canım doktorlar bilmiş hastaları pek sevmiyolar sana kıllık yaptı herhalde..ne demek iğneyle yumurta mı büyütülürmüş burda bir sürü arkadaş yazıyo iğne tedavisi diye..ya doktor hiçbişey bilmiyo ya da dediğim gb kıllık yaptı..ben anlamıyorum bunlar nasıl doktor aldığımız para boğazımızdan geçer mi diye düşünmüyolarneyse canım hayırlısı olsun bakalım zaten eşinde tüp bebek demiş bi görüş ne çıkacak..bu arada neden kıbrısta yaptırıyosun merak ettim..
yok canım solda kistin var deyince ben sağda dedim hatta bakarken kistin var olduğunu bile bilmedi ben var deyince evet solda dedii
ya bilmiyorum bende anlamadım bilmesem arkadaşları iğneyle yumurta büyümez diye bilecem klomnle ancak olur diye bilecem
ahhh canım benim resmi nikahı yok çocuk olduktan sonra ancak eşimin büyükleri resmi nakahı kabul eder saçma ama onlarda adet öyle hamile kal rsmi nikahı al
benim ailede nişenlı çiftler bi gece kalmak istese yan yana rsmi ni kahsz kabul etmez kız olsun erkek olsun resmi nikah olur bizde boşanmada çok zor olur olmaz yani bizde
canım yukarda yazdığım gibi resmi nikah yok eşimin büyükleri kabul etmiyor maddi durum gerçekten şöyle diyeyim imkanlar kısılarak yapılacak eşimin zaten bir sürü ödemesi var birazcık takılarım var onları satacam eksiğimiz var ama oda 2 aya kadar toplanır herhalde annemde maddi manevi zaten sarsılacazzz rabbim göstermesinbbbz ben de merak edıyorum neden kıbrısta yaptırıyorsun? bır cok kısı asılamanın zaman kaybı oldugunu dusunuyor ya oyleyse eger maddı durumunuz ıyı ıse bır de cıkolata kıstın var doktorlar tup bebek dıyorsa o zaman bence yaptır. tabı maddı olarak sarsılmayacaksanız tutmasa bıle. ınsallah tutar her seye hazırlıklı olmak gerek degıl mı cnm