• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

sağol canım ne diyeceğimi bilmiyorum ben kraliçeysem sizlerde divasınız hangisi iyi acaba

zeynoş her hamileye çok sevindim ama sana başka sevindim sen çok başka istiyordun sanki,çok ümitsizdin yazıların aklıma geliyorda biz görebilecekmiyiz çift çizgiyi diyordun,sen çok yürekten istedin hepimiz öyle ama inş. nisan uğurun bizimle devam eder daha aklımda hayıt içtiğin ince ince sorucam bu ay olmazsa bende hayıt içicem:52:
:54::46:[/QUOTE]

vallahi canım çok utandırıyosun beni öyle güzel konuştunki rabbiiiiimmm en kısa zamanda muradını hayırlısıyla versin sana

zeynoş her hamileye çok sevindim ama sana başka sevindim sen çok başka istiyordun sanki,çok ümitsizdin yazıların aklıma geliyorda biz görebilecekmiyiz çift çizgiyi diyordun,sen çok yürekten istedin hepimiz öyle ama inş. nisan uğurun bizimle devam eder daha aklımda hayıt içtiğin ince ince sorucam bu ay olmazsa bende hayıt içicem:52:
:54::46:

vallahi canım çok utandırıyosun beni öyle güzel konuştunki rabbiiiiimmm en kısa zamanda muradını hayırlısıyla versin sana[/QUOTE]

zeynoşcum herkesi inandırmışsın maşallah şakana birde dokuz haftalık :1:

zeyno peki şimdi sen aşılamaylamı hamile kalmış oluyosun anlamadım ben.benimde bu ay adetim hiç yok denecek kadar az geldi ama ben hamile olamam d.k.hapı kullanıyodum.bide hayıt suyunu sadece akşamları içiyorum sen nasıl içtin

vallahi canım çok utandırıyosun beni öyle güzel konuştunki rabbiiiiimmm en kısa zamanda muradını hayırlısıyla versin sana

zeynoşcum herkesi inandırmışsın maşallah şakana birde dokuz haftalık :1:[/QUOTE]

canım bende şok oldumki bugün nisan 1 olduğunu bile bilmiyodum sabahtan yoktum dr.dım geldiğim gibi haber verdimm sizlere iyiki şaka değil canımmm ama nisan 1de bu haberi almakta bi başka kimse inanmıyodu bana

kız ne zaman açıklayacaksın şaka olduğunu bak duygularımızla oynuyosun çok günah çok :1: ben hala inanmıyorum

Bbz merhaba tebrik ederim seni nasil oldu seninki biraz degisik sanki anlatir misin ins bende zizin yolunuzdan gelirim

kızlar çıkmama gerek 1 saatte burda olurummmmm bi yemek hakettim kızlar aşılamada tutsaydı şimdi 4 aylıktı

kızlarrrrrrrrr kızmayın bana olurmu gelecem size tek tek cevap verecem bu arada benim kuşunda sizin gibi çocuğu yok acaba klomen sonra ovitrelle versem yımırtlarmııııı
9 aydr yumurtlamıyoda

Son düzenleme:
Birinci mesajı yanlışlıkla gönderdim 10 dakka sonra diyo bekleyemiycem hem duygularımla oynadın hemde okumadığın msj yüzünden fırçalıyosun gerçekten çok inandım ağladım seni seviyordum tanımasamda seviyordum bide oyununa beni alet etmek istiyorsun şaşırdım gerçekten şakayı tadında bırakmak böyle bişey demekki yolun açık olsun zeyno

Birinci mesajı yanlışlıkla gönderdim 10 dakka sonra diyo bekleyemiycem hem duygularımla oynadın hemde okumadığın msj yüzünden fırçalıyosun gerçekten çok inandım ağladım seni seviyordum tanımasamda seviyordum bide oyununa beni alet etmek istiyorsun şaşırdım gerçekten şakayı tadında bırakmak böyle bişey demekki yolun açık olsun zeyno

yaa kızlar noluyo biri bişey desin şimdi bu gerçekmi şakamı anlamadım yahuu.eğer bu bi şakaysada lütfen tadında bırakılsın.

Back
X