ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Tatlım benımde iğnede falan öyle çok ağrım olmadı ama hastalanınca öldüm öldüm dirildim sonradan ağrıdı ama çok feciydi umarım senin hiç ağrın olmaz ve güzel sonuçlar alırsın

hayırlı olsun canım neden öyle çok ağrın olmuşki kist felan yapmamışmı

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım neden öyle çok ağrın olmuşki kist felan yapmamışmı

Bilmiyorum ki tatlım doktorumu değiştirdim zaten bak kaç gün oldu ses yok insan bir kontrol için olsun çağırır demı bu ilaçlar nasıl etki etti ne var ne yok diye nerdeee.Bakalım 2 kez yenı bır doktorla başlayacaz bakalım

Bilmiyorum ki tatlım doktorumu değiştirdim zaten bak kaç gün oldu ses yok insan bir kontrol için olsun çağırır demı bu ilaçlar nasıl etki etti ne var ne yok diye nerdeee.Bakalım 2 kez yenı bır doktorla başlayacaz bakalım

ben hep bi doktora gitmişimdr değiştirmem doktorun hastasını tanıması daha güzel benimde doktorum hiç aramaz yeni doktorunda hayırlı olsun canım

ben hep bi doktora gitmişimdr değiştirmem doktorun hastasını tanıması daha güzel benimde doktorum hiç aramaz yeni doktorunda hayırlı olsun canım

saol cnm inş dedın ya tanıması lazım ben pek ilgili görmedım kendısını 2 3 hatası oldu pek memnun kalmadım

öyleyse bu seferkini iyi seç sürekli değişmede tedavi hep başa alınır

Bunun çok ii olduğunu söylüyorlar cok yogun aslında ilk ona gittim ama sıra bulamadım şimdi denk geldi bakalım o ne yapacak.ilki testten sonra pko dedi ama öyle ağız ıcıyle cok onemlı bırseymış gıbı konusmadı bende ne oldugunu geldım netten arastırdım hiç bir bilgi vermezdı

Bunun çok ii olduğunu söylüyorlar cok yogun aslında ilk ona gittim ama sıra bulamadım şimdi denk geldi bakalım o ne yapacak.ilki testten sonra pko dedi ama öyle ağız ıcıyle cok onemlı bırseymış gıbı konusmadı bende ne oldugunu geldım netten arastırdım hiç bir bilgi vermezdı

ya pco bazılarını etkiliyo bu seferki hangi hastanede oda onun cahilliği belkide kötü tarafndan bahsetmemesinin nedeni seni etkilememek

Ben de çok doktor değiştirdim kızlar eşim dalga geçiyor hatta göstermediğin kalmadı diye :)))))))))))))))))))))))))))

Ben de çok doktor değiştirdim kızlar eşim dalga geçiyor hatta göstermediğin kalmadı diye :)))))))))))))))))))))))))))

alemsin kız eşinde süper konuşmuş ikonları kullanmak istiyosun şimdi yukarda kontrol panelini tıkla sonra solda seçenekleri düzenle butonunu tıkla en aşağılarda çeşitli secenekler var ordan standart editörü seç inş yardımcı olmuşumdur

Arkadaşım Allah iyiliğini versin.Ben bayan seçiyorum o yüzden :D çok çekingenimdir.Bakalım öğleden sonra anlatırım ne var ne olacak bekleyin beni anacım :D

alemsin kız eşinde süper konuşmuş ikonları kullanmak istiyosun şimdi yukarda kontrol panelini tıkla sonra solda seçenekleri düzenle butonunu tıkla en aşağılarda çeşitli secenekler var ordan standart editörü seç inş yardımcı olmuşumdur

canıımmm kontrol paneli nerde bulamadımmmmmmmm :(((((((((((((((((((8

arkadaşım allah iyiliğini versin.ben bayan seçiyorum o yüzden :d çok çekingenimdir.bakalım öğleden sonra anlatırım ne var ne olacak bekleyin beni anacım :d

canım bayanlar da daha hoyrat davranıyo sanki 1-2 kere bayana gittim pek memnun kalmadım...bi kere smear aldırmaya gitmiştim bayandı hart diye takmıştı o aleti canım yanmıştı resmen. Son gittiğimde ben hemen hazırlandım muayene masasına yattım :)))) hemşire dedi ki hocam ben hiç yardım bile etmedim kendisi hazırlandı doktor bey de alıştı o artık haftada 3-4 kere gelince diyo :))))) öyle bi gülüştük :))))))))))

Back
X