ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım evet 3. Düşükten sonra belli oldu bende kan pıhtılaşması çıktı. Hamile kalır kalmaz iğneye başlayacağım ama ne olduysa hamile kalamıyorum düşen bebekler ilaç falan içmeden olmuştu.şimdi yapmadığım kalmadı olmuyor vardır rabbimin bir bildiği ama. Şimdiki doktorum aşılamaya sıcak bakmıyor zaten çok gereksiz olarak sana yapmışlar diyor yarın yine hormon testleri yaptıracağım

canım evet 3. Düşükten sonra belli oldu bende kan pıhtılaşması çıktı. Hamile kalır kalmaz iğneye başlayacağım ama ne olduysa hamile kalamıyorum düşen bebekler ilaç falan içmeden olmuştu.şimdi yapmadığım kalmadı olmuyor vardır rabbimin bir bildiği ama. Şimdiki doktorum aşılamaya sıcak bakmıyor zaten çok gereksiz olarak sana yapmışlar diyor yarın yine hormon testleri yaptıracağım

Bendede kan pıhtılasması var, hergun coraspırın alıyorum.Eger hamıle kalırsamda ılk 7 ay boyunca kullanmak zorundasın dedı doktorum.Eger dusugun kendı kendıne olduysa yaklasık 3 ay,yok eger kurtaj olduysan 6 sure ıcerısınde rahım kendını toparlamıs yenılemıs oluyormus. Hep beklemek gereklı stres yapma kendıne dıyecegım ama malesefkı basaramıyoruz:(

canım benim kendiliğinden düşüyor maalesef keseyi bile göremedik daha. Ben de corasprin ve folikasit alıyorum. Senin kaz kez düşük oldu?

selamun aleyküm canlarııımm nasılsınız?:16::16: nerelerdesiniiiizzzz:3:
zeynooşşşşş ben dün bi rüya gördüm nişanlanıyodum parmağımda süper parlak bi yüzük vardı biraz karışıktı gerçi ama nedir manası sen yorumla:34:
birsencim cnm benim 100 tefriciyede benden :34:

canım benim kendiliğinden düşüyor maalesef keseyi bile göremedik daha. Ben de corasprin ve folikasit alıyorum. Senin kaz kez düşük oldu?

Canım bende bır defa oldu,sureklı kanamam vardı dusuk tehlıkesındeydım zaten,kalp atısları durunca kurtaj oldum.

kızlaaarrrr güne kırmızlarla başladım malesef :14::14::14: çok şaşırdım hiç geleceği yok gibiydi bende bu sabah test yapmak için bekliyodum..neyse hayırlısı buydu demek ki..ya kafaya takma gün sayma falan diyosunuz ya ben gerçekten bu ay takmadım da saymadım da..olmayacaksa olmuyo demek ki..hiç böyle zorlanacağımı düşünmüyodum yaa ilk korunmayı bıraktığımızda ağlamıştım hemen hamile kalıcam diye nerdeyse 1 yıl olacak..Rabbim hayırlısını versin hepimize :50::50:

cnm adet olmussun ne dıyelım hayırlısı, senın ılk denemendı dımı. ıgneden sonra kacıncı gun oldun pekı adetı?

uzulme hepımız aynıyız yenı ay yenı umıtler....

Bendede kan pıhtılasması var, hergun coraspırın alıyorum.Eger hamıle kalırsamda ılk 7 ay boyunca kullanmak zorundasın dedı doktorum.Eger dusugun kendı kendıne olduysa yaklasık 3 ay,yok eger kurtaj olduysan 6 sure ıcerısınde rahım kendını toparlamıs yenılemıs oluyormus. Hep beklemek gereklı stres yapma kendıne dıyecegım ama malesefkı basaramıyoruz:(

kan pıhtılasması oldugunu doktor nerden anladı pekı? ben de coraspırın kullanıyorum neden verdı bılmıyorum 6 7 aydır kullanıyorum ??

kızlaaarrrr güne kırmızlarla başladım malesef :14::14::14: çok şaşırdım hiç geleceği yok gibiydi bende bu sabah test yapmak için bekliyodum..neyse hayırlısı buydu demek ki..ya kafaya takma gün sayma falan diyosunuz ya ben gerçekten bu ay takmadım da saymadım da..olmayacaksa olmuyo demek ki..hiç böyle zorlanacağımı düşünmüyodum yaa ilk korunmayı bıraktığımızda ağlamıştım hemen hamile kalıcam diye nerdeyse 1 yıl olacak..Rabbim hayırlısını versin hepimize :50::50:
inş.bu son adet görüşün olurhayırlısıyla
canım bende senden yana oldu bittiye bağladımm nasip bu ay bu topik sakin geçti

selamun aleyküm canlarııımm nasılsınız?:16::16: nerelerdesiniiiizzzz:3:
zeynooşşşşş ben dün bi rüya gördüm nişanlanıyodum parmağımda süper parlak bi yüzük vardı biraz karışıktı gerçi ama nedir manası sen yorumla:34:
birsencim cnm benim 100 tefriciyede benden :34:

rabbim hayırlara çıkartsın inş.yüzük güzeldr canım yüzük bebektr canım kızz bakarsın bu ay bebeğin seninledr

Benım de adetıme son 5 gün!!! bugun karnımın altı nasıl şiş kasıklarım dolu gibi. hava da soguk gercı ayaklarım usuyor. offf çok merak edıyorum. az kaldı az:(

kIIZLARRR TAHLİL SONUÇLARIM BU DOKTORA GÖSTERMEDİ BU ARADA
fsh: 7.16
lh: 6.51
proklatin: 9.22
T4sebest(ft4): 0.90
sTSH: 1.36
EVDE KALMIŞŞŞŞ KIZLAR NE DİYORSUNUZ Bİ SORUN VARMI

Son düzenleme:

ınsallah ıyıdır sonuclar. bence nete yaz o hormonların normal degerlerı cıkar o sekılde daha dogru sonuca ulasabılırsın

TSH uIU/ml 0.35 – 4.94
Serbest T4 ng/dL 0.70 – 1.48
Prolaktin ng/ml 5.18 – 26.53
FSH mIU/ml 1.37 – 13.58
LH mIU/ml 2.75 – 8.75

değer aralıkları bu şekilde arkadaşım bence değerlerin buna göre çoook iyi hadi gözün aydın.

zeynoşumm bencede çok iyi gözüküyo ama istersen kk ana sayfada jinekoloji infertilile gebelik falan bölümlerinin altında bahçeci kliniği var onu seç hormonal bozukluklar bölümünde op dr aykut aktan dı sanırım cevaplıyo soruları oraya yaz bunları bide çikolata kistini falan herşeyi yaz bakalım o sana ne cevap verecekolsun bende yazmıştım geçen gece sabahı yanıtlamıştı Allah razı

üzülme tatlım yaa dediğin gibi hayırlısı demekki buymuş.kaçıncı tedavin bilmiyorum ama daha yolun başındasın sanırım..ben inanıyorum hepimiz birgün anne olacağız yeterki sabretmesini bilelim..

cnm adet olmussun ne dıyelım hayırlısı, senın ılk denemendı dımı. ıgneden sonra kacıncı gun oldun pekı adetı?

uzulme hepımız aynıyız yenı ay yenı umıtler....

kan pıhtılasması oldugunu doktor nerden anladı pekı? ben de coraspırın kullanıyorum neden verdı bılmıyorum 6 7 aydır kullanıyorum ??

Bu konuda bılgım yok canım hanı doktor nerden anladı bılemıyorum, sadece kan pıhtılasması var dedı hatta bu yuzden adet donemlerımde bıle sıkıntı oluyordu bu yuzden coraspırın kullanıyorum ve dedıgım gıbı hamıle kalırsan ınsallah 7 ay boyunca kullanacakmısım

TSH uIU/ml 0.35 – 4.94
Serbest T4 ng/dL 0.70 – 1.48
Prolaktin ng/ml 5.18 – 26.53
FSH mIU/ml 1.37 – 13.58
LH mIU/ml 2.75 – 8.75

değer aralıkları bu şekilde arkadaşım bence değerlerin buna göre çoook iyi hadi gözün aydın.
bende bir anormallik bulamadım herşeyin hayırlısı artık çok sağol canım benimm:9::9::9:
zeynoşumm bencede çok iyi gözüküyo ama istersen kk ana sayfada jinekoloji infertilile gebelik falan bölümlerinin altında bahçeci kliniği var onu seç hormonal bozukluklar bölümünde op dr aykut aktan dı sanırım cevaplıyo soruları oraya yaz bunları bide çikolata kistini falan herşeyi yaz bakalım o sana ne cevap verecekolsun bende yazmıştım geçen gece sabahı yanıtlamıştı Allah razı

çok sağol arkadaşım değerler bana da iyi geldi belki yazarım ama ne diyecek ki benim kafa zatn karışık kaç cm onu bile bilmiyorum diyebilirimm

eklıyorum tatlım nasılsın bakalım..

​ahh cnm bende senı mefrak edıyordum..hay allah sıkma canını lütfen..olucak inşallah..herşeyin bi zamanı var hyırlı zamanı beklıyoruz hepimiz bk..

sağol canım iyiyim bu ay doktor yok ilaç yok tedavi yok ohh çok rahatım valla..bu aralar diyet ve spora takmış durumdayım inşallah öncelikle fazlalıklar gidecek ve sonra :49::49::49:olacam..

bencede arkadaşlarında dediği gibi sonuçların gayet iyi canım..

kızlar bulunduğum yer çok sakin zaten 2 yıl öncede başka b rahatsızlıktan dolayı doktorlara olan güvenim yok
ben yavrıııı vatana gidecem bilet perşembe gününe kesildi rabbim hayırlı sonuçlar cümlemizle birlikte bana da almayı nasip etsin doktor muayenesi 150tl uçak geliş gidiş 400 akşam dönecez havaalanından hastane toplamda 600 tl taş çatlasın hepsi 650 tl aşılamadan bile az tuttu diyebilirm ben gidiyorum okuyan beni kendisi sanıp sadece rabbim boşa çıkartmasın desin yetr şimdiden aminnn diyorum stres çokk
acaba o doktorda :3::3::3::3:olursa ben hayatta gitmem artık hiç br doktora:3:

kız değerlere baktım benimde hoşuma gittiiii
KIZZZ incecikmi olacan benim gibi mi yani

Evet tatlım incecik olcem inşallah tıpkı senin gibi hehe..bu arada hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah..herşey istediğin gibi olur

Back
X