- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
hadıı yaa ınş. bu erkek tohtorlarr ıyı gelır bıze bacım yaaa...hahaha olur peki süslenmeden giderim..garıban gostereym kendımıde az para ceksın yoksa 10 mılyar ıster sımdı bu bendenn :)))
ayy kızz o kadar güldümkii allah ıyılıgını versınn emi....iniyee değil kız niye artı var yazmıştımm
ohh ohh yarasınn kuzumaa..bak hıc cagırıyormu gel pasta bore k yaptım dıyeee..bız bu kafayla zor zayıflarız her yerı yemekk goruyorum şahsenn ben :))) ayy evlenmeden once kılo alcan deseler hayatta ınanmazdım benım en yuksek kılom 53 du off...bitanemm benımmm allah razı olsunnn allahım muradını tez zamanda nasip etsin inşallahhhh
kuzularrr sağolunn bende dıyordum bunlar hep + da ben neden değilim meger bende sızde oyleymişimm![]()
Yavrum yeterki siz gelin ben size neler neler yaparım.kız bende bekarken 55 üstüne hiç çıkmazdım boyda 1.68 yani inceciktim evlendikten sonra hormonlarım resmen evrim geçirdi..gerçi bunlara ilaçların katkısıda oldu tabi..ama sen öyle kilolu değilsin ya hafif balık etli ama yakışıyor..amiin canım Allah hepimizin muradını versin