Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım tedavin inşallah emeklerin boşa çıkmaz.. öyle güzel anlatmışsınki gidip tüp bebek yaptırasım geldiama biliyorum benim böyle kolay geçmez çünkü aşılama ve hsg de ne çektiğimi bir ben bilirim o yüzden çok korkuyorum
ben seda sayan da bir doktor dinledim o herhalde soyadı neymiş canım birde bu 4 bine ilaç fiyatlarıda dahilmiydi.. ilk görüştüğünüzde muayene ücreti falan ne kdar alıyolar
TEŞEKKÜR EDERİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN CANIM
DR HAKAN ÖZÖRNEK.NETTENDE ARAŞTIRABİLİRSİN CANIM BİLGİLERİ VAR EUROFERTİL YAZ ÇIKIYOR
CANIM AŞILAMAYI BİLMİYORUM AMA YAPTIRDIĞIN YEREDE BAĞLIDIR BELKİ
HSG BENDE ÇEKTİRDİM BAYILTMIYORLAR YA BU SEBEPTEN ZOR GERÇEKTEN
AMA TÜP BEBEKTE YUMURTA TOPLANIRKEN BAYILTIYORLAR VE İNAN NE ZAMAN BAŞLADI BİTTİ ANLAMIYORSUN
ZATEN TRANSFER NORMAL MUAYENE GİBİ HİÇ ACI YOK
BENDE ÇOK KORKUYORDUM AMA BU MERKEZ SAYESİNDE TÜM KORKULARIMI YENDİM
TÜP BEBEK YAPTIRMASI GEREKEN ARKADAŞLAR HANGİ MERKEZDE YAPTIRIRLARSA YAPTIRSINLAR
HİÇ BEKLEMEYİN BOŞA ZAMAN KAYBETMEYİN
O ESKİ ZAMANLARDA İMİŞ BAYILTMADAN FALAN ACILI OLUYORMUŞ AMA ŞİMDİ HİÇ BİR MERKEZDE YOK AĞRILI İŞLEM
CANIM NORMAL FİYATI HER ŞEY DAHİL 4 BİN 750 İMİŞ YANLIŞ BİLMİYORSAM
AMA BEN BOLUDAN ÖZEL HASTANE ARACILIĞIYLA GİTTİM VE BANA İNDİRİM YAPTILAR
EVET İLAÇLAR DA DAHİL 4 BİN ALDILAR
MUAYENE OLMADIM ORADA ÇÜNKÜ BENİM DOKTORUM TAKİPLERİM BOLUDA YAPILDI.
BOLUDAKİ DOKTORUM DA ÇOK TECRÜBELİ 15 YIL İSTANBULDA TÜP BEBEK YAPMIŞ BİR DOKTORDU.
BU SEBEPTEN DOKTORUMA ÇOK GÜVENDİM
EUROFERTİLDE SADECE YUMURTA TOPLANDI VE TRANSFER OLDU
YANİ MUAYENE OLMADAN DİREK ALDILAR
ZATEN ORAYA TÜM KONTROLLLERİMİ OLARAK GİTTİM VE BOLUDAKİ DOKTORUM EUROFERTİLLE İRTİBAT HALİNDEYDİ
CANIM BİR SÜRÜ TÜP BEBEK MERKEZİ VAR BEN EVET MEMNUN KALDIM BURADAN VE HİÇ BİR OLUMSUZLUK YAŞAMADIM BURADAN
VE TABİKİ SONUÇ NE OLUR BİLMİYORUM.BUNDAN SONRASI NASİP İŞİ.
SEN YİNEDE ARAŞTIR İÇİNE NERESİ SİNİYORSA ORASINI TERCİH ET
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞAALLAH![]()
allah hayırlısıyla hayırlı haber vermeni nasip etsin inş.bi kaç güne güzel haberleriini vereceksin
canım iğnelr e kadar tuttu toplamda ne kadar tuttu herşey
ben daha çok çiçeklerin tutması büyümesi kısmını bebeğe yorumluyrm :) inş senin dediğin gibi ikiz olur ne güzel olur :)
canım ya benim dr.hiç istemezdi öyle progesteron e2 falan filan iğneyi yaptığımda gün verirdi okadare2 östrojendi galiba benim dediğim progesteron iğneden sonra yumurta çatlamış mı diye bakılıyo. benim doktor istiyo. neyse teşekkürler yine de :) bakalım hayırlısı.
canım ya benim dr.hiç istemezdi öyle progesteron e2 falan filan iğneyi yaptığımda gün verirdi okadar
ahhh canım nerdeeee ya kafayı takmışım çoğul gebeliğe dördüz olursa da sevinirim tabiki sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da çok istiyorum ama bi kız bi erkek yada 2kız 2erkekk ahhh ahh nerdeee
malesef kızlar ilk tedavim olumsuz dün çok üzüldüm ağladım ama iyi geldi acıldım allah hepimizin yolunu açık etsin
nasıl gidiyor hamilelik belirtiler çıktımı kzgünaydın cnm![]()
oh ohhh maşallah ikiz tamamda dördüz çok zor olur be kızz hadi Allah gönlümüze göre versin sağlıkla inşallah. :)
inşallah canım haberleşiriz artık buradan benim bu konularda fazla bilgim yok kafamıza takılanları konuşuruz
benimde iğneden sonra ağrım vardı çok ümitlenmemek lazım galiba ben çok ümitliydim sonrası hasta olunca çok fena geçti depresyona girdim. Bu ay klomen kullandım sadece tek yumurta vardı o da çok büyüktü çatlatma olmadım.
Sonra çok da ilişki olmadı(sadece 1 defa ) eşim memlekete gitti acilen çünkü. Hala da yok ve ağrılarım var yani olması mucize şu an ama çatladığından yada çatlamadığından neden bilmiyorum kasık ağrısı oluyo şimdide.. çatlatmadan sonra sadece bundan biraz fazla oluyor o kadar .
Kısacası ağrıya göre ümitlenmemek lazım adete kadar sabırla beklemek lazım galiba. Tabi yapabilirsek .
okuyan cevapsız bırakmasın rica ederim arkadaşlar ben bu ay kür yapıyorum normalde akıntısı olmayan biri olarak son 2 gündür şeffaf yapışkan akıntım oluyo arada kasık ağrısı başladığında yapışkan lastik gibi işte ay ne diyim işte o düşüyo yumurtluyormuyum yoksa kürdenmi yumurtlamaysa hiç ilişki olmadı tühhh derim sadece sizce neden
okuyan cevapsız bırakmasın rica ederim arkadaşlar ben bu ay kür yapıyorum normalde akıntısı olmayan biri olarak son 2 gündür şeffaf yapışkan akıntım oluyo arada kasık ağrısı başladığında yapışkan lastik gibi işte ay ne diyim işte o düşüyo yumurtluyormuyum yoksa kürdenmi yumurtlamaysa hiç ilişki olmadı tühhh derim sadece sizce neden
canım değerlendir bu günlerini akıntı bitene kadar yumurtlama oluyordur
yani kızlar erkenmi yumurtluyorummm daha 2 günüm var eşim 3 gündür geceleri yok kitabi canim buradan haberlesiriz artik.
Valla canim bende tam bilemiyorum ben gecen yil hamilelik yasamistim belirtilerimde kasik agrisi bastaydi. kendimden bildigimden bu sekilde yorum yaptim cogu insanda da ayni oluyor ama bi agriya baglanmaz tabi. beklemek ve testte gormek en mantiklisi
canim sanirim o seffaf uzayan yapiskan akinti yumurtlamis olabilecegini belirtiyor diye biliyorum yani bos gecirmemen gerek bu aralari hakkimizda hayirlisi canim.
canım kürden dolayı erken yumurtluyor olabilirmisin ne kürü yapıyordun ?
kızlar klomende 2.ayım ilk ayda adet tarihimin 8 günüden itibaren adet olana kadar ara ara bazen şiddetli kasık ağrım oldu.ama bu ay hiç bi ağrı yok adetin 12 günündeyim acaba normalmi ?
yani kızlar erkenmi yumurtluyorummm daha 2 günüm var eşim 3 gündür geceleri yok ki
canım normal belirtin yoksa inş.bebeğin vardr belirtisi olup hamile kalanda olmayıp kalanda var kandan baktr istersen
bitki kürü enterasan şeyler yapıyorum bu ay cıvan prçmi hayıt biberiye kaynatım içiyorum gecelride 1 kez kaya yarpuzu içiyorumm
yumurtlama belirtisimi yani çıkmış günlerdecanımerken olur benim kardeşimde 12 13 günü belirtileri başlamıştı kalmış hamile sabahtamı yok illa gece oluyor bu iş
yumurtlama belirtisimi yani çıkmış günlerde