- 31 Mayıs 2009
- 2.303
- 812
- 248
bizimkinin psikolojikmen olma ihtimali yüksek bebek bebek diye kafayı yicez![]()
o yüzden napıyoruz beirtilere takılmayı adet tarihimiz geçince test yapıyoruz beybiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimkinin psikolojikmen olma ihtimali yüksek bebek bebek diye kafayı yicez![]()
Merhaba arkadaslar
bende catlatma ignesi vurdurdum ve o günden beeriii yani 12 gündür yumurtaliklarimda sanci gibi bir agri var..sanki igne sadece yumurtalari degil benim iceriyi komple catlatmis durumda ;-) bakalim bekleyecegim BAT 25 nisan civariiii
evet canım iğne oldum zaten iğneden sonrasına göre hesapladığım bat bu..bugün testim yok zaten bi de beklemekte istedim..inşallah vardır tabiii![]()
şekerim zaten kaynamıştı bu sefer taştı su çaydanlıkta su kalmadııı
cnm hadi hayırlısı.nezaman oldun iğneni.bende çok fazla bi ağrı yok acaba tutmadımı ki![]()
canım burda bi arkadaş anlatmıştı kadın doğum doktoru endokronolojiye yönlendirmiş 2 yıl tedavi görmüş artık bende yok dedi..bende şaşırdım benim doktorum bu geçici bişey değil ömür boyu seninle dedi nasıl geçebilmiş anlamadım..türkiye de sağlık konusu sıkıntılıdır canım bilmiyorum bunu biliyomusun da her doktor ilgilenmez insanla iyisini bulmak lazım avrupada daha çok üsütüne düşüldüğünü biliyorum o yüzden sordum..sana doktorun ne dedi peki geçebilirmiymiş bu?
canım iğnenin kaçıncı günü bu..hadi bakalım hayırlısı ıolsun inşallah..geldiğin gibi hamile kalırsın kuzucum ama bızı bırakıp gıtmek yokkk![]()
Cnm doktor bana bu daha ana rahmindeyken baslayan ve gecmeyen onemsiz bi hastalik dedi ve polikistik olan hastalarin tup bebek sansi cok yuksek dedi ama turkiyede doktorlari sevmiyorum cok canimi yakmisti muayenede burdakiler cok duyarli cok hafif davraniyolar dedigim gibi tup bebegi falan devlet karsiliyo dokor saatlerce konusup anlatti tup bebegi iste haziranda gorusmem var Allah insallah hepimizin yardimcisi olsun
Canim ben igneyi 9 nisanda oldummm.....artik yumurtalara ne oldu bilmiyorummm:-( bu hafta progestron testi sonuclari icin dr gidecegim...bakalim ne diyecekkk...test yqpmaj da istemiyorum...cunkü adet düzensizligi var BAT 25 nisan gözükse de ne zaman olacagim belli olmaz... o yüzden ümitlenmekte istemiyorummm
hmm normalmiş prolaktının cnm ben nıye 30 dıye okudum yanlısmı okudumm :))) aman doktordanda kıskanılırmıymıs bee senın eşinde arıza cıkartmıs sana boşver canımm...nsl gıdıyor belırtın varmı hıc kacıncı gundu..
[/B]
kızlar mehaba.iğneden sonraki 13.günüm çok heycanlıyım.testte yapmak istemiyorum.çünkü geçen ay 15.gün regli olmuştum.ama merak ta ediyorum.regli belirtilerimde var.offf hayırlısı .düşünmeyim diyorum.ama yinede düşünüyom
Merhaba arkadaslar
bende catlatma ignesi vurdurdum ve o günden beeriii yani 12 gündür yumurtaliklarimda sanci gibi bir agri var..sanki igne sadece yumurtalari degil benim iceriyi komple catlatmis durumda ;-) bakalim bekleyecegim BAT 25 nisan civariiii
bugün iğne vurulduğun gün dahil 16. gün canım..inşallah canım bi kalayım da ben![]()
bugün aşılamadan sonraki 7. günüm canım bilmiyorum bi belirti var mı yok mu bazen kasıklarımmı desem yumurtalıklıarım mı desem bi tuhaf oluyo belki 17 olan yumurtam daha geç çatladı ama ilk defa bu ay kocişi bi yere göndermedim görevlerimizi sıkı sıkı yerine getirmeye çalışıyoruzbakalım sonuç ne olucak daha da ççok var bende heyecanlanıyorum aşılama oldu ya belki olmuştur diyorum sonra eski yıkıntı yaşadığım aylar aklıma geliyo moralim bozuluyo olmuyo işte diyorum gidiyorum tüp bebek merkezlerini araştırıyorum
![]()
kKIZLARRRRRRRR GİTTİM GELDİMMMM
DOKTORUM YOKTU BAŞKA Bİ DR.A YÖNLENDİRİLDİM ODA BAKTI 30 SANİYE ULTR. GICIKKK OLDUM KİSTİN 18MM DEDİİİİ
AŞILAMA YAPMAYI DÜŞÜNÜYODUM BANA KLOMENLE AŞILAMA YAP ACAZ DEDİİİ VAZGEÇTİM İSTEMEDİM ZATEN YETERİ KADAR KULLANDIM DEDİM BİZ BÖYLE TEDAVİ UYGULUYORUZ İĞNE YAZIN DEDİM İĞNEYLE YUMURTAMI BÜYÜRMÜŞ DEDİİİ YAAA
SONRA BU TAHLİLLERİ İSTEDİM YAZDI VERDİM GELDİM İLAÇTA ALMADIM GİDECEM ÖN MUAY.İÇİN KIBRISA NASİP BÖYLEYMİŞ DEMEK HERŞEYİN HAYIRLISI BULAMDIM HAKKINI VEREN DR.ACABA DİYORUM BENDEMİ ANORMALLİK VAR SİZCE KILAR:44::44::44::44:
aynı gün olmuşuz iğneyi.hadi hayırlısı inş. olur.
olumlu düşün cnm beynını neye odaklarsan öyle olurmuş vucudunu o şekilde uyarırmışsın..sende bebiş var tutturmuşsunuz gibi düşün ozaman gör bak allahın izniyle bebişin sana tutunacak inşallah..bütün dualarımız senin için kuzum![]()
Allah razı olsun cnm benim bende öyle inanmak istiyorum çok ama korkuyorum sonra olumsuz olmasından galiba inşAllah benimde duam sizlerle inşAllah hepimiz hamiş haberi vericez bu topikte bigün![]()