Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım p,tesiye kadar bekliycem olmaz ise yapcam bi test hayırlısı bakalım
yaa ağrılıları çok sevdimevet canım o yüzden sana tavsiye ediyorum ama ağrının bir ilçesindeydik ben ordayken herkes o doktoru tavsiye ediyodu teyzem izmirde okadar doktor gezdi oralarda o bile o dr.gibisi yok diyordu sen yinede bir görün derim o kadar bahsediklerine göre
ben varımmm çarşamba günü oldu çatlatma iğnesiiiibenim gibi bu ay çatlatma iğnesi yapıp da bekleyen kaç kişi var aranıza yeni katıldığım için bilmiyorum ben kimlerle beraber gün sayıyorum
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
keşke...![]()
canım 18 19 20 gibiyken vuruluyo sanırsammmiyiyiz canım sen napıosun estradıol e2 canım hayırlısı canım inş buyumuştur yumurtaların
SAĞOL TATLIM YARIN SABAH BAKTIRAYIM BARİ GERÇİ DOKTOR ULTROSON İLE DE BAKIP ÖLÇÜYO ZATEN AMA BEN DE MERAK ETTİM YAA YARIN DA TAM BÜYÜMEMİŞ OLURSA PAZAR DA KAPALI HASTANE NE YAPICAM O ZAMAN??????? DOKTOR O AN VURMAZSA DA İĞNEYİ ŞU ZAMAN VURUL GİBİSİNDEN BİŞEY DİYO MU KIZLAR BİR DE İĞNE YUMURTA KAÇ MM İKEN VURULUYO??? BENİM DÜN 13-14 MM İDİ
canım bu akşamı sakın kaçırma bence eğer dün akşam çatladı ise şu an hala canlıdır yumurtan 24 saat canlı kalabiliyo bu akşamı aman kaçırma geçte gelse ne olursa olsun boşver gece 1de olsa kaçırma derim ben şahsen...çünkü doktorlar 36 saat veriyo ama illa 36 saat sonra çatlıcak diye bişey yok bünyeye göre değişiyomuş...
kızlar aslında sperm sayısı hareketi iyi ise bu çğneden sonra bence her gün yapmak lazım 2-3 gün üst üste ne olur ne olmaz....gerçi benim eşim de çok sıkıldı artık bu durumdan...gün vardı şimdi bi de saat çıktı diyo :))))))))))))))
bencedee hergün şart ama eşimin spermi çok çk kaiteli değil maalesef![]()
canım p,tesiye kadar bekliycem olmaz ise yapcam bi test hayırlısı bakalım
merhaba kızlarr nasılsınız...
az önce doktordan geldim ben bugün 10. günüm ve sağlı sollu bir sürü yumurta yapmışım..sağdakı en buyuk 18 soldakı 16 mm yarın 1 de çatlatma iğnesi verdi bana..bakalım ne olucak...sizce erkenmı çatlatma iğnesi için yarın 11. günn olucak adetle..
az önce doktordan geldim ben bugün 10. günüm ve sağlı sollu bir sürü yumurta yapmışım..sağdakı en buyuk 18 soldakı 16 mm yarın 1 de çatlatma iğnesi verdi bana..bakalım ne olucak...sizce erkenmı çatlatma iğnesi için yarın 11. günn olucak adetle..
Cancanlar ben çıkyorum mesai bitti hafta sonu bekliyo artık yaşasınnnnnnnnnnnnnn aksam kahvesine beklirim kızlar hepinizi öpüyorum gül yanaklarınızdan
güle güle canım yine bekleriz şimdiden afiyet olsunCancanlar ben çıkyorum mesai bitti hafta sonu bekliyo artık yaşasınnnnnnnnnnnnnn aksam kahvesine beklirim kızlar hepinizi öpüyorum gül yanaklarınızdan
iyiyz canım sen nasılsın guzel buyumuş canım ya hayırlısı olsun bakalım inş. bu ay bebegın gelır![]()
canım o kişiye göre değişiyor ama yarın onlar az daha büyümüş olacak...benm öyle oldu bir tanesi 35 olmuş(diğer ikisi iyiydi onları düşünerek yaptık iğneyi umarım çatlamışlardır
bende ıyıyım canım çift taraflı bolcana yumurta yapınca keyfım yerıne geldiinş. bıtanem hepimizin gelir inş.
inş. çtlamıştır tatlım...
bende yarın 1 de vurulucam iğne işte bakalım...bu arada yarında doğumgünüm benim...bide dogumgunumde tutturuyomuşum bebişiiiayy nerdee o günlerrrr
![]()
canım hayırlı olsun erken geç diye birsey yok yumurta istenildiği boyuta ulaştığında iğne veriliyo zaten demekki seninde çabuk gelişmişstres yapma sakın etkileme yumurtaları
kızlar iğneyı vuruldugunuz gunude sayıyormusunuz![]()
yaa süper olurrrrrr inşalhhhmutlu yıllar şimdidennnn
saol bitanemmmhepimiz sırayla iğne vuruluyoruz sırasıylada bebişleriimiz gelir inş.
![]()