ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar ben ayşegülün eltisiyim şuan erken doğum yapıyo bebeğimzi küveze alıcaklar hemen dua edin olurmu bi haber vermek istedim

yaa çok üzüldüm inan rabbim yardımcısı olsun.. bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..bizleri habersiz bırakmayın inşallah ikiside iyidir..

slm kızlar nasılsınınız..

ayşegülcüm cnm çok üzüldüm yaa neden erken dogum oldu acaba..kaç aylık olmuştuki..inşallah ıkıınızde sağ sağlim sağlıcakla atlatırsınız bu dönemi..hayırlı haberlerını beklıyoruz...

zeynoşşşşşşşşşşş nerdesinn yaaa her gecen gun endıselenıyorum senın ıcın kötü bişeymi oldu nerdesin gel cnm hep bırlıkte ustesınden gelırız her sorunun..umarım h erşey yolundadır..

Kizlar suan hastahanedeyim 38haftalik 3.300gram kizim dunysya geldi habervereyim dedim kizimda bende gayet iyiyiz darisi sizlerin basina ins. Rabbim herkeze ve sizlerede bu duyguyu yasatsin ins..

bilmiyoruz erken doğum neden ama karnı darmış bebeğimz oldu 1 kilo adı damla:46: şimdilik ikiside iyi gelişmelerden haberdar ederim sizi kızlar

bilmiyoruz erken doğum neden ama karnı darmış bebeğimz oldu 1 kilo adı damla:46: şimdilik ikiside iyi gelişmelerden haberdar ederim sizi kızlar

Rabbim ikinsi ne de saglik sihhat version inshallah CNm sasirdim okuyunc ...tebri k ettigimizi ilet cani m

amin canım..hadi ya çokmu kilo aldın bende 1.68 boy ve 66 kiloyla hamile kaldım gerçi erken daha ama şuan bulantılardan 1 2 kilo vermişte olabilirim..hedefim en azından 60 a düşüp hamile kalmaktı fakat olmadı.. çok kilo alırım diyede korkuyorum..ama yinede olsun canım ya moral bozmak yok doğumdan sonra düzenli beslenip bide spor yaparsak veririz inşallah hayırlısıyla olsunda bebişler..
hazırlıklara başlamadım canım ya daha çok erken cinsiyeti tam belli olsun bide 4.aya girelim ozaman yavaş yavaş başlarım artık..

Ben 100 le hamile kaldim o yuzden zorluyo beni hayirlisiyla Atlatiriz insallah :)

a.s canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın geldinmi türkiye ye yanılmıyorsam gelmeyi düşünüyordun..
hamilelikte yoğun bulantılarla acaip halsizlik ve yorgunlukla geçiyo şu aralar.. ama bunada şükür bugünler için bekledik elbet..rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin canım..

gelemedim canım malesef ikame işimizi hallettik şimdi başka problem çıktı çıkış izin kağıdını alamıyo kefilim kendi iş durumundan dolayı işte bekliyorum heralde kurbandan sonra gelebilicem gibi gözüküyo dua edin böyle tedavimde aksıyo:31: sen kendine dikkat et vitamin falan bulantida olsa beslenmeye çalış bebişimizi aç birakma sakin:34:

kızlar ben ayşegülün eltisiyim şuan erken doğum yapıyo bebeğimzi küveze alıcaklar hemen dua edin olurmu bi haber vermek istedim

canım inşAllah ikiside iyidir ve daha iyi olurlar selamlarımızı iletirsin dualarımız onunla

Kizlar suan hastahanedeyim 38haftalik 3.300gram kizim dunysya geldi habervereyim dedim kizimda bende gayet iyiyiz darisi sizlerin basina ins. Rabbim herkeze ve sizlerede bu duyguyu yasatsin ins..

canım gözün aydın Rabbim sağlıklı hayırlı uzuun ömürler nasib etsin:16:

zeynoooooşşşşşş nerelerdesinnnn neden bizi habersiz bırakıyosunnnnn:26:

Herkese merhabalar...donduk evımıze artık burdan gelısmelerı takıp edebılırım. bır tane daha hamıle arkadasımız cıkmıs ne guzel..Allah tamamına erdırsın. diğer arkadaslara da kısmet olur ınsallah....bu arada zeynep ne yaptı acaba? ve aysegul dogum yapmıs ınsallah saglıklı bır sekılde buyur bebısı...Allah analı babalı buyutsun

Herkese merhabalar...donduk evımıze artık burdan gelısmelerı takıp edebılırım. bır tane daha hamıle arkadasımız cıkmıs ne guzel..Allah tamamına erdırsın. diğer arkadaslara da kısmet olur ınsallah....bu arada zeynep ne yaptı acaba? ve aysegul dogum yapmıs ınsallah saglıklı bır sekılde buyur bebısı...Allah analı babalı buyutsun

slm hanımlar nasılsınız bakalım....hoşgeldiniz sabah meltemi:)

Ayşegül doğum yapmış korkmaya başladım ben ya aramızda 2 hafta vardı...bi arkadaşımda erken doğum yaptı bizimki ne zaman gelirse artık....

selam kızlar bende uzun zamandır giremedim..ama kimse yokmuş zaten..

ayşegül canım geçmiş olsun çok üzüldüm ya neden öyle oldu ki..umarım ikinizde iyisinizdir..

zeynepi herkes soruyo ama kendisinden ses yok merak içinde bıraktın bizi zeynoş..

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...biz bugun gezicez beşik falan bakıcaz bakalım dün babamızla gittik ama hemencecik sıkıldı iyi ki annemler çogu şeyi almış yoksa delirirdim galiba hadi hadi deyip duruyo anca ...oyun parkı alıcaz galiba....
öyle işte herkez gelsede eski günlerimize dönsek herkesin de bebeşi olsa topik canlansa inşallah hayırlısıyla diger kızlara geçsin sıra zeynep müjdeler bu haberi inşallah:)

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...biz bugun gezicez beşik falan bakıcaz bakalım dün babamızla gittik ama hemencecik sıkıldı iyi ki annemler çogu şeyi almış yoksa delirirdim galiba hadi hadi deyip duruyo anca ...oyun parkı alıcaz galiba....
öyle işte herkez gelsede eski günlerimize dönsek herkesin de bebeşi olsa topik canlansa inşallah hayırlısıyla diger kızlara geçsin sıra zeynep müjdeler bu haberi inşallah:)

selam servet nasılsın nasıl gecıyor hamılelık? ya bır sey soracam senın ne zaman karnın buyumeye basladı? ben zaten gobeklı bırıyım ve hala anlayamaıyorum:)
bu arada alısverıs dedın de ben daha hıc bır sey almadım. dogum ocakta olacak Allahın ıznıyle ınsallah. bız de kasım gıbı falan dusunuyoruz almayı.....hangı markalardan aldın kıyafet? ve neler lazım ılk basta. malum ılk bebek ve heyecanlıyız ne alacam bılmıyorum:)bız de oyun parkı almayı dusunuyoruz. gercı bıze mobılya besıklerden vermıslerde kullanalım dıye. onu yatak odasına koyaacam oynun parkını da salona klımalı odaya koyacam. ınsallah klıma ıle ısınabılırız:(

​selam kızlar nasılsınız..maşallahh hamiş kızlarımız baya buyutmuş bebişleri..iki tanede kızımız olmuş ne güzel..ben hala ne yapıcagıma karar vereemedım..sanırım bu ayda gıtmıycem doktora..

canım ben asılama yaptırsak mı dedıgımız ay ve hıc umudumun olmadıgı ay hamıle kaldım......umut etmeden akısına bırakmak lazım nasıl olsa olmuyor deyınce oluyor sankı ...Allah bılır tabı kı Rabbım ınsallah sana da nasıp eder canım

Back
X