ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

beklerım valla canım ya ınş. kucagıma saglıkla aldıgım gunlerıde görurum canım ya gercekten bebegmın ne teyzesı var neden halası kız bu boşlugu sız tamamlıyorsunuz
sana yakın olsak emin olki hepimizde tam görevimizi yerine getiririz onun bir sürü teyzesi varki dimi şanslı bebiş bi tane de halası var kız ikinci halayıda bebişe bulacam onu bana bırak bide bilsek cinsiyeti

sana yakın olsak emin olki hepimizde tam görevimizi yerine getiririz onun bir sürü teyzesi varki dimi şanslı bebiş bi tane de halası var kız ikinci halayıda bebişe bulacam onu bana bırak bide bilsek cinsiyeti

keske yakın olsak ya görusurduk evet canım çok şanslı bı bebış gercekten şimdiden onu çok seven teyzelerı halası var inş. cınsıyetınıde ögrenırız ya daha hiç bişey almadım hem korkumdan hemde cınsıyetını bılmedıgımden ya

kız cinsiyete az kaldı sonra alırsın yavaş yavaş al bebişeee

çok güzel oldu bu site bana.. önceden farklı bir siteye üyeydim.. ama son zamnlarda pek girmedim..burası güzel buraya devam artık.. zatan evdeyim tüm gün vakit buldukça burdayımmm...:)

kızlar bu çatlatma iğnesi hem ilk hemde son tedavim oldu bugün gittim doktora senin herşeyin normal gözüküyo dedi kendi kendine olur inşallah 2 3 ay daha bekle olmazsa eylülde gel rahim filmi isteyecem dedi..artık hiçbişey yok yani ama benim bu polikistikle nasıl olacak engellemeyecek mi bilemiyorum inşallah gerek kalmaz başka bişeylere yaa..şimdi bitkilere başlıyacam..evet kızlar bitkisel olarak neler önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum

tşk canım amin rabbim hepimize bağışlasın
ne bileyim belki ilaçlardan olabilir diye düşündüm ama olacak

valla bende bilmiyorum dr 1 ay için yüzde 25 şanş,1 sene için yüzde 85 şans dedi bizim daha 3 ay oldu hayırlısı bakalım..

hayırlısı olsun canım ya hayıt var incır, soğan kuru var balla çörek otu ,balla polen var sen hangısını denemek istersrn canım

soğan kürünü duydun mu? Saraçoğlunun biz bi kaç ay daha denicez olmazsa kürü denicem inş..

anladım canım..tabı hersey bebiş için bunca zaman bekledıkten sonra ona bısey olcak dıye cok korkuyosun dımı cnm..az kaldı 3 ayı doluyor bebısın..kız ne zaman gıtcenn doktoraaa cınsıyet erkekse bellı eder kendını hemen kızlar geç gösterıyor..

inşallah cnm sımdı bu testlerın stresi sardı benı..korkuyorum yıne bende bişey cıkıcak dıye..allahım yardım etsın...anlıyorum senı canım..bazen bendede oluyorr...inşallah bugunlerde gecıcek..bak bahar gelıyor ne guzel sen ıcını ferah tut..kendı kendıne moral ver karamsar olursan daha kötüü olursun

ben geldim
hoşgeldim
birsencim 1de olmuşsa cuma günü üç gün oliyyy

ben çok zekiyim hepiniz yüksek zekamı biliyorsunuz kanımca tıbbi olarak 3 gün oluyor 2,5 gün diyede hesaplayabiliriz
o salak kızda kimmiş her kimse bu durumda bende oliiiimmmm
salak malakkk

amann zekıyede bak 2 gun oluyor işte..yanı gun aşırı olmuş oluyor..en az 3 gun olması lazım..o yuzden ctesıye aldım bıle randövuyu..

aa çok geçmiş olsun canım..daha önce hiç duymamıştım..cnm bende de hıc agrı sızı yapmadı..hıc bı belırtı olmadı yanı ıgnedn sonra oyle seylere kafanı takma olurmu..rabbım gonlunden gecenı en yakın zamanda versın inş.

merhaba kızlar, bende sabah ilk defa çatlama iğnesi oldum kısmetse yarın gece deneceğiz inş olur yanlız iğneyi koldan yaptı hemşire koldan yapılan var mı?

ben koldan olmuştum doktorum öyle yazmış. inşallah pozitif sonuç alırsın bu ay :)
bu arada geçmiş olsun inşallah hastalığın tamamen geçmiştir.
ayrıca hoşgeldinnnnnnnn

güle güle git iyi haberlerle dön canım inşallah .
habersiz de bırakma bizi yarın hepimiz merak edeceğiz seni.
dualarımızda seninleeeee :)))

kızlar benım sperm testlerıne kımse yorum yapmamaıs yaa bırsen az mı dıyorsun sperm sayısına? ama total sperm degıl sanırım bu konsültasyon sperm mıs

spermiogram B
Hacmi 2.5ML
Renk Krem
PH 8
İleri hızlı yüzde 57
ileri yavaş yüzde 18
yerinde hareket yüzde 3
hareketsiz yüzde 22
canlılık oranı yüzde 75
sperma sayısı 22 milyon
sperma mikroskobi sonucu nadir lökosit
likefikasyon süresi 20dk
viskozite normal

bu arada morfoloji yok neden yok kızlar anlamadım????? o önemli değil mi sonuçta yaa??

kan sonuçları

FSH 1,05
LH 1,7
Prolaktin 9,37
Total testesteron 4.09

deneyimli arkadaşlar lütfen yorumlayabilir mi???Şimdiden çok teşekkürler

canım hayırlı olsun Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız. hadi umutla git bebekle gel inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…