- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
iyiyim canm sağol sen nasılsın..evet canm yüzde doksan erkek dedi sende başından beri öyle hissetmiştin zaten..amiin canım benim önemli olan sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması..bu sene bayağı bir erkek patlaması var mart anneleri topiğimizdeki kızların çoğunun erkek kız çok az aramızda..inşallah canım bakalım zaman göstericek hayırlısı olur inşallah..
kız kım ne ayıplıycakmış hamileliğinde nesi ayıplanıyormus ayy cok bılıyolar..kimsenin lafını takma boşver sen canım bu anının kıymetını cıkar bence ahh ahh senın yerınde olmak ıseteyen kimler varr meselaa benngez bakalım kız doktoruna soruyormusun uzun yol zararlı degıldır ınş.
allah razı olsun bıtanem rabbım dualarımızı duyandır en yakın zamanda bıze cvb verır inşallah..gitmedim cnm daha ne yapcagıma karar veremedım bı dıyorum bıdaha aşılama yapıyım bıde dıyorum hıc gerek yok dırek tüp bebek yaptırıyım şuan kafam karısık karar veremedım allahım hayırlı kapılar açsın bizi doğru yolda ilerletsin inşallahh..ama aşılamaya ben pek sıcak bakmıyorum nıyeyse zaten olma ıhtımalıde cok düşük..
canım sewındım yumurtalarının ıyı olmasına kac tane ve kac mm lik oldular..sürekli yaz bize aklım hep sende olucak inşallah bu sefer herşey yolunda olucak sende kendını rahat bırak stresten uzak olmaya çalış..dualarımız seninlee
karanfiltoşşşşş nsılsın canım nerelerdesın..demek oğluşumuz gelıyorrrnçok net ıcıme oyle doğmuştu..inşallah saglıklı sıhhetlı ahlaklı yakısıklı ve hayırlı bı delıkanlı olur..topıkımızdekı kızların cogu erkek beklıyor bu sene oğlan senesi herhalde![]()
sağol canım inş.ya damla nasıl iyimi canım ne ne kadar kalacak hastanede bebiş
slm söyle halasından ona kavuştuğunuzda yerimede öp yeğenimiiiii
sağol canım karanfiltoşummmmm kız dua et bebeğinle hıı gelde stres yapma anam yağlarım eridi desemmm yeriidir korku stres bi tonnn
rabbim her daim iyi etsin sizi demekkk erkek ve biz tuturdukkkk yakışıklımı bari nasıldı nasıl bir duyguyduuu inş.rabbim bizlerede nasip ederrr o güzel duyguyu yeğene slm söyle bendennn
progesteronn 0.85çıktı normal değermişşş
10 tane yumurta varmış doktor en büyüğü 19mm dedi küçükleride var tabii embriyolog ayıklar artıkkk işe inş.yarayacak olanlar vardr tabii herşeyin hayırlısı naip kısssmet birsoş korku var çok garip tuhaf birşey ya yolun sonuna gelir ya insan onun gibi birşey rabbim emeklerimşizi boşa çevirmesin inş. yazarım ayolll laptopuda götürecezzzz
canım benim dualarımız seninle zaten..evet yavrum tutturdunuz valla..hehe çok yakışıklı