ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Kıvzlar bugün 12. Günümdü kontrole gittiim daha 14. Mm civarı olmuş 2si de rahim duvarı da henüz kalınlaşmamış dedi doktor ctesi yine çağırdı geç mi büyüyor benimkiler anlamadım vallahi :((((((((((((((((((((((( genelde herkes 12. Gün iğnesini olmuş

rahim duvarın kalınlaşmamışsa adetine daha var demek bakarsın olmazsın

bu süreçler çok kötü etkiler insanda bırakıyor her negatiften sonra ümitler bitiyor ve korku başlıyor ne olacak halim nasıl olacak offff ya hiç olmazsa diye

ahh ahhh hiç deşme yaramı içim bu konudan resmen yanıyo kavruluyo:43:

Kıvzlar bugün 12. Günümdü kontrole gittiim daha 14. Mm civarı olmuş 2si de rahim duvarı da henüz kalınlaşmamış dedi doktor ctesi yine çağırdı geç mi büyüyor benimkiler anlamadım vallahi :((((((((((((((((((((((( genelde herkes 12. Gün iğnesini olmuş

canım üzülme ben 14. gun vuruldum iğnemı ilaçlardanda artık gec buyuyebılıyor

rahim duvarın kalınlaşmamışsa adetine daha var demek bakarsın olmazsın

canım adetle alakalı değil daha bugün 12. Günüm bu ay klomen kullanmıştım 12.. Günde 14 mm. Yumurtam var genelde 12. Gün 18 mm felan oluyomuş ya çatlatma iğnesi felan benim geç mi büyüyo acaba :(((((((((((((

kızlar ya yarın aksama misafirim gelcek ve hepsınınde çocukları var bı bızım yok eşimle ölece onlara bakıp kalıyoruz hep ya :43:

canım adetle alakalı değil daha bugün 12. Günüm bu ay klomen kullanmıştım 12.. Günde 14 mm. Yumurtam var genelde 12. Gün 18 mm felan oluyomuş ya çatlatma iğnesi felan benim geç mi büyüyo acaba :(((((((((((((

kaç günde bir adet oluyosun ben 32 de bir ve 14. ve 16.günümde iğne vurduğumda olmuştr evet geç büyüyebiliyor doktr bekleyecek istediği büyüklüye gelince iğnewni verecek

kıslar bende geldim bende ayınn 26 sında çatlatma olmuştum ama o günden bir gün sonra ilişki oldu ondan sonra babamız rahatsızlandı ve hiç olmadı.yani ben bu ay boşu boşuna birsürü iğne olmuş oldum.rabbim sağlık versin ne diyelim gene deneriz.sizlerde mutlu haberi alan varmı?

kıslar bende geldim bende ayınn 26 sında çatlatma olmuştum ama o günden bir gün sonra ilişki oldu ondan sonra babamız rahatsızlandı ve hiç olmadı.yani ben bu ay boşu boşuna birsürü iğne olmuş oldum.rabbim sağlık versin ne diyelim gene deneriz.sizlerde mutlu haberi alan varmı?

hoşgeldın cnım cok üzüldüm ya böyle olunca insan kahroluyo dımı ben istedıgım bır gunu daha degerlendıremedık die çok sınır olmuştum olsun bundada vardır bı hayır belkı o bırgunle olur bellı mı olur allahın işine

hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun canım şimdilik yok canım belki tek seferlik tutar allahın işi oldumu olur yeterki ol desin

benim de 12. günümde 15mmdi, seninkine yakın yani, bugün 14. günümdü, sabah 19mm civarı idi ve 18mmi geçmesi yetiyor. ben bu sabah oldum iğnemi, doktorum rahim kalınlığı da fena değil dedi... o nedenle endişelenme, herkes 12. gün olacak diye birşey yok :21::21: gönlünü ferah tut, onlar 2 güne büyür :16::16:

benim de 12. Günümde 15mmdi, seninkine yakın yani, bugün 14. Günümdü, sabah 19mm civarı idi ve 18mmi geçmesi yetiyor. Ben bu sabah oldum iğnemi, doktorum rahim kalınlığı da fena değil dedi... O nedenle endişelenme, herkes 12. Gün olacak diye birşey yok :21::21: Gönlünü ferah tut, onlar 2 güne büyür :16::16:

ayy canım çok sağol içimi rahatlattın...ben ilaç alıyorum diye erken büyücek sanıyodum çünkü benim normalde de 14-15 günler çatlıyo yani. Size ne zamanlar ilişki önerdi doktor canım?

Bu arada kızlar doktoru beklerken bir kız vardı eli yüz şişmiş ağlamaktan titriyodu bebeğinin karnında kalbi durmuş kürtaj olcakmış arkasına da bir başka kız geldi 2 gündür suyu geliyomuş ama doğum olmuyomuş bunların arkasından ben girdim doktorum da bana hamile kalmakla iş bitiyo dedi :(((((((((( valla çok üzüldüm rabbim herkese önce hamile kalmayı, sonra sağlıklı bir gebelik geçirmeyi ve sağıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Bu arada kızlar doktoru beklerken bir kız vardı eli yüz şişmiş ağlamaktan titriyodu bebeğinin karnında kalbi durmuş kürtaj olcakmış arkasına da bir başka kız geldi 2 gündür suyu geliyomuş ama doğum olmuyomuş bunların arkasından ben girdim doktorum da bana hamile kalmakla iş bitiyo dedi :(((((((((( valla çok üzüldüm rabbim herkese önce hamile kalmayı, sonra sağlıklı bir gebelik geçirmeyi ve sağıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahh

yazık ya amın canım bende denk geldım öle bı kac kez hastanede bu arada yumurtalarınıda takma benımde bu ay öle oldu 12. gun 14 15 dı 14. gun gıttıgımde yeterınce buyumuş doktor hemen iğneyı yaptı

Son düzenleme:
yazık ya amın canım bende denk geldım öle bı kac kez hastanede bu arada yumurtalarınıda takma benımde bu ay öle oldu 12. Gun 14 15 dı 14. Gun gıttıgımde yeterınce buyumuş doktor hemen iğneyı yaptı

sağol canım peki size ne zamanlar ilişki önerdi doktor yani iğneden önce ve sonra? Biz en son salı günü ilişki olmuştu bugün olmasa da spermler 3 günlük perhizle en iyi seviyeye geliyomuş bugün bekleyip ctesi iğne olursa ctesi akşamı mı ilişki olsa acaba? Siz nasıl uyguladınız?

canım benım klomen falan bıttı artık 4 kez falan kullandım her seferındede çatlatma iğnesı bu ay 28inde oldum valla kacıncı gunu oluyo bılmıyorum saymıyorum artık

çok güzel ya bende sayamasam keşke:)

benim 4. canım bu benim son iğne şansım inş allahım duyar beni bizleri başka şeylere muhtaç etmeyip verir hayırlı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bundan sonra aşılamaya mı ggeçeceksin canım

canım adet zamanın aynı olmazki benimde geç olgunlaşıyor herbirşeyim:)
kızlar ya yarın aksama misafirim gelcek ve hepsınınde çocukları var bı bızım yok eşimle ölece onlara bakıp kalıyoruz hep ya :43:

of ya bende kendimden çok ona üzülüyorum takmıyo gibi duruyo ama biliyorumki çok istiyor...içimden dua ediyorum insanlar çocuk muhabbeti açmasın diye:(

Back
X