

cnm iğneden önceki günü kaçırma biz bu ay öyle yapmıştık rabbim verdi ben o günkü ile oldu diye tahmin ediyorum çünkü iğneden sonra yapamadık 3 yada 4 .gün yapabilmiştik...inşallah rabbim hemen verirde alırız haberlerinizi:)

tmm cnm insallah olur hamilelerin duasi tez kabul olurmus dua et bizim icin insallah beraber anne olalim bir iki ay arayla hamilelik nasil gidiyor

ayyy ben olmadım ilk ikisindede 19. sabah ezanında oldum bu sefer olmadım iğneden fark ediyo diye tahmin ediyorum bide benim geçen günlerde akıntım olmuştuya galiba bu sefer daha geç çatladı yada çatlamadı ama ben çatlıycam bu ay test yapmamakta da kararlıydım hala düşünmüyorum umut etmekde güzel bu gün geçerse 20. günümüde bekliycem sonrada olma ihtimali varmı bilmiyorum en son 20. gün diye biliyorum hayırlısı diyorum

cnm test yapmadim yazmissin ama hamilelik takvimini koymussun anlayamadim icinemi doguyo yoksa

şŞİMDİDEN HAMİŞ KALACAKLARA DUYURUDUR:52::52::52::52::52: BUNDAN SONRA HAMİLE KALAN KİMİ SEVİYORSA ARKASINDAN SEVDİĞİ HAMİLE KALCAK YANİ ONA UĞUR GETİRECEK:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: BAKALIMMM BENİ KİM SEVİYORRRRR KİMDEN SONRA HAMİLE KALACAM KİM BANA UĞUR GETİRECEKKK:32::32::32::32::32:

ben hamile kalayim gorun bakin ondan sonraki ay Allah isterse hepiniz hamile kalacaksiniz cunku hepinizi seviyorum

Bİ ZAMANLAR AYŞEGÜL DİYE BİRİ VARDI ODA GİTTİİİİİİİİ:50:
:50::50::50:BİZ MİLLETİ KARŞILAR VE UĞURLARDIK ŞİMDİ BAŞKA ALEMDEEEE:4:
:4::4:BİRSENDE ARADA ATLAR BİR VAR Bİ GİDERDİ MÜBARAK HEP GEZMELRDEYDİ BOŞ ZAMANI YOKTU DA DA DAA AMA HAMARAT KIZ BELLİ BİRDE HAZIR CEVAP AMAN HİÇ ALINMAZ HEP ÖYLE KALSIN TABİİİ AA:52::52::52:

SONRA HACI VARDI SÜRPRZ YUMURTA GİBİ BAZEN ÇOK TAKILIR BAZEN TAKILMAZDI ŞİMDİ GECELERİ TAKILIYOOO
HATİCEDE MÜBAREK GECE 12DEN SONRA TAKILIRDI 2AY FALAN BOYUNCA SONRA BU ARALAR SAATLARİ BELLİ OLMUYO GÜNDÜZDE ESKİSİ GİBİ GİRMEYE BAŞLADI :16::16::16:
SONRA PINAR ODA BAZEN MUTLU BAZEN MUTSUZ TK ANLADIĞIM NEŞESİ YERİNDE OLDUĞUNDA GÜZEL OLUYO TAKILMAK GEREK ONA SÜPER KAFA DENGİ YANİ:24::24::24:
NURAYA GELİNCE ÇOK HEYECANLI BENİM GİBİ UFACIK Bİ ŞEYDE UMUT ARIYO KOCASI NÖBETTEYSE 9DAN SONRA GELİN KAHVE İÇELİM DER BENDE İNANDIM GELMEYECEĞİMİZİ BİLE BİLE GELİN DER GİTSEK KANIMCA Bİ BARDAK SU BİLE VERMEZ HEPSİNİ BİZE YAPTIRIR :40::40::40:
KARANFİLDE GÜZEL DİLEKLERİ OOLUR SAKİN AMA HEPİMİZ GİB ŞAKADAN ANLAYAN BİRİ ZAMANI OLSA KENDİNİ VERSE BU TOPİĞİ İYİ KAYNATRR BEN RUMUZUNU SEVİYORUM KARANFİL DESTESİ YA O:54::54::54:
KUDAY YANİ BEYZAA SEVİLMEYECEK GİBİ DEĞİL KUTSAL Bİ YERDE DUALARI ÇOK HOŞUM A GİDER SANKİ ETTİĞİ DUALAR HEMEN KABUL OLCAKMIŞ GİBİ GELİİİYYYY BANA TÜM DUALARINA AMİNNNA:39:
:39::39:SERVET YENİ HAMİŞİMİZ ODA BİR ARA KAYBOLDU GİTTİ BİŞEYLER OLDU ÇITIR HAMİŞİMİZ ŞİMDİLİK İŞİ YOK DUA ETSİN YETER BİZDE AMİN DERİZ:nazar::nazar::nazar:
ARKASIYARIN CERN DİYELİM BEN ONU SİZDEN ÖNCE TANIYODUMM YANİ BİZİM TOPİĞE GELMEDEN ÖNCE KONUŞMUŞTUK TOPİĞİNDE HEMENDEN SEVMİŞTİM ŞİMDİ ARAMIZDA CEVAPSIZ BIRAKMAZ SORULAN SORULARI ÖYLE BİLİMM TŞK.ONADA İYİKİ GELMİŞ:16::16::16:
PAPATYA ONU N Bİ KONUŞMASINI YANLIŞ ANLAMIŞTIM KAFA BASMAMIŞTI HİÇ UNUTMAM SANKİ KIRICI OLMUŞTUM AMA O ALINMAMIŞTI BANA ONA :46::46::46:HELALLL SANA AÇIKLAMASINI YAPMIŞTI
aAYŞE FURİZEM HERŞEY ÇOK ANİ OLDU TAM GELMİŞKEN ANİ Bİ ŞEKİLDE TÜP BEBEK YAPTIRDI BİZLERİ SEVİYO KANIMCA İNŞ.GÜZEL HABERLERİNİ VERİR DUALRIMIZ:13::13::13:
HVC YENİ AMA ONUNLA İYİ ANLAŞACAZ GALİBA BEN ONA SORUŞTUM FRANSZCA BİLİYOMUSUN EVLENDİKTEN SONRA GİTTİ SANDIMDA MEĞER DOĞMA BÜYÜME ORDAYMIŞ HATİCEDE DALGA GEÇMİŞTİ BENLE :21::21::21:
AHMET ÖZLEM YENİSN TANIYCAZ DAHA AMA İYİ KAPAK YAPMIŞTINNN:51::51::51:

:53::53::53: DEDİKODUUUU YAPTIMDA AZICIKKKK:52::52::52:

cnm tabikide ii anlasiriz beni unutmadigin icin saol dedikodu olsunda boylesi olsun hic degilse acik acik yaptin

zeyno ben seni seviyorum arkamdan da sen gel

allahıma sonsuz şükürler olsun bana dua eden herkesden allah razı olsun rabbim hepinizin gönlündekileri versin allah hepinize nasip etsin topiğin önü açıldı hadi kızlar

cnm oyle sevindiimki yarin kan testi yap hadi insallah hayirlisiyla kucagina al ama benide sev :)

canım teste pozitifi görünce ağladım şükrettim sonrada hepinize tüm olmayanlara ilk önce hiç tatmayanlara diye namaz kılıp dua ettim olucak inşallah

cnm ben hamileligi hic tatmadim daha ve oyle istiyorumki hergun agliyorum kucagimi bos birakma yarabbi diye dua ediyorum bana ve benim gibi evlat ozlemiyle yanip tutusan huzuruna gelipde sana el acan butun kullarina ver yarabbi diyorum banada okunsun tefriciciye lutfen birde bi sorum olacak ben bu ay ikinci kez klomen kullandim yarin adetin 16 gunu ve daha yumurtam yeterince buyuyemedi 14 ml simdilik boyle gec catlatma ignesi vurulan oldumu aranizda doktor saliya vurunursun dedi pazartesi yine ultrason var ins
18 ml olmustur bana dua edin lutfen

ayy çok sevindim canım görünce gözlerim ilk:53: şöyle bir açıldı :64::64::64::64: çok mutlu oldum senin adına allahtan umut kesilmez birde olmayacağından eminmiş gibi doktor randevusu almıştın. rabbim kucağına da almak nasip etsin inşallah anlat artık bakalım ne yedin ne içtin bu ay:1: senden tüyolar bekliyorum

herkese günaydınnnn
haticeeeee sabah sabah hamiş olduğunu bilerek uyanaksın ne güzel duygudr
darısı bizlerin başınaaaa

ben hamile kalayim gorun bakin ondan sonraki ay Allah isterse hepiniz hamile kalacaksiniz cunku hepinizi seviyorum

inşallah ben kalırsam şok olurum çünkü kendimi imkansız gib görüyorummmmm
allahım hepimize verir inşallah

Bİ ZAMANLAR AYŞEGÜL DİYE BİRİ VARDI ODA GİTTİİİİİİİİ:50:
:50::50::50:BİZ MİLLETİ KARŞILAR VE UĞURLARDIK ŞİMDİ BAŞKA ALEMDEEEE:4:
:4::4:BİRSENDE ARADA ATLAR BİR VAR Bİ GİDERDİ MÜBARAK HEP GEZMELRDEYDİ BOŞ ZAMANI YOKTU DA DA DAA AMA HAMARAT KIZ BELLİ BİRDE HAZIR CEVAP AMAN HİÇ ALINMAZ HEP ÖYLE KALSIN TABİİİ AA:52::52::52:

SONRA HACI VARDI SÜRPRZ YUMURTA GİBİ BAZEN ÇOK TAKILIR BAZEN TAKILMAZDI ŞİMDİ GECELERİ TAKILIYOOO
HATİCEDE MÜBAREK GECE 12DEN SONRA TAKILIRDI 2AY FALAN BOYUNCA SONRA BU ARALAR SAATLARİ BELLİ OLMUYO GÜNDÜZDE ESKİSİ GİBİ GİRMEYE BAŞLADI :16::16::16:
SONRA PINAR ODA BAZEN MUTLU BAZEN MUTSUZ TK ANLADIĞIM NEŞESİ YERİNDE OLDUĞUNDA GÜZEL OLUYO TAKILMAK GEREK ONA SÜPER KAFA DENGİ YANİ:24::24::24:
NURAYA GELİNCE ÇOK HEYECANLI BENİM GİBİ UFACIK Bİ ŞEYDE UMUT ARIYO KOCASI NÖBETTEYSE 9DAN SONRA GELİN KAHVE İÇELİM DER BENDE İNANDIM GELMEYECEĞİMİZİ BİLE BİLE GELİN DER GİTSEK KANIMCA Bİ BARDAK SU BİLE VERMEZ HEPSİNİ BİZE YAPTIRIR :40::40::40:
KARANFİLDE GÜZEL DİLEKLERİ OOLUR SAKİN AMA HEPİMİZ GİB ŞAKADAN ANLAYAN BİRİ ZAMANI OLSA KENDİNİ VERSE BU TOPİĞİ İYİ KAYNATRR BEN RUMUZUNU SEVİYORUM KARANFİL DESTESİ YA O:54::54::54:
KUDAY YANİ BEYZAA SEVİLMEYECEK GİBİ DEĞİL KUTSAL Bİ YERDE DUALARI ÇOK HOŞUM A GİDER SANKİ ETTİĞİ DUALAR HEMEN KABUL OLCAKMIŞ GİBİ GELİİİYYYY BANA TÜM DUALARINA AMİNNNA:39:
:39::39:SERVET YENİ HAMİŞİMİZ ODA BİR ARA KAYBOLDU GİTTİ BİŞEYLER OLDU ÇITIR HAMİŞİMİZ ŞİMDİLİK İŞİ YOK DUA ETSİN YETER BİZDE AMİN DERİZ:nazar::nazar::nazar:
ARKASIYARIN CERN DİYELİM BEN ONU SİZDEN ÖNCE TANIYODUMM YANİ BİZİM TOPİĞE GELMEDEN ÖNCE KONUŞMUŞTUK TOPİĞİNDE HEMENDEN SEVMİŞTİM ŞİMDİ ARAMIZDA CEVAPSIZ BIRAKMAZ SORULAN SORULARI ÖYLE BİLİMM TŞK.ONADA İYİKİ GELMİŞ:16::16::16:
PAPATYA ONU N Bİ KONUŞMASINI YANLIŞ ANLAMIŞTIM KAFA BASMAMIŞTI HİÇ UNUTMAM SANKİ KIRICI OLMUŞTUM AMA O ALINMAMIŞTI BANA ONA :46::46::46:HELALLL SANA AÇIKLAMASINI YAPMIŞTI
aAYŞE FURİZEM HERŞEY ÇOK ANİ OLDU TAM GELMİŞKEN ANİ Bİ ŞEKİLDE TÜP BEBEK YAPTIRDI BİZLERİ SEVİYO KANIMCA İNŞ.GÜZEL HABERLERİNİ VERİR DUALRIMIZ:13::13::13:
HVC YENİ AMA ONUNLA İYİ ANLAŞACAZ GALİBA BEN ONA SORUŞTUM FRANSZCA BİLİYOMUSUN EVLENDİKTEN SONRA GİTTİ SANDIMDA MEĞER DOĞMA BÜYÜME ORDAYMIŞ HATİCEDE DALGA GEÇMİŞTİ BENLE :21::21::21:
AHMET ÖZLEM YENİSN TANIYCAZ DAHA AMA İYİ KAPAK YAPMIŞTINNN:51::51::51:

:53::53::53: DEDİKODUUUU YAPTIMDA AZICIKKKK:52::52::52:

kızz ne dedikodu yapmışsın sen öyle:52::52::52: Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni Allahta seni güldürsün emi.
karanfil destesi hehehe :16::16::16: ama doğru valla bu çevrem bi rahat bıraksa:47::47::sık sık girecem ama nerdeee.

buarada bakalım haticeden sonra sıra kimde merak ediyorum valla

ben anca 500 tefriciye çekebildim onuda ekleyin.

kızz ne dedikodu yapmışsın sen öyle:52::52::52: Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni Allahta seni güldürsün emi.
karanfil destesi hehehe :16::16::16: ama doğru valla bu çevrem bi rahat bıraksa:47::47::sık sık girecem ama nerdeee.

buarada bakalım haticeden sonra sıra kimde merak ediyorum valla

ben anca 500 tefriciye çekebildim onuda ekleyin.

öyle dedikoducuyum aminnn canım allah hepimiz birden güldürsünn inş.kız ayşe firuze olur tüp bebek yapmıştı inş.tutar onunda

öyle dedikoducuyum aminnn canım allah hepimiz birden güldürsünn inş.kız ayşe firuze olur tüp bebek yapmıştı inş.tutar onunda

evet yazısını gördüm ama yoğunluktan yazamamıştım.ama tefriciye okurken içimden hep ona dua ettim biyandan inşallah olur.çünkü artık tedavinin son aşaması ve olumsuz bi sonuç daha beter yıkar insanı.
benimde en büyük korkum şuan bu normal tedaviyle pek umudum yok tüp bebek yaparsam ama ya olmazsa diye çok düşünüyorum.

Back
X