ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bu arada tüp beybi için ilk kez para biriktirme girişiminde bulundum dün hihi tüp beybinin 6 da birlik gibi kısmı oluşmuş bulunmaktadır:D:51:

bu arada tüp beybi için ilk kez para biriktirme girişiminde bulundum dün hihi tüp beybinin 6 da birlik gibi kısmı oluşmuş bulunmaktadır:D:51:

hayırlı olur inş.insan niyetli oldumu istedimi topluyo ister 1 yıl geçsin ama birikiyo ne demişler damlaya damlaya göl olur benimde eksiğim var kociş hergün para bırakır eksiği tamamlayalım diye 20 bazen bazen 50 bazen yüz bazen avucunu yala öyle gidiyo

hayırlı olur inş.insan niyetli oldumu istedimi topluyo ister 1 yıl geçsin ama birikiyo ne demişler damlaya damlaya göl olur benimde eksiğim var kociş hergün para bırakır eksiği tamamlayalım diye 20 bazen bazen 50 bazen yüz bazen avucunu yala öyle gidiyo

hihi ah bebeğim ahh düşündükçe çok heyecan yapıyorum yaaa kız iyi olur bizim için inşallh yaza kadar biriktiririm inşallh mani çıkmazsa

hihi ah bebeğim ahh düşündükçe çok heyecan yapıyorum yaaa kız iyi olur bizim için inşallh yaza kadar biriktiririm inşallh mani çıkmazsa
inş.kız allahın iznyle belki hamilede kalırsın takdir ilahi
bu arada kız para biriktimi aksilik çıkıyo insan harcamak zorundada kalıyo allah göstermesin ama ne bileyim yaaa haklısın heyecan yapmakta gelde yapma birde korkuda var

Bİ ZAMANLAR AYŞEGÜL DİYE BİRİ VARDI ODA GİTTİİİİİİİİ:50:
:50::50::50:BİZ MİLLETİ KARŞILAR VE UĞURLARDIK ŞİMDİ BAŞKA ALEMDEEEE:4:
:4::4:BİRSENDE ARADA ATLAR BİR VAR Bİ GİDERDİ MÜBARAK HEP GEZMELRDEYDİ BOŞ ZAMANI YOKTU DA DA DAA AMA HAMARAT KIZ BELLİ BİRDE HAZIR CEVAP AMAN HİÇ ALINMAZ HEP ÖYLE KALSIN TABİİİ AA:52::52::52:

SONRA HACI VARDI SÜRPRZ YUMURTA GİBİ BAZEN ÇOK TAKILIR BAZEN TAKILMAZDI ŞİMDİ GECELERİ TAKILIYOOO
HATİCEDE MÜBAREK GECE 12DEN SONRA TAKILIRDI 2AY FALAN BOYUNCA SONRA BU ARALAR SAATLARİ BELLİ OLMUYO GÜNDÜZDE ESKİSİ GİBİ GİRMEYE BAŞLADI :16::16::16:
SONRA PINAR ODA BAZEN MUTLU BAZEN MUTSUZ TK ANLADIĞIM NEŞESİ YERİNDE OLDUĞUNDA GÜZEL OLUYO TAKILMAK GEREK ONA SÜPER KAFA DENGİ YANİ:24::24::24:
NURAYA GELİNCE ÇOK HEYECANLI BENİM GİBİ UFACIK Bİ ŞEYDE UMUT ARIYO KOCASI NÖBETTEYSE 9DAN SONRA GELİN KAHVE İÇELİM DER BENDE İNANDIM GELMEYECEĞİMİZİ BİLE BİLE GELİN DER GİTSEK KANIMCA Bİ BARDAK SU BİLE VERMEZ HEPSİNİ BİZE YAPTIRIR :40::40::40:
KARANFİLDE GÜZEL DİLEKLERİ OOLUR SAKİN AMA HEPİMİZ GİB ŞAKADAN ANLAYAN BİRİ ZAMANI OLSA KENDİNİ VERSE BU TOPİĞİ İYİ KAYNATRR BEN RUMUZUNU SEVİYORUM KARANFİL DESTESİ YA O:54::54::54:
KUDAY YANİ BEYZAA SEVİLMEYECEK GİBİ DEĞİL KUTSAL Bİ YERDE DUALARI ÇOK HOŞUM A GİDER SANKİ ETTİĞİ DUALAR HEMEN KABUL OLCAKMIŞ GİBİ GELİİİYYYY BANA TÜM DUALARINA AMİNNNA:39:
:39::39:SERVET YENİ HAMİŞİMİZ ODA BİR ARA KAYBOLDU GİTTİ BİŞEYLER OLDU ÇITIR HAMİŞİMİZ ŞİMDİLİK İŞİ YOK DUA ETSİN YETER BİZDE AMİN DERİZ:nazar::nazar::nazar:
ARKASIYARIN CERN DİYELİM BEN ONU SİZDEN ÖNCE TANIYODUMM YANİ BİZİM TOPİĞE GELMEDEN ÖNCE KONUŞMUŞTUK TOPİĞİNDE HEMENDEN SEVMİŞTİM ŞİMDİ ARAMIZDA CEVAPSIZ BIRAKMAZ SORULAN SORULARI ÖYLE BİLİMM TŞK.ONADA İYİKİ GELMİŞ:16::16::16:
PAPATYA ONU N Bİ KONUŞMASINI YANLIŞ ANLAMIŞTIM KAFA BASMAMIŞTI HİÇ UNUTMAM SANKİ KIRICI OLMUŞTUM AMA O ALINMAMIŞTI BANA ONA :46::46::46:HELALLL SANA AÇIKLAMASINI YAPMIŞTI
aAYŞE FURİZEM HERŞEY ÇOK ANİ OLDU TAM GELMİŞKEN ANİ Bİ ŞEKİLDE TÜP BEBEK YAPTIRDI BİZLERİ SEVİYO KANIMCA İNŞ.GÜZEL HABERLERİNİ VERİR DUALRIMIZ:13::13::13:
HVC YENİ AMA ONUNLA İYİ ANLAŞACAZ GALİBA BEN ONA SORUŞTUM FRANSZCA BİLİYOMUSUN EVLENDİKTEN SONRA GİTTİ SANDIMDA MEĞER DOĞMA BÜYÜME ORDAYMIŞ HATİCEDE DALGA GEÇMİŞTİ BENLE :21::21::21:
AHMET ÖZLEM YENİSN TANIYCAZ DAHA AMA İYİ KAPAK YAPMIŞTINNN:51::51::51:

:53::53::53: DEDİKODUUUU YAPTIMDA AZICIKKKK:52::52::52:

ılahı zenep annemın adası benım kardasım allah gonlundekı versın sana cılgın ınsan sen bı gel bak ben neler yapıyom hepınız ayrısınız benım ıcın kader ark.dert ortaklrım benım bu gece kociş yıne nobette ark.ısı cıkmış 3 gun ust uste nobet tutcak sımdı ben kociş yokken nasıl cocuk yapyım hııııııııııı adam bı var bı yok anlamadım bu işi evlmıyım bekarmıyım:1::1:

kızlar 1 saat önce gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı şimdi kan tahlili verdim sonuç pozitif Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah darısı inşallah sizlere kızlar

ooo tebrik ederim arkadaşım hadi kurtuldun beklemekten Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah. topiğim maşallahı var 2 günde iki hamile :)

inş.kız allahın iznyle belki hamilede kalırsın takdir ilahi
bu arada kız para biriktimi aksilik çıkıyo insan harcamak zorundada kalıyo allah göstermesin ama ne bileyim yaaa haklısın heyecan yapmakta gelde yapma birde korkuda var

yok be bebeğim üit bile edemiyorum artık 3 sene oldu neredeyse yorudum gün saymaktan:))

benm kocada nöbetçi bugun ya canım sıkılıyor:ssz::ssz:

ılahı zenep annemın adası benım kardasım allah gonlundekı versın sana cılgın ınsan sen bı gel bak ben neler yapıyom hepınız ayrısınız benım ıcın kader ark.dert ortaklrım benım bu gece kociş yıne nobette ark.ısı cıkmış 3 gun ust uste nobet tutcak sımdı ben kociş yokken nasıl cocuk yapyım hııııııııııı adam bı var bı yok anlamadım bu işi evlmıyım bekarmıyım:1::1:

dedikodu yaptım azıcık ne olmuş yanii hayret çaya çağırmıyosun bizde tam gelecektik davet etmiyorsun
kız ya haklısın çocuk istiyorsun kociş yok ne morsl bozucu ya 3 gün yok çokmuş valla allah tezden versin bebeiş kız oldumu bi kere olur ki

aaaaaaaaaaaaa ne guzel topıgımızden 2 ark. daha hamıs cıktı rabbım hayırlısıyla kucagınıza almayıda nasıp etsın nasıl sevındım anlatamam darısı tum bekleyenlerı basına bacılarrrrrrrrrrr bu bahar baska bahar oldu kız sırlarınızı verın bıze ne yaptınız hamış kaldınız ne olur anlatın bende hemen uygulayacammmmmmm tabı kocamı bulrsm :1::1:

yok be bebeğim üit bile edemiyorum artık 3 sene oldu neredeyse yorudum gün saymaktan:))

canım senle nurayy sabahlayın dertleşin akşamdan sabaha kadar sonra bizde gelek okuyalım dedikodularınızı ya kocalarınız ne iş yapıyo merak ettim mahsuru yoksa tabi nöbet möbet diyosunuz

kızlar benimki geldi çıkmak zorundayım 1 saate gider tabi sizi bulursam görüşrz

dedikodu yaptım azıcık ne olmuş yanii hayret çaya çağırmıyosun bizde tam gelecektik davet etmiyorsun
kız ya haklısın çocuk istiyorsun kociş yok ne morsl bozucu ya 3 gün yok çokmuş valla allah tezden versin bebeiş kız oldumu bi kere olur ki

etmezmıyım canım basımın ustunde hepınızın yerı var cay,kahve,su yemek ne ıstersenız deme hıc yaaaaa ben bosa kurek sallıyom adam varken beceremıyoz tutturmayı yokken nasıl olcek :1: rabbım hepımıze nasıp etsın annem bana bugday getırdı dun aksam komsu gecen sene hacca gıtmıstı darısı bızede ınş.yanında goturmus bugdayları onlarda hacı olmus gelmış yanı :1: 5-6 tane vermış bebek olsun dıye hepımızın adına 3 kulhuvallh bı elham okuyp atıyorum agzıma barı hepımız nasıplenelım dıye

benım kocada nobetcı canım sıkıntıdan patlıycam evde soyle sıhırlı guclerımız olsa sıhırlı annemdekı gıbı kız gokyuzunde bulusurduk hemen kendımızı hamış yapardık canım burada rabbım parana halıl ıbrahım bereketı versınde bır an once bırıksın ınş.tup bebege hıc gerek kalmaz bırıktırdıgın paralarla bebegıne esya alırsın gulum

kızlar 1 saat önce gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı şimdi kan tahlili verdim sonuç pozitif Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah darısı inşallah sizlere kızlar

hayırlı uğurlu olsn Allah tamamına erdrsin canım biz aynı gün iğne olmuşuz. bende 2gün önce kan verdim,, yani cuma günü,, yani adete 5gün varken hcg 7 çıktı... bende yarın bida kan vercem ve iğnenin etkisiyle çıktı die çok korkuyorum..

kızlar bugün çatlatma iğnemin 12.günü az önce gebelik testi uyguladım 2.çizgi silik çıktı iğnenin etkisinden olabilir mi

hayırlı olsun canım. ne güzelll arka arkaya hamile haberleri sürüyün ayakları arka arkaya gelsin haberlerrrr

hayırlı uğurlu olsn Allah tamamına erdrsin canım biz aynı gün iğne olmuşuz. bende 2gün önce kan verdim,, yani cuma günü,, yani adete 5gün varken hcg 7 çıktı... bende yarın bida kan vercem ve iğnenin etkisiyle çıktı die çok korkuyorum..

inşallah yarın güzel haberlerin gelir senin de bu ay ne bereketli bir aymış :)

canım senle nurayy sabahlayın dertleşin akşamdan sabaha kadar sonra bizde gelek okuyalım dedikodularınızı ya kocalarınız ne iş yapıyo merak ettim mahsuru yoksa tabi nöbet möbet diyosunuz

canm benm koca asker gız ayda dört beş kere tutuyor işte bebeğim ama hafta sonu nöbetleri daha bir iğrenç:ssz:

benım kocada nobetcı canım sıkıntıdan patlıycam evde soyle sıhırlı guclerımız olsa sıhırlı annemdekı gıbı kız gokyuzunde bulusurduk hemen kendımızı hamış yapardık canım burada rabbım parana halıl ıbrahım bereketı versınde bır an once bırıksın ınş.tup bebege hıc gerek kalmaz bırıktırdıgın paralarla bebegıne esya alırsın gulum

amin amin beybi gız sizin oralar daha sıcak alışveriş merkezi falanda var git gezseneeeeeeeeeeeee:41:

Back
X