canım gittim dr.3 ay boyunca 3 kez kullanabileceğim iğne verdi bunla adet görmeyecem menepoza girecem anlayacağın sonrasında temmuznuş ben ağstos diye biliyordum temmmuzda da son iğnemi vurup menegon diye bi iğne var 2 hafta snra onu kullanıp ne zamn gel derse gidecem 3 ay sonra falanyaa kızlarr gelemedim bakamadım doğru düzgün bisürük şeyler olmuş zeynooo kısacık özetler misin bebeğimm ne oldu birsenn senin görüşmen nasıldı hangisinde karar kıldın diğer kızlardan haber varmı da ayhhh merak lı oldum sanırsam galiba![]()
ben uzaklık anlaamında soyledım şekerimmm haa uzaya cıkmıs millett haa kıbrısaa çıkmışşş :))) ne şakası kızımm cıddı cıddı zekısın dedı sen bana kıvırmaa bakayımmmm...aa dubaıyı cok begenırım tatıle gıtcem ordanda kart atcam sana sen kıskan çatla patlaa
kuzularr yemek saatımız geldı bızım ben gıdıp patates köftemı kızartayım 7 de tekrar buralarda olurum![]()
ben gidince kıbrısı bana uzay yapıyorsun hee git oraya tatile bakayımm 7yıldızlı deniz manzaralı lüks en kral otelimde tatil yap bedavaya herşey dahil ücretsiz git
bir kuruş almam senden bilirsin beni
sen o kartta garibim bi tek çeşme suyunun manzarasında çekersin ben yine dün kendi uzayımda denizin yanında çektim
kolay gelsin şekerim birde sigarayı sendemi içiyorsunn