sana yakın olsak emin olki hepimizde tam görevimizi yerine getiririz onun bir sürü teyzesi varki dimi şanslı bebiş bi tane de halası var kız ikinci halayıda bebişe bulacam onu bana bırak bide bilsek cinsiyetibeklerım valla canım ya ınş. kucagıma saglıkla aldıgım gunlerıde görurum canım ya gercekten bebegmın ne teyzesı var neden halası kız bu boşlugu sız tamamlıyorsunuz
<br>
<br>
<strong><em><span style="color: rgb(0, 128, 0);">canım yaaa çok çok geçmiş olsun okuyunca üzüldüm valla acaba kullandığın ilaçlardan olabilirmi 3 aydr olmuyor diye vucut belki yeni yeni kendini toparlamıştr<br>birde canım o ağrılara takılma iğneyi yapıp aprı çekende çekmeyende var 6 iğne falan yaptım bazen çok ağrım oldu bazen hiç olmadı </span></em></strong>
anladım sizede çok gecmiş olsun inş tutar hayırlısı olsun .. bilmiorum valla ameliyatımın gebeliğime bi sakıncası yokmuş ama 16 senede çok ilç içtim inş olur benimde ..rabbim şifa ve bebişler versin hepimize..
sana yakın olsak emin olki hepimizde tam görevimizi yerine getiririz onun bir sürü teyzesi varki dimi şanslı bebiş bi tane de halası var kız ikinci halayıda bebişe bulacam onu bana bırak bide bilsek cinsiyeti
kız cinsiyete az kaldı sonra alırsın yavaş yavaş al bebişeeekeske yakın olsak ya görusurduk evet canım çok şanslı bı bebış gercekten şimdiden onu çok seven teyzelerı halası var inş. cınsıyetınıde ögrenırız ya daha hiç bişey almadım hem korkumdan hemde cınsıyetını bılmedıgımden ya
tşk canım amin rabbim hepimize bağışlasınanladım sizede çok gecmiş olsun inş tutar hayırlısı olsun .. bilmiorum valla ameliyatımın gebeliğime bi sakıncası yokmuş ama 16 senede çok ilç içtim inş olur benimde ..rabbim şifa ve bebişler versin hepimize..
ne bileyim belki ilaçlardan olabilir diye düşündüm ama olacak
kız cinsiyete az kaldı sonra alırsın yavaş yavaş al bebişeee
tşk canım amin rabbim hepimize bağışlasın
ne bileyim belki ilaçlardan olabilir diye düşündüm ama olacak
evet canım az kaldı ya bu ay söylemezse dıger ay nasıpse kesın söyler ozaman almaya baslarım bı kac tane
kız cinsiyete az kaldı sonra alırsın yavaş yavaş al bebişeee
evet canım az kaldı ya bu ay söylemezse dıger ay nasıpse kesın söyler ozaman almaya baslarım bı kac tane
neler alacan çok almada bebekler ilk aylar çabuk büyüyorlar
neler alacan çok almada bebekler ilk aylar çabuk büyüyorlar
yok canım ya bı kac bişey alırım sadece ya zaten kaynanm annemlerde alır bı o kadarda hedıye gelıyo
kızlar bu çatlatma iğnesi hem ilk hemde son tedavim oldubugün gittim doktora senin herşeyin normal gözüküyo dedi kendi kendine olur inşallah 2 3 ay daha bekle olmazsa eylülde gel rahim filmi isteyecem dedi..artık hiçbişey yok yani ama benim bu polikistikle nasıl olacak engellemeyecek mi bilemiyorum inşallah gerek kalmaz başka bişeylere yaa..şimdi bitkilere başlıyacam..evet kızlar bitkisel olarak neler önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum
kızlar bu çatlatma iğnesi hem ilk hemde son tedavim oldubugün gittim doktora senin herşeyin normal gözüküyo dedi kendi kendine olur inşallah 2 3 ay daha bekle olmazsa eylülde gel rahim filmi isteyecem dedi..artık hiçbişey yok yani ama benim bu polikistikle nasıl olacak engellemeyecek mi bilemiyorum inşallah gerek kalmaz başka bişeylere yaa..şimdi bitkilere başlıyacam..evet kızlar bitkisel olarak neler önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum
aradım canım ama anca gece 11bucukta ulaşabildim sanırım hastanedeydı cok dayanamayacak gıbı olursan parol iç dedı canım ama bıraz hafıflemıştı ilk 3 ayda ilaç önermedıklerınden içmedım artık canım ya işin içinde bebek oldumu sabredılıyo önceden olsam hayatta beklemezdım bı kac tane içerdım çok şükür gectı gıbı cok sagol
hayırlısı olsun canım inşallah bütün testleriniz herşeyin normal çıkar biran önce başlarsın ne yapılması gerekiyorsa..
rabbim daha fazla aratmasın tatlım..bende havalardanmıdır nedir çok hassaslaştım bu konuda ya artık benden sonra evlenip çocukları olanları hamileleri görmeye dayanamıyorum..Allahım diyorum inşallah günaha girmiyorumdur kıskanmak değil bu başka bişey ifade edemiyorum..
ben geldim
hoşgeldim
birsencim 1de olmuşsa cuma günü üç gün oliyyy
ben çok zekiyim hepiniz yüksek zekamı biliyorsunuz kanımca tıbbi olarak 3 gün oluyor 2,5 gün diyede hesaplayabiliriz
o salak kızda kimmiş her kimse bu durumda bende oliiiimmmm
salak malakkk
evet cnm önemli bir rahatsızlıktı... Distoni hastasıyım (kasların istem dışı kasılması)16 senedir rahatsızım.. evlenirkende kasılmalarım vardı..evliliğimin 8. ayında ameliyat geçirdim hastalığımla ilgili bazı ilçlar falan kullandım ameliyat sonrasındaşimdi çok şükür Rabbime ilçları bıraktım aralık ayından beri içmiyorum..şimdi şimdi düşünmeye başladık.. işte son 3 aydır denedik olmadı dr a başvurduk sabah iğne oldum daha.. Ovitrelle işte..bide bi sorum olacak iğne yapıldı ama hiç bir ağrı olmadı çok şükür.. olmaması normal mi?geneldi ağrı sancı yapar diye yazıyor..
merhaba kızlar, bende sabah ilk defa çatlama iğnesi oldum kısmetse yarın gece deneceğiz inş olur yanlız iğneyi koldan yaptı hemşire koldan yapılan var mı?
mrb kızlar
çok heyecanlıyımmmm yarın ne olacak nasıl olacak ne diyecek rabbim hayırlısıyla nasip edecekmi hayırlı bir yoldamıyım değilmiyimmm kafam çok karışıkkkk
hamişlerimiz ve kızlar ne olur bana dua edin rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasınnn
mrb kızlar
çok heyecanlıyımmmm yarın ne olacak nasıl olacak ne diyecek rabbim hayırlısıyla nasip edecekmi hayırlı bir yoldamıyım değilmiyimmm kafam çok karışıkkkk
hamişlerimiz ve kızlar ne olur bana dua edin rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?