ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

benimde akıntım var diyordum ya 3 gün sürdü bitti şimdi normal bende ozaman mı yumurtladım mümkünmü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyo ben 5 gün sonramı olucam ozaman

benim test için erken daha bi oviterellayı vuruluyım.ben bal+tarçın+çörekotu yaptım bu ay olmazsa bi dahaki ay senin kürden deniyim inş. sen faydasının görürsün topiğimizin kurucusuna yakışır...

canımm ya ben ovitrellenin 12.günü diye biliyordum pardon pardon bana yine geldiler karıştrmaya başladımm

benimde akıntım var diyordum ya 3 gün sürdü bitti şimdi normal bende ozaman mı yumurtladım mümkünmü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyo ben 5 gün sonramı olucam ozaman

kız ne bileyim bizim bünye kendini bozmuş acayip şeyler oluyor valla hiç anlamamda anlatsam

umutluydun benden bebeğim ama geldi kırmızıar yine:))

ilaç almamaya çalışıyorum akşamdan beri dayanabildiğim kadar dayanacağım:((

bu ay ve sanırım diğer ayda ara vermeyi planlıyorum şimdilik sanırım çok yıprandım

kızz ne dıyosun çok üzüldüm yeminle yaa ben valla bu ay senden cok ümitliydim içime öyle doğmuştu kendım hastalanmıs gıbı uzuldum..sağlık olsun daha zamanı değilmiş demekki sıkma canını olurmu..

allah hayır etsin canımmm çok güzel rüya para bizde biri onun hakkında konuşmuş sanırım iyi olrak bahsedilmiş cami görmek bence umduğu şeyin olacağıdr yaşlıda görmek güzel tabi rüyalarda insanın haline durumuna göre değişir evliyz çocuk istiyoruz bence ona yorulmlı göz yaşıda zaten mutluluktr
bende bu akşam rüyamda nişan yüzüğü ve tektaş takmıştım ve bugüne kadar hep çiçeklerim yeni yeni toprakta kök salıyodu bu akşam ilk kez gördüm büyüyüp çiçek açmıştı çok sevindim rabbim hayırlara yorsun ben kendime güzele yordm

canım senın rüyanda çok guzelmiş..bende senınde mutlu haberlerını yakında alıcaz inşallahh allahım duysun sesımızı dualarımızı..yavrumm o akıntı yumurtluyo olabılırsın yada kürden dolayı ıltıhabın varsa oda çıkıyor olabılır..sen yınede degerlendır bu gunleri..

ağzından bal damlıyor canım..arada sancı geliyor adet olacam diyorum ama daha birşey yok..yarın test yapacağm sonucu muhakkak yazarım..

kızz nerdesin çatladık burda haa..temizlik yapıyorum sizin yüzünüze yarım bıraktım geldım...ne biçim arkadassınız gelın yardım edin banaaa:1:
hu hu kızlar ben geldım:3::3::3:

hoşgeldin cimcimi uşagı buyutmussun 1 gr olmuşş:1:

kızz ne dıyosun çok üzüldüm yeminle yaa ben valla bu ay senden cok ümitliydim içime öyle doğmuştu kendım hastalanmıs gıbı uzuldum..sağlık olsun daha zamanı değilmiş demekki sıkma canını olurmu..

canım senın rüyanda çok guzelmiş..bende senınde mutlu haberlerını yakında alıcaz inşallahh allahım duysun sesımızı dualarımızı..yavrumm o akıntı yumurtluyo olabılırsın yada kürden dolayı ıltıhabın varsa oda çıkıyor olabılır..sen yınede degerlendır bu gunleri..

kızz nerdesin çatladık burda haa..temizlik yapıyorum sizin yüzünüze yarım bıraktım geldım...ne biçim arkadassınız gelın yardım edin banaaa:1:

sende uyanık takılıyosun kendi işini kendin yap nee çocuk yapmasını biliyosun nede temizlik allah allah ya kız ya inş.amin hepimize

ahh canım hoşgeldin sefalar getrdin nasılsın
hoşbulduk canım ıyıyım sen nasılsın:34:

hoşbulduk canım he ya buyuyo valla teyzesı:34:

kızlar kac gundur ruyamda kız bebek göruyorum gecengun dogurdum dun akşamda emzırıyodum sızce ne demek bu ya:44:

sende uyanık takılıyosun kendi işini kendin yap nee çocuk yapmasını biliyosun nede temizlik allah allah ya kız ya inş.amin hepimize

kızz dogru dıyonn hıc bısey beceremıyorum zaten morlım bozuk daha 4 ay once dugunune gıttıgım kısı hamıleymış..akşam kaynanam ballandıra ballandıra anlattı..moralimbozuldu..sabaha kadar uyuyaamadım
:50:

kızlar kac gundur ruyamda kız bebek göruyorum gecengun dogurdum dun akşamda emzırıyodum sızce ne demek bu ya:44:
normalde tersi olur erkek çocuğu deemek oluyo ama teyzem bu kuralı bozu oda snin gibi kız çocuk emzrdiğini görmüştü kızı olacak 3 teyzem 2 kuzenim 1 halam hamilede canımm

kızz dogru dıyonn hıc bısey beceremıyorum zaten morlım bozuk daha 4 ay once dugunune gıttıgım kısı hamıleymış..akşam kaynanam ballandıra ballandıra anlattı..moralimbozuldu..sabaha kadar uyuyaamadım
:50:
ayyy ne moral bozucu milleti evlendrt doğurt kendinde yerinde sayyy kızda hemen nasıl tutturmuşsa arada ezik domates bizmiyiz allahım sen günah yazmada haklısın vallahi uyumamakta

bende iyiyim canım ne olsun hamişlik nasıl gidiyo

normalde tersi olur erkek çocuğu deemek oluyo ama teyzem bu kuralı bozu oda snin gibi kız çocuk emzrdiğini görmüştü kızı olacak 3 teyzem 2 kuzenim 1 halam hamilede canımm

iyi gidiyo canım ya valla bılmıyorum kı canım ya neden böle oluyo dusunerekte yatmıyorum ama maşallah kız aılede baya hamıle varmış:nazar::49::1:

iyi gidiyo canım ya valla bılmıyorum kı canım ya neden böle oluyo dusunerekte yatmıyorum ama maşallah kız aılede baya hamıle varmış:nazar::49::1:

kız inş.kızın olur sağlıklı sıhhatli bi şekilde inş.çok istiyorsun rabbim versin
evet canım çok var ben kaldım

hayırlı olsun canım tedavin inşallah emeklerin boşa çıkmaz.. öyle güzel anlatmışsınki gidip tüp bebek yaptırasım geldi :1: ama biliyorum benim böyle kolay geçmez çünkü aşılama ve hsg de ne çektiğimi bir ben bilirim o yüzden çok korkuyorum:50:

allah hayırlısıyla hayırlı haber vermeni nasip etsin inş.bi kaç güne güzel haberleriini vereceksin
canım iğnelr e kadar tuttu toplamda ne kadar tuttu herşey

inşaallah canım çok saol
iğnelerden %18 ini ödedik oda toplam 560 tl tuttu
canım ya tutmazsa işte o zaman üzülür insan ama başka da çare yok ki
yeterki çok bekletmesin bebişlerimiz bizi para gelir yerine
yeterki sonunda hayırlı evlatlarımız olsun:16:

kız inş.kızın olur sağlıklı sıhhatli bi şekilde inş.çok istiyorsun rabbim versin
evet canım çok var ben kaldım

hayırlısı canım ya bakalım artıık ne olcak bı kalp atışını duyalım da cınsıyetı önemllı degıl sadece kız cocuklarını gıydırıp suslemesıne cok özenıyorum bırde kızm olursa yasadı kuafördum evlenınce bıraktım :1:

hayırlısı canım ya bakalım artıık ne olcak bı kalp atışını duyalım da cınsıyetı önemllı degıl sadece kız cocuklarını gıydırıp suslemesıne cok özenıyorum bırde kızm olursa yasadı kuafördum evlenınce bıraktım :1:

kızada bukleler yapardın dimi kız sen onun kafasında saç bırakmazdın bee:60::60::60::60:

Back
X