ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

pkom var diyosun ama adetin düzenli herhalde tam zamanında gelmiş

Sagolun arkadaslar evet canim bende pco var ama duzenli cok sukur odae ilk klomen kullandigimda oldu bidahada gecmedi bizim hic bi sikintimiz yok ne esimde nede bende pco disinda ama olmyo sebebsiz infertilite yani

Sagolun arkadaslar evet canim bende pco var ama duzenli cok sukur odae ilk klomen kullandigimda oldu bidahada gecmedi bizim hic bi sikintimiz yok ne esimde nede bende pco disinda ama olmyo sebebsiz infertilite yani

canım pko da bir sebeb önce onu tedavi ettir bence hormonların nasıl onlarda bozuk oluyo pkolularda

Canlar benide ekleyin umutsuz vaka hatayliyim 27 yasindayim 2 senedir cocuk hasretiyle oluyorum pcom var kizlar biz tedaviye ara vermek zorundayiz artik ama ben yinede sizinleyim kayinbabamin akciger kanseri oldugunu ogrendik hemde kotu huylu ve baya bi ilerlemis cok uzuldum esim bitmis bi halde hersey ust uste geldi hayirlisi olsun ne yapalim belki kendiliginden olur allahim onada acil sifa versin hangisine uzulecegimi sasirdim iyiki siz varsiniz en azindan icimi dokup rahatliyrum insanin boyle duygularini paylasacagi birilerini olmasi ne guzel rabbim gonlumuzden gecenleri nasip etsin bizlere opuyorum canlar

allah acil şifalar versin herşeyin hayırlısı bu sebeple belki kafandan atıp normal yolla kalırsın her şerde bizim bilmediğimiz bir hayır vardır

canım pko da bir sebeb önce onu tedavi ettir bence hormonların nasıl onlarda bozuk oluyo pkolularda

Canim dr.pkodan bi sorun olmaz dedi olupta cok hamile kalan varmis pko icin dogum kontrol hapi veriyolar biz cocuk dusundugumuz icin dr.bna glifor verdi seker ilaci bu vucuttaki insulin direncini dusuruyo yumurtalara ve pkoya iyi geliyomus hormonlarada bi sorun yok cok sukur sadece 1ay prolaktinim yuksek cikti sonra hep normal yani suan pko haric hic bi sikinti yok cok sukur

allah acil şifalar versin herşeyin hayırlısı bu sebeple belki kafandan atıp normal yolla kalırsın her şerde bizim bilmediğimiz bir hayır vardır

Oyle canim ser dedigimizde hayir.hayir dedigimizde ser vardir ne biliyum kismet bi yerde bekliyo vaktini zamanini bizim bebisler allahtan hayirlisi yine gidip gorunurun birara dr.ama erteliycez mecburen bizim bebisi

canım çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallahh kayınbabana tabi bu durumda eşine destek olman en doğrusu canım hem oluruna bırak öyle de çok hamile kalan var....benim 1 arkadaşım tüp bebek ile hamile kaldı bebişi doğdu 1 yaşında felanken nasılsa bizim normal yolla bebeğimiz olmuyo diye korunmamışlar kız kendiliğinden gebe kaldı 2. ye :))) senin de öyle olur inşallaahhh canım

birsencım 2 senedır olmuyo bırde manısada yasıyorun eklemek istersen bunlarıda ekleyebılırsın:34:

adetlerin geç oluyomu? kilolumusun, tüylenme falan varmı? pko olunca bunlar oluyomuş biliyosundur
adet geç oluyorum tatlım amakilo yok 48 kioyum tüğlenme ŞIRI DEĞİ HORMONLAR NORMA AMA GÖRÜNTÜ PKOYA benziyormuş

Canlar benide ekleyin umutsuz vaka hatayliyim 27 yasindayim 2 senedir cocuk hasretiyle oluyorum pcom var kizlar biz tedaviye ara vermek zorundayiz artik ama ben yinede sizinleyim kayinbabamin akciger kanseri oldugunu ogrendik hemde kotu huylu ve baya bi ilerlemis cok uzuldum esim bitmis bi halde hersey ust uste geldi hayirlisi olsun ne yapalim belki kendiliginden olur allahim onada acil sifa versin hangisine uzulecegimi sasirdim iyiki siz varsiniz en azindan icimi dokup rahatliyrum insanin boyle duygularini paylasacagi birilerini olmasi ne guzel rabbim gonlumuzden gecenleri nasip etsin bizlere opuyorum canlar

geçmiş olsun canımmmm

arkadaşlar ben bugun çatlatma iğnesini yapıcam ovıtrelle.doktor bana 2 tane vermiş.bunları aynı anda yapıcam dimi bilgisi olan var mı

kızlar ben 6 aralıkta iğne olmuştum, ne yazık ki ilişki planına uyamadık, hem eşimin iş yoğunluğu hem de isteksizliği yüzünden, ne yazık ki planlı ilişki beceremiyoruz biz :14::14: doktorum bana ctesinden beri kullanmama üzere progestan da vermişti, sizlere de verdi mi doktorlarınız ve kullanıyor musunuz? kullanmasam ne olur?

arkadaşlar ben bugun çatlatma iğnesini yapıcam ovıtrelle.doktor bana 2 tane vermiş.bunları aynı anda yapıcam dimi bilgisi olan var mı

neden 2 tane verdi benide pregnly yaptırmıştım 2 tane bu sefer doktor ovitrelle yazdı ısrarla 2 tane istememe rağmen yazmadı

ayşegülcüm senle benim sat ve bat baş başa gidiyo iğneyi sen daha erken yapmışın nasılsın bir belirti falan varmı 12. günün felan olması lazım senin heralde artık belirtiler başlamıştır

kızlar ben 6 aralıkta iğne olmuştum, ne yazık ki ilişki planına uyamadık, hem eşimin iş yoğunluğu hem de isteksizliği yüzünden, ne yazık ki planlı ilişki beceremiyoruz biz :14::14: doktorum bana ctesinden beri kullanmama üzere progestan da vermişti, sizlere de verdi mi doktorlarınız ve kullanıyor musunuz? kullanmasam ne olur?

canım düşük önleyıcı degıl mı o neden verdıkı doktor ben hıç kullanmadım

ayşegülcüm senle benim sat ve bat baş başa gidiyo iğneyi sen daha erken yapmışın nasılsın bir belirti falan varmı 12. günün felan olması lazım senin heralde artık belirtiler başlamıştır

iyiyim canım sen nasılsın benim hiç bir belırtım yok valla ya evet canım 12. gunum hüzünlü bir şekilde kırmızı kart yemeyı beklıyorum ya artık bıktım her ay hüsrana ugramaktan gecen ay cok belırtım vardı ama bu ay hiç bişeyim yok valla

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[nazar]
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]1.5
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]28 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]11 aralık
[/TD]
[TD]1 ocak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]15 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı
[/TD]
[TD]16 ekim
[/TD]
[TD]4 kasım
[/TD]
[TD]20 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

söylemeyi unutmuşum yaşım 24 :34:

canım bana da verdi progestan ama ben ne zaman kullancağımı sornayı unutttumm :))))))))) bu ilaç bebeğin tutunmasına yardımcı oluyomuş o yüzden veriliyomuş..sana kaçıncı günü içmeye başlamanı söylemişti canım ve günde kaç tane içmeni söyledi???

iğnemi oldum kızlar iğne tarihim olarak 9 aralık ekleyebilirizz listeyi yapan arkadaşş nerelerde :)))))) biz bilmiyoz nasıl eklencek :)))

canım bana da verdi progestan ama ben ne zaman kullancağımı sornayı unutttumm :))))))))) bu ilaç bebeğin tutunmasına yardımcı oluyomuş o yüzden veriliyomuş..sana kaçıncı günü içmeye başlamanı söylemişti canım ve günde kaç tane içmeni söyledi???

beni neden eklemediniz :2::2::2::2::2::2::2::2:

kızlar iğneden sonra doktoru progestan veren var mı?? bana reçeteye yazmıştı ama ne zaman içmem grektiğini sormayı unuttum :))))))))))))

Back
X