ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hadıı yaa ınş. bu erkek tohtorlarr ıyı gelır bıze bacım yaaa...hahaha olur peki süslenmeden giderim..garıban gostereym kendımıde az para ceksın yoksa 10 mılyar ıster sımdı bu bendenn :)))

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ayy kızz o kadar güldümkii allah ıyılıgını versınn emi:9::9:....iniyee değil kız niye artı var yazmıştımm:1::1::1:

ohh ohh yarasınn kuzumaa..bak hıc cagırıyormu gel pasta bore k yaptım dıyeee..bız bu kafayla zor zayıflarız her yerı yemekk goruyorum şahsenn ben :))) ayy evlenmeden once kılo alcan deseler hayatta ınanmazdım benım en yuksek kılom 53 du off...bitanemm benımmm allah razı olsunnn allahım muradını tez zamanda nasip etsin inşallahhhh:16::16:

kuzularrr sağolunn bende dıyordum bunlar hep + da ben neden değilim meger bende sızde oyleymişimm:9::9:

Yavrum yeterki siz gelin ben size neler neler yaparım.kız bende bekarken 55 üstüne hiç çıkmazdım boyda 1.68 yani inceciktim evlendikten sonra hormonlarım resmen evrim geçirdi..gerçi bunlara ilaçların katkısıda oldu tabi..ama sen öyle kilolu değilsin ya hafif balık etli ama yakışıyor..amiin canım Allah hepimizin muradını versin

ya kızlar bır doktor catlatma ıgnesının 10. gunu folıkul catladı mı catlamadı mı kalıntı mı degıl mı bunu cozemez mı? aklım almıyorrrrr yaaa sınır oldum
neden kafanı şu folıkulmüdr nedr boşuna ona yoruyorsunki canım
stres yapma başa gelen çekilr doktorun tahminen konuşmuştr canım ya

kızlarrr bende geçen ay rüya gördüm sağ göğsümündn süt aktı çok korktum neyseki rüyaymış zaten adet oldummm

ya bır doktor ıgneden sonra 10.gun orda duran seyın( folıkul) kalıntı mı degıl mı ya da catlamadı mı anlamaz mı yaaa aklım almıyor sınır oldum.

Canım bencede bukadar stres yapma progestan testinde yumurtladığın çıkmıştı sanırım..geriside artık nasip kısmet işi inşallah herşey gönlünce olur

kızlarrr bende geçen ay rüya gördüm sağ göğsümündn süt aktı çok korktum neyseki rüyaymış zaten adet oldummm

Valla rüya yorumlama senin işin canım şahsen ben hiç anlamam..şu aralar rüya görsemde yorumlasan bana

neden kafanı şu folıkulmüdr nedr boşuna ona yoruyorsunki canım
stres yapma başa gelen çekilr doktorun tahminen konuşmuştr canım ya

ufff canım yaa ne yapayım bılıyorsunuz nasıl heyecanlıyım:) zaten bata son 5 gun falan var. karnımın altı sıs kasıklarım sankı balon gıbı oldular kıpır kıpır bır seyler oluyor ıcerde.... hadı ınsallah tutar da sıze mujde verırım sonra da sız bana verırsınız mujde sızınkılerı:)

ufff canım yaa ne yapayım bılıyorsunuz nasıl heyecanlıyım:) zaten bata son 5 gun falan var. karnımın altı sıs kasıklarım sankı balon gıbı oldular kıpır kıpır bır seyler oluyor ıcerde.... hadı ınsallah tutar da sıze mujde verırım sonra da sız bana verırsınız mujde sızınkılerı:)

iinşallah canımm farkındayım hayecanınınn

ya kızlar bır doktor catlatma ıgnesının 10. gunu folıkul catladı mı catlamadı mı kalıntı mı degıl mı bunu cozemez mı? aklım almıyorrrrr yaaa sınır oldum

iyi akşamlar kızlar...
cnm bu kadar stres yapma çatlamıştır inşallah ve tutmuştur içini rahat tutmaya çalış ...güzel haberleri veririn bize inşallah...

iyi akşamlar kızlar...
cnm bu kadar stres yapma çatlamıştır inşallah ve tutmuştur içini rahat tutmaya çalış ...güzel haberleri veririn bize inşallah...

amın canım amınnnnn

Canım bencede bukadar stres yapma progestan testinde yumurtladığın çıkmıştı sanırım..geriside artık nasip kısmet işi inşallah herşey gönlünce olur
evet cnm progestan 13 cıktı.

kızlar şu kara dayıyı izleyeniniz varmı ne ağladım sonunda ya:43: ZEYNOŞ kıbrıs'a mı uçuyosun hayırlı haberlerle gelirsin inşallah şu bilinmezlikten kurtulursun canım ya

kız fistuk dedin ben üzerime aldım haa
amin canım inşallah

alın gülüm alın sen topiğimizin kurucususun en baş fistuk sensin:16:

canım benim sende en kısa zamanda hamiş olucaksın ve bebişini emzireceksinn buna işaret bu :16:

Son düzenleme:
ya kızlar yaa sabahın köründen beri ayaktayım uyku tutmuyo galiba ben adet oldumm:43::43::43:
dün gece hafif bi pembelik geldi sabah baktım hala pembe olarak geliyo ama geliyo bugün 9. günüm yaa bu kadar erken adet olunur mu ben hiç olmamıştım en erken 12. gün diye biliyorum :43::43::43: ağrı da var kasıklarımda :43::43::43::43::43::43::43:

kızlar şu kara dayıyı izleyeniniz varmı ne ağladım sonunda ya:43: ZEYNOŞ kıbrıs'a mı uçuyosun hayırlı haberlerle gelirsin inşallah şu bilinmezlikten kurtulursun canım ya
kız sen o diziyemi ağladın ben izledim hiç açıklı gelmedi bana
inş.ya başımı alıp yavru vatana gidecem artık nedrr çektiğim aaa
inş.hayırlı yoldr benim için tabi hepimizin

alın gülüm alın sen topiğimizin kurucususun en baş fistuk sensin:16:

canım benim sende en kısa zamanda hamiş olucaksın ve bebişini emzireceksinn buna işaret bu :16:

ah canım tşk.inş.ya hepimize rabbim hayırlısıyla attırsın

ya kızlar yaa sabahın köründen beri ayaktayım uyku tutmuyo galiba ben adet oldumm:43::43::43:
dün gece hafif bi pembelik geldi sabah baktım hala pembe olarak geliyo ama geliyo bugün 9. günüm yaa bu kadar erken adet olunur mu ben hiç olmamıştım en erken 12. gün diye biliyorum :43::43::43: ağrı da var kasıklarımda :43::43::43::43::43::43::43:

evet canım en erken 12.gün adet rengiyle uyuşmuyo onu dikkkate alma bence regl değildr o şekil üstüne görende var canım
normalde de ağrı olurmuydu kasıklarında

evet canım en erken 12.gün adet rengiyle uyuşmuyo onu dikkkate alma bence regl değildr o şekil üstüne görende var canım

adet oluncada oluyo bende inanmak istemiyorum ama neden hala geliyo o zaman yaa :14: afedersin peçeteye sildiğimde geliyo rengi bembe ama neden bu kadar erken geldi yaaa ne yapıyım eğer adetse yarın iğnelere başlamam lazım doktorumla mı iletişime geçsem her ihtimale karşı tahlil yapsam çıkar mı varsa bişey:50:

off kadın olmak ne zormuş adet olsan bi dert olmasan bi dert bende olmayı bekliyorum dua edinde olayım noooooluuuurrrr

günaydın güzellerrrrr
günaydın yavru ceylannn
adet oluncada oluyo bende inanmak istemiyorum ama neden hala geliyo o zaman yaa :14: afedersin peçeteye sildiğimde geliyo rengi bembe ama neden bu kadar erken geldi yaaa ne yapıyım eğer adetse yarın iğnelere başlamam lazım doktorumla mı iletişime geçsem her ihtimale karşı tahlil yapsam çıkar mı varsa bişey:50:
valla canım bu kadar erken gelmesi kafamı karıştırdı dediğim gibi belki gelmez kesilir üstüne görme fiye birşey var bu kadar erken gelmesi aklıma onu getrdi çıkar herhalde blemedimki
off kadın olmak ne zormuş adet olsan bi dert olmasan bi dert bende olmayı bekliyorum dua edinde olayım noooooluuuurrrr

neden kız dua edelimde olsun ki kız

valla canım bu kadar erken gelmesi kafamı karıştırdı dediğim gibi belki gelmez kesilir üstüne görme fiye birşey var bu kadar erken gelmesi aklıma onu getrdi çıkar herhalde blemedimki

:31: hep tuhaflıklar beni buluyo cnm yaa bekleyip görmekten başka çare yok sanırım adet oldum hemde 9. gün :50:

Back
X