ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

evet cnm malesef nasip değilmiş benim için bu ay inşAllah senden güzel haberler alırız Rabbim senin ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün

canım benim üzülme hakkında hayırlısı olsun rabbim daha fazla yalvarmamızı duamızı bekliyo olucak inşallah

birsencim tedavin hayırlı olsun canım olumlu haberlerini bekliyorum inşallah 250 tefriciye yaz benden canım eksik kalırsa tamalarız yine

mrb kızlar
çok heyecanlıyımmmm yarın ne olacak nasıl olacak ne diyecek rabbim hayırlısıyla nasip edecekmi hayırlı bir yoldamıyım değilmiyimmm kafam çok karışıkkkk
hamişlerimiz ve kızlar ne olur bana dua edin rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasınnn

canım Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah..yolun açık olsun hayırlı haberlerle döneceksin inşallah dualarım seninle tatlım.:16::16::16:

zeynoşuuummm Rabbim yolunu açık etsin Rabbim hayırlar versin inşAllah güzel hayırlı haberlerle gelmeni nasib etsin inşAllah herşey güzel olucak merak etme ilk seferde tutturucaksın inşAllah belki bugün bir daha giremeyebilirim şimdiden yazıyım dedim
tşk.arkadaşımmm çok sağol rabbim bu güzel duyguyu hepimize nasip etsin hiç birimizi bu duygudan mahrum etmesin
birşey soracağım çatlama iğnesi olunca kesin çatlama oluyor mu,olmayada biliyor mu
canım iğnen hayırlı olsun evet canım çatlamaması imkansızmış bun doktorum söyledi bazen çatlasa bile içindeki sıvımı ne onu dışarı atamıyormş
kızlar nerdesınız? sperm testi yorumlayabılır mısınızzzzz
ben geldim canım söyle bilen varsa yorumlar canımmm

canım Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah..yolun açık olsun hayırlı haberlerle döneceksin inşallah dualarım seninle tatlım.:16::16::16:

aminnn hepimizin inş. umudum bitmiş değil tüpsüz belki surpriz olur diye rabbim hepimize hangisi hayırlı yolsa bizi o yolda yürütsünnn
korkuyoreee bennn

spermiogram B
Hacmi 2.5ML
Renk Krem
PH 8
İleri hızlı yüzde 57
ileri yavaş yüzde 18
yerinde hareket yüzde 3
hareketsiz yüzde 22
canlılık oranı yüzde 75
sperma sayısı 22 milyon
sperma mikroskobi sonucu nadir lökosit
likefikasyon süresi 20dk
viskozite normal

bu arada morfoloji yok neden yok kızlar anlamadım????? o önemli değil mi sonuçta yaa??

kan sonuçları

FSH 1,05
LH 1,7
Prolaktin 9,37
Total testesteron 4.09

deneyimli arkadaşlar lütfen yorumlayabilir mi???Şimdiden çok teşekkürler

canım benim hakkında en hayırlı yer neresiyse orası olsun inşAllah memnun kaldın mı ordan bende tüp bebek araştırmalarındayım şuan bahçeciyi düşünmedin mi hiç nedense bana orası sıcak geliyo
bu testlerin çoğunu hiç duymadım diğer yerrlerde bunun gibi testlerden bahsetti mi?

sağol canım allah razı olsun..bahçeciyi düşünmedim hiç nedense cnm ayşefiruzem arkaadasımızın yaptırdıgı yerı ve bu istanbul tü bebek merkezını gordum hep..vee nedense hep i.t.m. dikkatımı cektı herhalde vardır bunda bı hayır dedım rabbım benı oraya getırdı hayırlısı...hayır bu testlerı ılk defa duydum cnm

olumlu geçmesine sevindim canım..yani tüp bebeğe gerek kalmadan olurmu dedi ayy inşallah öyle olur canım ya.benim eşimde sigara içiyor maalesef ama geçen ay aşılamadaki değerleri gayet iyiydi çok şükür..
canım bu tahliller hepsi neki ya acaba heryerde aynı tahlilleri istiyorlarmıki

sağol cnm..aslında pek bısey demedı tahlıl sonuçlarına gore konusucaz ne yapmamız gerektıgıne karar verıcez dedi..benım esımınde spermlerı gayet ıyıydı ama tekrar ıstedı zarar verdımı sıgara dıye bunyeden bunyeye fark edıyormuş sanırım...walla bende ne olduklarını bılmıyorum nette bıraz araştırdım ama pek bısey anlayamadım...rubella mesela kızamıkla alakalı bıseymiş...

benim eşim içmiyoda noluyo elde var sıfır işte neyse, ne zaman göstericeksin tahlilleri

yavrum ebende bılmıyorum walla bazı ınsanları sıgara cok etlılıyormuş o yuzden etkılenıp etkılenmedıgıne bakıcak sanırım..

canım bak bu doktorda olacağından yana kız tüp bebek içşnmi bu tahliller inş.sorun yoktur bendee sigara içiyorum ne olacak aret amcamın inş.eli uğurlu gelir sana zaten nerdeyse dünyadaki en iyi doktorlar türkiyede

walla ne ıcın oldugunu bende anlamadım tatlım bunların sonuçlarına gore normal yollamı denıycez yoksa aşılmamı tuğp bebekmı ne dıycek bellı olucak sanırım..ama bu tahlıllerı yaptırması ıyı bence herşey ince elenıp sık dokunuyor bunlardan sonra asıl sorun varmı yokmu tüp bebek yaptırsak tutarmı anlıcaz..yavrucum sende yarın gıdıyormuşsun inş. çok ıyı haberlerle gelıceksın ben cok umutluyum hep dedım yıne dıyorumm doktor sana gereklı acıklamayı yapıcak ve ıcını rahatlatıcak hıc suphen olmasın..

birsencim tedavin hayırlı olsun canım olumlu haberlerini bekliyorum inşallah 250 tefriciye yaz benden canım eksik kalırsa tamalarız yine

​sağol bıtanem..inşallah bende merakla beklıkyorum..eklıyorum kuzum

spermiogram B
Hacmi 2.5ML
Renk Krem
PH 8
İleri hızlı yüzde 57
ileri yavaş yüzde 18
yerinde hareket yüzde 3
hareketsiz yüzde 22
canlılık oranı yüzde 75
sperma sayısı 22 milyon
sperma mikroskobi sonucu nadir lökosit
likefikasyon süresi 20dk
viskozite normal

bu arada morfoloji yok neden yok kızlar anlamadım????? o önemli değil mi sonuçta yaa??

kan sonuçları

FSH 1,05
LH 1,7
Prolaktin 9,37
Total testesteron 4.09

deneyimli arkadaşlar lütfen yorumlayabilir mi???Şimdiden çok teşekkürler

​sperm sayısı bıraz düşük gibi geldi bana canım..kaç gun cınsel perhızle yaptırdınız bıde ürolojııye göstermedinizmi

​sperm sayısı bıraz düşük gibi geldi bana canım..kaç gun cınsel perhızle yaptırdınız bıde ürolojııye göstermedinizmi

ne bılım doktor normal demıs. baska da bır sey dememıs. bugun 3. gun (yanı en son pazar yapmıstı) bır de morfolojı yok oyle bır sonuc yok neden anlamadım

merhaba kızlarr yaa aklım karıştı benim...

ben bu sabah devlet hastahnesınde gıdıp ucretsız olarak yaptırdım tahlıllerımı..yarın cıkıcakmış sonuçlarım..normal ssk ya bakan özel hastahaneler 900 tl istedi..dewlette ucretsız yaptırttım..ctesi günü içinde doktor aret beyden randövü aldım..eşimden sperm testi istemişlerdiya burda yaptırın demişlerdi..ctesı alamıycagımız ıcın sonuçları cuma öğlen 1 de sperm için randövü verdiler..en erken cinsel perhiz için 3 gün dedi kız...eşim bugun saat 1 de boşaldı cuma saat 1 e kadar 2 gün oluyor dimi..3 gün diye hesapladık bizz ne olucak yafff
:26: ​kafam karıştı 3 gunmu oluyor 2 gunmu

merhaba kızlarr yaa aklım karıştı benim...

ben bu sabah devlet hastahnesınde gıdıp ucretsız olarak yaptırdım tahlıllerımı..yarın cıkıcakmış sonuçlarım..normal ssk ya bakan özel hastahaneler 900 tl istedi..dewlette ucretsız yaptırttım..ctesi günü içinde doktor aret beyden randövü aldım..eşimden sperm testi istemişlerdiya burda yaptırın demişlerdi..ctesı alamıycagımız ıcın sonuçları cuma öğlen 1 de sperm için randövü verdiler..en erken cinsel perhiz için 3 gün dedi kız...eşim bugun saat 1 de boşaldı cuma saat 1 e kadar 2 gün oluyor dimi..3 gün diye hesapladık bizz ne olucak yafff
:26: ​kafam karıştı 3 gunmu oluyor 2 gunmu

birsencım 2 gun olmuyomu canım ya

merhaba arkadaşlar,bende yeni katıldım dün üye oldum daha Kadınlar Külübüne hoşgeldin demek yok mu? :)
gerçi bir kaç tane mesaj yazdım..
ama yinede hoşgeldin istiyoruummmm...

merhaba arkadaşlar,bende yeni katıldım dün üye oldum daha Kadınlar Külübüne hoşgeldin demek yok mu? :)
gerçi bir kaç tane mesaj yazdım..
ama yinede hoşgeldin istiyoruummmm...

​hoşgeldinnn canım aramıza..kusura bakma takip edemedim bugun 5 şişe kan verdim kafam pek yerınde değil..senin ne sorunun vardı cnm

ayy ayşegülkuşumm bugun boşaldı demedim galiba yaa hstahane tuttu benı bugunden beri 5 şişe kan verdimmm beynım yerınde değilll:5:

anladım canım inş tahlıl sonuçlarında iyi çıkar doktorun ugur getırır sana canım arayıp tekrardan söyle istersen hastaneyı canım cumartesı yyaptırma şansınız yok hemn cıkar zaten sonuç

Back
X