canlarım hepinizden allah razı olsun ben çıkıyorum namaz kılmadım daha adamda nezamandan beri çağırıyo
bende senin için daha kılmadım iyi ggeceler canım benim dua et bizlere hepimize uğur getirirsin inşallahhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım hepinizden allah razı olsun ben çıkıyorum namaz kılmadım daha adamda nezamandan beri çağırıyo
umarım idrar testi pozitifti pazartesi kanda baktırcam inşallah olumsuz düşünmek istemiyorum çift çizgiyi her zaman görmüyorum hala adet te olmadım
hepinize günaydın hanımlar....
stresten yapacak bişey bulamadım sabah sabah girdim nete kafa dağıtmak için hayırlısı bakalım
cnm iğneden önceki günü kaçırma biz bu ay öyle yapmıştık rabbim verdi ben o günkü ile oldu diye tahmin ediyorum çünkü iğneden sonra yapamadık 3 yada 4 .gün yapabilmiştik...inşallah rabbim hemen verirde alırız haberlerinizi:)
ayyy ben olmadım ilk ikisindede 19. sabah ezanında oldum bu sefer olmadım iğneden fark ediyo diye tahmin ediyorum bide benim geçen günlerde akıntım olmuştuya galiba bu sefer daha geç çatladı yada çatlamadı ama ben çatlıycam bu ay test yapmamakta da kararlıydım hala düşünmüyorum umut etmekde güzel bu gün geçerse 20. günümüde bekliycem sonrada olma ihtimali varmı bilmiyorum en son 20. gün diye biliyorum hayırlısı diyorum
şŞİMDİDEN HAMİŞ KALACAKLARA DUYURUDURBUNDAN SONRA HAMİLE KALAN KİMİ SEVİYORSA ARKASINDAN SEVDİĞİ HAMİLE KALCAK YANİ ONA UĞUR GETİRECEK
BAKALIMMM BENİ KİM SEVİYORRRRR KİMDEN SONRA HAMİLE KALACAM KİM BANA UĞUR GETİRECEKKK
![]()
Bİ ZAMANLAR AYŞEGÜL DİYE BİRİ VARDI ODA GİTTİİİİİİİİ
BİZ MİLLETİ KARŞILAR VE UĞURLARDIK ŞİMDİ BAŞKA ALEMDEEEE
BİRSENDE ARADA ATLAR BİR VAR Bİ GİDERDİ MÜBARAK HEP GEZMELRDEYDİ BOŞ ZAMANI YOKTU DA DA DAA AMA HAMARAT KIZ BELLİ BİRDE HAZIR CEVAP AMAN HİÇ ALINMAZ HEP ÖYLE KALSIN TABİİİ AA
SONRA HACI VARDI SÜRPRZ YUMURTA GİBİ BAZEN ÇOK TAKILIR BAZEN TAKILMAZDI ŞİMDİ GECELERİ TAKILIYOOO
HATİCEDE MÜBAREK GECE 12DEN SONRA TAKILIRDI 2AY FALAN BOYUNCA SONRA BU ARALAR SAATLARİ BELLİ OLMUYO GÜNDÜZDE ESKİSİ GİBİ GİRMEYE BAŞLADI
SONRA PINAR ODA BAZEN MUTLU BAZEN MUTSUZ TK ANLADIĞIM NEŞESİ YERİNDE OLDUĞUNDA GÜZEL OLUYO TAKILMAK GEREK ONA SÜPER KAFA DENGİ YANİ
NURAYA GELİNCE ÇOK HEYECANLI BENİM GİBİ UFACIK Bİ ŞEYDE UMUT ARIYO KOCASI NÖBETTEYSE 9DAN SONRA GELİN KAHVE İÇELİM DER BENDE İNANDIM GELMEYECEĞİMİZİ BİLE BİLE GELİN DER GİTSEK KANIMCA Bİ BARDAK SU BİLE VERMEZ HEPSİNİ BİZE YAPTIRIR
KARANFİLDE GÜZEL DİLEKLERİ OOLUR SAKİN AMA HEPİMİZ GİB ŞAKADAN ANLAYAN BİRİ ZAMANI OLSA KENDİNİ VERSE BU TOPİĞİ İYİ KAYNATRR BEN RUMUZUNU SEVİYORUM KARANFİL DESTESİ YA O
KUDAY YANİ BEYZAA SEVİLMEYECEK GİBİ DEĞİL KUTSAL Bİ YERDE DUALARI ÇOK HOŞUM A GİDER SANKİ ETTİĞİ DUALAR HEMEN KABUL OLCAKMIŞ GİBİ GELİİİYYYY BANA TÜM DUALARINA AMİNNNA
SERVET YENİ HAMİŞİMİZ ODA BİR ARA KAYBOLDU GİTTİ BİŞEYLER OLDU ÇITIR HAMİŞİMİZ ŞİMDİLİK İŞİ YOK DUA ETSİN YETER BİZDE AMİN DERİZ
ARKASIYARIN CERN DİYELİM BEN ONU SİZDEN ÖNCE TANIYODUMM YANİ BİZİM TOPİĞE GELMEDEN ÖNCE KONUŞMUŞTUK TOPİĞİNDE HEMENDEN SEVMİŞTİM ŞİMDİ ARAMIZDA CEVAPSIZ BIRAKMAZ SORULAN SORULARI ÖYLE BİLİMM TŞK.ONADA İYİKİ GELMİŞ
PAPATYA ONU N Bİ KONUŞMASINI YANLIŞ ANLAMIŞTIM KAFA BASMAMIŞTI HİÇ UNUTMAM SANKİ KIRICI OLMUŞTUM AMA O ALINMAMIŞTI BANA ONAHELALLL SANA AÇIKLAMASINI YAPMIŞTI
aAYŞE FURİZEM HERŞEY ÇOK ANİ OLDU TAM GELMİŞKEN ANİ Bİ ŞEKİLDE TÜP BEBEK YAPTIRDI BİZLERİ SEVİYO KANIMCA İNŞ.GÜZEL HABERLERİNİ VERİR DUALRIMIZ:13::13::13:
HVC YENİ AMA ONUNLA İYİ ANLAŞACAZ GALİBA BEN ONA SORUŞTUM FRANSZCA BİLİYOMUSUN EVLENDİKTEN SONRA GİTTİ SANDIMDA MEĞER DOĞMA BÜYÜME ORDAYMIŞ HATİCEDE DALGA GEÇMİŞTİ BENLE
AHMET ÖZLEM YENİSN TANIYCAZ DAHA AMA İYİ KAPAK YAPMIŞTINNN
DEDİKODUUUU YAPTIMDA AZICIKKKK
![]()
zeyno ben seni seviyorum arkamdan da sen gel
allahıma sonsuz şükürler olsun bana dua eden herkesden allah razı olsun rabbim hepinizin gönlündekileri versin allah hepinize nasip etsin topiğin önü açıldı hadi kızlar
canım teste pozitifi görünce ağladım şükrettim sonrada hepinize tüm olmayanlara ilk önce hiç tatmayanlara diye namaz kılıp dua ettim olucak inşallah
kızlarrrrrrr![]()
kızlarrrrrrr![]()
ben hamile kalayim gorun bakin ondan sonraki ay Allah isterse hepiniz hamile kalacaksiniz cunku hepinizi seviyorum
Bİ ZAMANLAR AYŞEGÜL DİYE BİRİ VARDI ODA GİTTİİİİİİİİ
BİZ MİLLETİ KARŞILAR VE UĞURLARDIK ŞİMDİ BAŞKA ALEMDEEEE
BİRSENDE ARADA ATLAR BİR VAR Bİ GİDERDİ MÜBARAK HEP GEZMELRDEYDİ BOŞ ZAMANI YOKTU DA DA DAA AMA HAMARAT KIZ BELLİ BİRDE HAZIR CEVAP AMAN HİÇ ALINMAZ HEP ÖYLE KALSIN TABİİİ AA
SONRA HACI VARDI SÜRPRZ YUMURTA GİBİ BAZEN ÇOK TAKILIR BAZEN TAKILMAZDI ŞİMDİ GECELERİ TAKILIYOOO
HATİCEDE MÜBAREK GECE 12DEN SONRA TAKILIRDI 2AY FALAN BOYUNCA SONRA BU ARALAR SAATLARİ BELLİ OLMUYO GÜNDÜZDE ESKİSİ GİBİ GİRMEYE BAŞLADI
SONRA PINAR ODA BAZEN MUTLU BAZEN MUTSUZ TK ANLADIĞIM NEŞESİ YERİNDE OLDUĞUNDA GÜZEL OLUYO TAKILMAK GEREK ONA SÜPER KAFA DENGİ YANİ
NURAYA GELİNCE ÇOK HEYECANLI BENİM GİBİ UFACIK Bİ ŞEYDE UMUT ARIYO KOCASI NÖBETTEYSE 9DAN SONRA GELİN KAHVE İÇELİM DER BENDE İNANDIM GELMEYECEĞİMİZİ BİLE BİLE GELİN DER GİTSEK KANIMCA Bİ BARDAK SU BİLE VERMEZ HEPSİNİ BİZE YAPTIRIR
KARANFİLDE GÜZEL DİLEKLERİ OOLUR SAKİN AMA HEPİMİZ GİB ŞAKADAN ANLAYAN BİRİ ZAMANI OLSA KENDİNİ VERSE BU TOPİĞİ İYİ KAYNATRR BEN RUMUZUNU SEVİYORUM KARANFİL DESTESİ YA O
KUDAY YANİ BEYZAA SEVİLMEYECEK GİBİ DEĞİL KUTSAL Bİ YERDE DUALARI ÇOK HOŞUM A GİDER SANKİ ETTİĞİ DUALAR HEMEN KABUL OLCAKMIŞ GİBİ GELİİİYYYY BANA TÜM DUALARINA AMİNNNA
SERVET YENİ HAMİŞİMİZ ODA BİR ARA KAYBOLDU GİTTİ BİŞEYLER OLDU ÇITIR HAMİŞİMİZ ŞİMDİLİK İŞİ YOK DUA ETSİN YETER BİZDE AMİN DERİZ
ARKASIYARIN CERN DİYELİM BEN ONU SİZDEN ÖNCE TANIYODUMM YANİ BİZİM TOPİĞE GELMEDEN ÖNCE KONUŞMUŞTUK TOPİĞİNDE HEMENDEN SEVMİŞTİM ŞİMDİ ARAMIZDA CEVAPSIZ BIRAKMAZ SORULAN SORULARI ÖYLE BİLİMM TŞK.ONADA İYİKİ GELMİŞ
PAPATYA ONU N Bİ KONUŞMASINI YANLIŞ ANLAMIŞTIM KAFA BASMAMIŞTI HİÇ UNUTMAM SANKİ KIRICI OLMUŞTUM AMA O ALINMAMIŞTI BANA ONAHELALLL SANA AÇIKLAMASINI YAPMIŞTI
aAYŞE FURİZEM HERŞEY ÇOK ANİ OLDU TAM GELMİŞKEN ANİ Bİ ŞEKİLDE TÜP BEBEK YAPTIRDI BİZLERİ SEVİYO KANIMCA İNŞ.GÜZEL HABERLERİNİ VERİR DUALRIMIZ:13::13::13:
HVC YENİ AMA ONUNLA İYİ ANLAŞACAZ GALİBA BEN ONA SORUŞTUM FRANSZCA BİLİYOMUSUN EVLENDİKTEN SONRA GİTTİ SANDIMDA MEĞER DOĞMA BÜYÜME ORDAYMIŞ HATİCEDE DALGA GEÇMİŞTİ BENLE
AHMET ÖZLEM YENİSN TANIYCAZ DAHA AMA İYİ KAPAK YAPMIŞTINNN
DEDİKODUUUU YAPTIMDA AZICIKKKK
![]()
herkese günaydınnnn
haticeeeee sabah sabah hamiş olduğunu bilerek uyanaksın ne güzel duygudr
darısı bizlerin başınaaaa
kızz ne dedikodu yapmışsın sen öyleAllah iyiliğini versin çok güldürdün beni Allahta seni güldürsün emi.
karanfil destesi heheheama doğru valla bu çevrem bi rahat bıraksa
:sık sık girecem ama nerdeee.
buarada bakalım haticeden sonra sıra kimde merak ediyorum valla
ben anca 500 tefriciye çekebildim onuda ekleyin.
evet canım birazcık işlerim kaldıı çabuk bitsin istemiyorum sonra günler geçmiyosanada günaydın canım.sende benim gibi erkencisin heralde.
öyle dedikoducuyum aminnn canım allah hepimiz birden güldürsünn inş.kız ayşe firuze olur tüp bebek yapmıştı inş.tutar onunda