• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım doktorlar bilmiş hastaları pek sevmiyolar sana kıllık yaptı herhalde..ne demek iğneyle yumurta mı büyütülürmüş burda bir sürü arkadaş yazıyo iğne tedavisi diye..ya doktor hiçbişey bilmiyo ya da dediğim gb kıllık yaptı..ben anlamıyorum bunlar nasıl doktor aldığımız para boğazımızdan geçer mi diye düşünmüyolar :50::50: neyse canım hayırlısı olsun bakalım zaten eşinde tüp bebek demiş bi görüş ne çıkacak..bu arada neden kıbrısta yaptırıyosun merak ettim..

yok canım solda kistin var deyince ben sağda dedim hatta bakarken kistin var olduğunu bile bilmedi ben var deyince evet solda dedii
ya bilmiyorum bende anlamadım bilmesem arkadaşları iğneyle yumurta büyümez diye bilecem klomnle ancak olur diye bilecem
ahhh canım benim resmi nikahı yok çocuk olduktan sonra ancak eşimin büyükleri resmi nakahı kabul eder saçma ama onlarda adet öyle hamile kal rsmi nikahı al
benim ailede nişenlı çiftler bi gece kalmak istese yan yana rsmi ni kahsz kabul etmez kız olsun erkek olsun resmi nikah olur bizde boşanmada çok zor olur olmaz yani bizde

bbbz ben de merak edıyorum neden kıbrısta yaptırıyorsun? bır cok kısı asılamanın zaman kaybı oldugunu dusunuyor ya oyleyse eger maddı durumunuz ıyı ıse bır de cıkolata kıstın var doktorlar tup bebek dıyorsa o zaman bence yaptır. tabı maddı olarak sarsılmayacaksanız tutmasa bıle. ınsallah tutar her seye hazırlıklı olmak gerek degıl mı cnm
canım yukarda yazdığım gibi resmi nikah yok eşimin büyükleri kabul etmiyor maddi durum gerçekten şöyle diyeyim imkanlar kısılarak yapılacak eşimin zaten bir sürü ödemesi var birazcık takılarım var onları satacam eksiğimiz var ama oda 2 aya kadar toplanır herhalde annemde maddi manevi zaten sarsılacazzz rabbim göstermesin

kKIZLARRRRRRRR GİTTİM GELDİMMMM :47::47::47::47:
DOKTORUM YOKTU BAŞKA Bİ DR.A YÖNLENDİRİLDİM ODA BAKTI 30 SANİYE ULTR. GICIKKK OLDUM KİSTİN 18MM DEDİİİİ:27::27::27::27::27:
AŞILAMA YAPMAYI DÜŞÜNÜYODUM BANA KLOMENLE AŞILAMA YAP ACAZ DEDİİİ VAZGEÇTİM İSTEMEDİM ZATEN YETERİ KADAR KULLANDIM DEDİM BİZ BÖYLE TEDAVİ UYGULUYORUZ İĞNE YAZIN DEDİM İĞNEYLE YUMURTAMI BÜYÜRMÜŞ DEDİİİ YAAA:53::53::53::53::53:
SONRA BU TAHLİLLERİ İSTEDİM YAZDI VERDİM GELDİM İLAÇTA ALMADIM GİDECEM ÖN MUAY.İÇİN KIBRISA NASİP BÖYLEYMİŞ DEMEK HERŞEYİN HAYIRLISI BULAMDIM HAKKINI VEREN DR.ACABA DİYORUM BENDEMİ ANORMALLİK VAR SİZCE KILAR:44::44::44::44:

zeyynoş işine gelmemış o doktorun ben iğne kullanddım işte ya klomenden daha etkılı işlerıne glmedıklerınden böle yapıolar:47::47:

yok canım solda kistin var deyince ben sağda dedim hatta bakarken kistin var olduğunu bile bilmedi ben var deyince evet solda dedii
ya bilmiyorum bende anlamadım bilmesem arkadaşları iğneyle yumurta büyümez diye bilecem klomnle ancak olur diye bilecem
ahhh canım benim resmi nikahı yok çocuk olduktan sonra ancak eşimin büyükleri resmi nakahı kabul eder saçma ama onlarda adet öyle hamile kal rsmi nikahı al
benim ailede nişenlı çiftler bi gece kalmak istese yan yana rsmi ni kahsz kabul etmez kız olsun erkek olsun resmi nikah olur bizde boşanmada çok zor olur olmaz yani bizde

canım yukarda yazdığım gibi resmi nikah yok eşimin büyükleri kabul etmiyor maddi durum gerçekten şöyle diyeyim imkanlar kısılarak yapılacak eşimin zaten bir sürü ödemesi var birazcık takılarım var onları satacam eksiğimiz var ama oda 2 aya kadar toplanır herhalde annemde maddi manevi zaten sarsılacazzz rabbim göstermesin

ayy inanmıyorum canım gerçekten çok zormuş durumun..nasıl hala bu tür şeyler devam eder anlamıyorum sen şuan eşinin imkanlarından bile faydalanamıyosun..bişeyde demek istemiyorum ama yaşamadığımız için bilmiyoruz herhalde ama bunlara sabretmek çok zor olmalı..ee kendi kendinize nikah kıysanır ne olur peki çok sorun olur mu?

gunaydınnnnn kızlarrrr .. ıgneden sonrakı 13. gunum bugun. bata son 7 gun....gecmıyor gunlerrrrrrrrr:) kasıklarımda da hafıf sızı var ve kıpıdamalar var anlamadım baska belırtı yok.
tatlım inşllh olur ama bence belirtilere yoğunlaşma gerçekten her an tetikte olmak çok yıpratıyor insanıı
kKIZLARRRRRRRR GİTTİM GELDİMMMM :47::47::47::47:
DOKTORUM YOKTU BAŞKA Bİ DR.A YÖNLENDİRİLDİM ODA BAKTI 30 SANİYE ULTR. GICIKKK OLDUM KİSTİN 18MM DEDİİİİ:27::27::27::27::27:
AŞILAMA YAPMAYI DÜŞÜNÜYODUM BANA KLOMENLE AŞILAMA YAP ACAZ DEDİİİ VAZGEÇTİM İSTEMEDİM ZATEN YETERİ KADAR KULLANDIM DEDİM BİZ BÖYLE TEDAVİ UYGULUYORUZ İĞNE YAZIN DEDİM İĞNEYLE YUMURTAMI BÜYÜRMÜŞ DEDİİİ YAAA:53::53::53::53::53:
SONRA BU TAHLİLLERİ İSTEDİM YAZDI VERDİM GELDİM İLAÇTA ALMADIM GİDECEM ÖN MUAY.İÇİN KIBRISA NASİP BÖYLEYMİŞ DEMEK HERŞEYİN HAYIRLISI BULAMDIM HAKKINI VEREN DR.ACABA DİYORUM BENDEMİ ANORMALLİK VAR SİZCE KILAR:44::44::44::44:

nasıl ya iğne etkisiz bişemi hiç olmadım iğne ama etkisiz olsa neden yapıyorar o zamannn...bebeğim aşılama bak bende yaptırmayacağım ona vereceğin parayı tüp bebeğe veririz oda olmazsa artık 2. deneme 3. deneme yaparız napalım

zeyynoş işine gelmemış o doktorun ben iğne kullanddım işte ya klomenden daha etkılı işlerıne glmedıklerınden böle yapıolar:47::47:
evet ya bilmesem inanacam birde dr.asistanıyla dışarda konuştuk oda aynısını ddedi bana şokkk oldum seni ve diğer arkadaşları bilmesem kendim bile kullandım inanacam
ayy inanmıyorum canım gerçekten çok zormuş durumun..nasıl hala bu tür şeyler devam eder anlamıyorum sen şuan eşinin imkanlarından bile faydalanamıyosun..bişeyde demek istemiyorum ama yaşamadığımız için bilmiyoruz herhalde ama bunlara sabretmek çok zor olmalı..ee kendi kendinize nikah kıysanır ne olur peki çok sorun olur mu?

biz şimdi eşimle imam nikahı altında yaşıyoruz hükümet nikahımız yok yani
ilk doktorum tüp bebek için prof.konuşmya gittiğinde geldi yanıma zeynep canım yoksa kumanmı var dedi güldüm baya hatta oda güldü herşeyimii biliyor tabi zor değil bi tek böyle bi tedavide maddi olarak sıkıntı yaşadık yani türkiyede yapmış olsaydık 7bin tl kıbrısta 12bin tl diyalim belki daha az da gider aslında burayla aynıda kaba hesap yapıyorumm

tatlım inşllh olur ama bence belirtilere yoğunlaşma gerçekten her an tetikte olmak çok yıpratıyor insanıı

nasıl ya iğne etkisiz bişemi hiç olmadım iğne ama etkisiz olsa neden yapıyorar o zamannn...bebeğim aşılama bak bende yaptırmayacağım ona vereceğin parayı tüp bebeğe veririz oda olmazsa artık 2. deneme 3. deneme yaparız napalım
haklısın ya bi kez daha denemk istedim şans yok valla bitek klomenle aşılama yapılıyormuşşş bbugün onu öğrendim
yani bu kistle herkes tüp bebek diyor ne bileyim çok zor herşey

evet ya bilmesem inanacam birde dr.asistanıyla dışarda konuştuk oda aynısını ddedi bana şokkk oldum seni ve diğer arkadaşları bilmesem kendim bile kullandım inanacam

biz şimdi eşimle imam nikahı altında yaşıyoruz hükümet nikahımız yok yani
ilk doktorum tüp bebek için prof.konuşmya gittiğinde geldi yanıma zeynep canım yoksa kumanmı var dedi güldüm baya hatta oda güldü herşeyimii biliyor tabi zor değil bi tek böyle bi tedavide maddi olarak sıkıntı yaşadık yani türkiyede yapmış olsaydık 7bin tl kıbrısta 12bin tl diyalim belki daha az da gider aslında burayla aynıda kaba hesap yapıyorumm

canım sen şimdi nikah olmadığı için türkiyede yapamıyosun o yüzden kıbrasa gidiyosun doğru mu anladım canım

canım sen şimdi nikah olmadığı için türkiyede yapamıyosun o yüzden kıbrasa gidiyosun doğru mu anladım canım
aynen canım bi yerde okudum kadının biride resmi nikahsız tüp bebek yapacakmış herkes yüklenmiş çocuğun geleceğiyle oynuyosun ortada kalacak böyle bir sorumsuzluk olamaz diye eleştrmişler birini çok üzüldüm o insana allah bilir onun ne problemi vardr tüp bebek yolunda olan veya tedavi gören hiç bi annenin kötü olacağına inanmıyorum allahta biliyor bizi sınıyor hepimiz canımızdan bile üstün tutacaz biliyorummm

aynen canım bi yerde okudum kadının biride resmi nikahsız tüp bebek yapacakmış herkes yüklenmiş çocuğun geleceğiyle oynuyosun ortada kalacak böyle bir sorumsuzluk olamaz diye eleştrmişler birini çok üzüldüm o insana allah bilir onun ne problemi vardr tüp bebek yolunda olan veya tedavi gören hiç bi annenin kötü olacağına inanmıyorum allahta biliyor bizi sınıyor hepimiz canımızdan bile üstün tutacaz biliyorummm

anladım canım evet çok zor o tepkilerle karşılaşmak kimse kimsenin ne çektiğini bilmez ama konuşurlar işte..cidden üzüldüm sana şimdi..ben şunu anlamadım hala çok katılar mı bu konuda illa çocuk olsun öyle mi diyolar..sonuçta belli problemleriniz var ve tüp bebeğe karar verdiniz ama bunu yapabilmek için taa kıbrısa gideceksiniz yaa çocuklarım nikahınızı yapalım hem türkiye de yapın bunu hemde eşinin sigortasından faydalan demiyolar mı?

zeynoş bu duruma eşin ne dıyo eşin istese kimseye söylemden yapamazmısınız nikahı:26:

bbbz esın nerelı ozel olmazsa? merak ettım de. bu çağda bu zihniyet aklım hala kabullenmiş değil. şaşkınım! peki ben bir de şunu merak ediyorum sen nasıl kabul ettin bu olayı?

slm kızlar yine iyi kaynatmışsınız giyim kuşam makyaj farklı konular konuşulmuş iyi havamız değişti biraz...hakikaten kızlar face kullanmıyormusunuz ben hepinizi çok merak ediyom valla özellikle zeyno seni..
birseni gördüm çok güzel çok hoş kız... sanki yakınımdaki arkadaşlardan biriymiş gibi sevdim..hepinizi seviyom fakat görünce başka oluyor..

slm cnm..tşk ederim cnm sende çok hoş ve guzelsin..bu durumdaa en çok benimi sewiyonn heee :))):17:

canım merak ettim ben ilaçla adet oluyorum ya fsh ve lh hormonum düşük galiba ondan sebep ilaçla adet görüyorum sanırım bide burda olmazsa tüp bebek merkezine başvurucam yazın türkiyeye geldiğimde bi kaç yerle bağlantı kurmak istiyorum prof dr teksen çamlıbelede mail dönderdim ama bahçeciden daha çabuk cevap geldi bilmiyorum neler yaşıycam neler görücem bu ilaçla adet görenlerede hipohipo diyolar

evet canım kociş yoktu ama ben geçmişi okurken geldi inşAllah yarın görüşürüzzz:16::16:

hmm anladım canım orda prolaktını 30 fln gördüm galiba o yüksek geldı bana o yuzden sordum :34:

birsen 200 tane ekler misin tefriciyye :)

​eklıyorum cnm

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD]​7 nısan[/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]2 nısan[/TD]
[TD]14 nısan[/TD]
[TD]2 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​3 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 nısan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]ece[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]26 mart[/TD]
[TD]13 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD]6 nısan[/TD]
[TD]20 nısn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye[/TD]
[TD]okunacak sayı[/TD]
[TD]toplam(4444)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam[/TD]
[TD]okundu:34:[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemmm[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​7)kuday[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​200 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)papatya1655[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​200 okudu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14)mmery[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15)zynn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır........

arkadaşlar bbbz arkadasımızın üzerine gitmeeyelim..yaşam şartları , adetler , farklı kültürler we bizim bilmediğimiz bir çok şey...kimsenin özel hayatı bızı ılgılendırmez ve gordugumuz yanlış olayda doğruluk payı olabılır bunu bılemeyız..o yüzden kimseye ön yargıyla yanaşmayalım...hiç kimse bu durumda olmayı istemez..şuan bunları yasıyorsa vardır bir bildikleri...

zeynoş bu duruma eşin ne dıyo eşin istese kimseye söylemden yapamazmısınız nikahı:26:

anladım canım evet çok zor o tepkilerle karşılaşmak kimse kimsenin ne çektiğini bilmez ama konuşurlar işte..cidden üzüldüm sana şimdi..ben şunu anlamadım hala çok katılar mı bu konuda illa çocuk olsun öyle mi diyolar..sonuçta belli problemleriniz var ve tüp bebeğe karar verdiniz ama bunu yapabilmek için taa kıbrısa gideceksiniz yaa çocuklarım nikahınızı yapalım hem türkiye de yapın bunu hemde eşinin sigortasından faydalan demiyolar mı?

kızlar benim eşim çok farklı zaten herşeyini kendi yapıyor ailesi gibi değil yani o bekler ve çok sabırlıdır o bana dedi hatta 2 gün öncede dedi gel yapalım diye ben istemedim doğrusu onunda biraz özel bi nedeni var maddi olarak tabi
onlar hatta kimse bilmiyor kistim var tedavi oluyorumm diye zaten bizden haberszlar bi tek telf. konuşuruz bi sıkıntısı yok aslında tüp bebek biraz sıkıntı yaptıı allahın izniyle buda geçer
bazen burdaki komşular nasıl güveniyorsun erkek milleti değilmi resmi nikahsız olurmu diye resmi nikahı olanda olmayanda yaptımı içinde kötülük varsa yapar

kızlar benim eşim çok farklı zaten herşeyini kendi yapıyor ailesi gibi değil yani o bekler ve çok sabırlıdır o bana dedi hatta 2 gün öncede dedi gel yapalım diye ben istemedim doğrusu onunda biraz özel bi nedeni var maddi olarak tabi
onlar hatta kimse bilmiyor kistim var tedavi oluyorumm diye zaten bizden haberszlar bi tek telf. konuşuruz bi sıkıntısı yok aslında tüp bebek biraz sıkıntı yaptıı allahın izniyle buda geçer
bazen burdaki komşular nasıl güveniyorsun erkek milleti değilmi resmi nikahsız olurmu diye resmi nikahı olanda olmayanda yaptımı içinde kötülük varsa yapar

ah canım inş bu sıkıntıların gecer tup bebekte tutar inş.ta sende rahatlarsın bıraz :16: guvenın nıkahla bı alakası yokkı yapcak oldularmı her turlu yaparlar

Son düzenleme:
slm cnm..tşk ederim cnm sende çok hoş ve guzelsin..bu durumdaa en çok benimi sewiyonn heee :))):17:

hmm anladım canım orda prolaktını 30 fln gördüm galiba o yüksek geldı bana o yuzden sordum :34:

​eklıyorum cnm

evet tatlım en çok seni sevim:38::38:tabiki diğer bütün arkadaşlarıda seviim..

Son düzenleme:
zeynoşş hangı tahlıllerı yaptırdın...ne zaman alcan sonuşlarını bakayımmm..kızım sanada ne antın kuntun doktorlar denk gelıyor kesın sende birşey varr :1::1::1:

canım kusura bakma çok üstüne geldik sanırım birsen arkadaşımız haklı özel konuları bu şekilde irdelememek lazım..sadece durumunu öğrenmek istedim..hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun da tüm bu sıkıntılarını atlatır ilerde gülerek anarsın..Rabbim durumunu görsün inşallah..bana da ders olsun herkes kendi durumunu kötü sanıyo herkes haline şükretmeli beterin beteri var..sende kendi haline şükret canım eminim senden de kötü durumda olanlar vardır..

bbbz esın nerelı ozel olmazsa? merak ettım de. bu çağda bu zihniyet aklım hala kabullenmiş değil. şaşkınım! peki ben bir de şunu merak ediyorum sen nasıl kabul ettin bu olayı?
canım benim memleketten ağrılı
canım şaşırma resmi nikah resmiyette geçiyor önemli olan gönüller bir olsun eskiden resmi nikah yapılmadığında kötüye yoruluyordu erkekte art niyet aranılıyordu bizim durum öyle değil eğer öyle düşünürsen emin olki öyle değil bi kere resmi nikah varsada yoksada aynı şey herşey erkekte biter

Back
X