Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hayalı bıle guzel canım ya ojeler surerdım suslu kokoş bı kızım olurdu
![]()
ayy amaaan korkunççç allahım allahım kız çantasıda makyaj dolu olurdu şimdiki yavrular öyle valla
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3 ay klomen kullandım bu ayda klomen + çatlatma iğnesi oldum. İğneyi olalı 8 gün oldu.
Kasıklarım baya ağrıyor. Test yapmak için çok mu erken?
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3 ay klomen kullandım bu ayda klomen + çatlatma iğnesi oldum. İğneyi olalı 8 gün oldu.
Kasıklarım baya ağrıyor. Test yapmak için çok mu erken?
kızlarr ben bu topiği farklı sanırdım kimse destek olmadı sadece bir arkadaşım yazdı neden tedavim olumsuz deyince kimse teselli etmedi böyle mi olcaz biz:44:![]()
hoşgeldın canım iğnen hayırlı olsun test için daha cok erkenn kasık agrısı genelde oluyo
mevanur seni bekliyoruz kız yapmadın mı daha bu test yapcaklar yada son günü olanlarda pek nazlı oluyo
biz çatlıycaz burda mevanuru beklerken o çıktı![]()
kızz ne dıyosun çok üzüldüm yeminle yaa ben valla bu ay senden cok ümitliydim içime öyle doğmuştu kendım hastalanmıs gıbı uzuldum..sağlık olsun daha zamanı değilmiş demekki sıkma canını olurmu..
canım senın rüyanda çok guzelmiş..bende senınde mutlu haberlerını yakında alıcaz inşallahh allahım duysun sesımızı dualarımızı..yavrumm o akıntı yumurtluyo olabılırsın yada kürden dolayı ıltıhabın varsa oda çıkıyor olabılır..sen yınede degerlendır bu gunleri..
kızz nerdesin çatladık burda haa..temizlik yapıyorum sizin yüzünüze yarım bıraktım geldım...ne biçim arkadassınız gelın yardım edin banaaa
hoşgeldin cimcimi uşagı buyutmussun 1 gr olmuşş![]()
canlarım kusura bakmayın..moralim bozuldu..testi yaptık kabak gibi tek çizgi:2::2:
Sağol canım. Ne güzel herkes birbirine destek oluyor. İyi ki katıldım aranıza.
İnsan sabırsızlanıyor tabii ki. Günler geçmek bilmiyor gerçekten.
Hepinizi anlıyorum. Uzun zamandır bebek bekliyoruz. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
canlarım kusura bakmayın..moralim bozuldu..testi yaptık kabak gibi tek çizgi:2::2:
okuyan cevapsız bırakmasın rica ederim arkadaşlar ben bu ay kür yapıyorum normalde akıntısı olmayan biri olarak son 2 gündür şeffaf yapışkan akıntım oluyo arada kasık ağrısı başladığında yapışkan lastik gibi işte ay ne diyim işte o düşüyo yumurtluyormuyum yoksa kürdenmi yumurtlamaysa hiç ilişki olmadı tühhh derim sadece sizce neden [/QUOT
ya bakmışsın hayra çıkmış bu gariplikler. bu ay hamile kalmışsın . ayyy ne güzel olur inşallah ne tüp ne bişeye gerek kalmadan . kürlerle bir sürü hamile kalan var.
bende hasta olayım kür yapcam senin kürleri denemeyi düşünüyorum hayıtı özellikle bakalım hayırlısı :))
genelde hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için söyleyecek söz bulamıyoruz. kendimizede bulamıyoruz çünkü ama toparla kendini canım yeni aya tedaviye hazırla inşallah bu ay oluverir :)))kızlarr ben bu topiği farklı sanırdım kimse destek olmadı sadece bir arkadaşım yazdı neden tedavim olumsuz deyince kimse teselli etmedi böyle mi olcaz biz:44:![]()
bilemiyorum ki canım bakalım doktorun ne diyecek inşallah çatlamıştırda hamiş olursunhayırlı olsun canım tedavin inşallah emeklerin boşa çıkmaz.. öyle güzel anlatmışsınki gidip tüp bebek yaptırasım geldiama biliyorum benim böyle kolay geçmez çünkü aşılama ve hsg de ne çektiğimi bir ben bilirim o yüzden çok korkuyorum
ya geçen ay beni 40 çıkmıştı 19. gün yapmıştık doktorum 3 yumurta vardı hepsi kaliteli bi şekilde çatlamış dedi, bu ay daha sadece sonucu öğrendim ama doktoruma daha gösteremedim 10 un üzerinde olması yeterli diyodu, erken yaptırıp bu sonucu almış olmam kötü değil o zaman,
hayırlı olsun canım tedavin inşallah emeklerin boşa çıkmaz.. öyle güzel anlatmışsınki gidip tüp bebek yaptırasım geldiama biliyorum benim böyle kolay geçmez çünkü aşılama ve hsg de ne çektiğimi bir ben bilirim o yüzden çok korkuyorum
ben seda sayan da bir doktor dinledim o herhalde soyadı neymiş canım birde bu 4 bine ilaç fiyatlarıda dahilmiydi.. ilk görüştüğünüzde muayene ücreti falan ne kdar alıyolar
TEŞEKKÜR EDERİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN CANIM
DR HAKAN ÖZÖRNEK.NETTENDE ARAŞTIRABİLİRSİN CANIM BİLGİLERİ VAR EUROFERTİL YAZ ÇIKIYOR
CANIM AŞILAMAYI BİLMİYORUM AMA YAPTIRDIĞIN YEREDE BAĞLIDIR BELKİ
HSG BENDE ÇEKTİRDİM BAYILTMIYORLAR YA BU SEBEPTEN ZOR GERÇEKTEN
AMA TÜP BEBEKTE YUMURTA TOPLANIRKEN BAYILTIYORLAR VE İNAN NE ZAMAN BAŞLADI BİTTİ ANLAMIYORSUN
ZATEN TRANSFER NORMAL MUAYENE GİBİ HİÇ ACI YOK
BENDE ÇOK KORKUYORDUM AMA BU MERKEZ SAYESİNDE TÜM KORKULARIMI YENDİM
TÜP BEBEK YAPTIRMASI GEREKEN ARKADAŞLAR HANGİ MERKEZDE YAPTIRIRLARSA YAPTIRSINLAR
HİÇ BEKLEMEYİN BOŞA ZAMAN KAYBETMEYİN
O ESKİ ZAMANLARDA İMİŞ BAYILTMADAN FALAN ACILI OLUYORMUŞ AMA ŞİMDİ HİÇ BİR MERKEZDE YOK AĞRILI İŞLEM
CANIM NORMAL FİYATI HER ŞEY DAHİL 4 BİN 750 İMİŞ YANLIŞ BİLMİYORSAM
AMA BEN BOLUDAN ÖZEL HASTANE ARACILIĞIYLA GİTTİM VE BANA İNDİRİM YAPTILAR
EVET İLAÇLAR DA DAHİL 4 BİN ALDILAR
MUAYENE OLMADIM ORADA ÇÜNKÜ BENİM DOKTORUM TAKİPLERİM BOLUDA YAPILDI.
BOLUDAKİ DOKTORUM DA ÇOK TECRÜBELİ 15 YIL İSTANBULDA TÜP BEBEK YAPMIŞ BİR DOKTORDU.
BU SEBEPTEN DOKTORUMA ÇOK GÜVENDİM
EUROFERTİLDE SADECE YUMURTA TOPLANDI VE TRANSFER OLDU
YANİ MUAYENE OLMADAN DİREK ALDILAR
ZATEN ORAYA TÜM KONTROLLLERİMİ OLARAK GİTTİM VE BOLUDAKİ DOKTORUM EUROFERTİLLE İRTİBAT HALİNDEYDİ
CANIM BİR SÜRÜ TÜP BEBEK MERKEZİ VAR BEN EVET MEMNUN KALDIM BURADAN VE HİÇ BİR OLUMSUZLUK YAŞAMADIM BURADAN
VE TABİKİ SONUÇ NE OLUR BİLMİYORUM.BUNDAN SONRASI NASİP İŞİ.
SEN YİNEDE ARAŞTIR İÇİNE NERESİ SİNİYORSA ORASINI TERCİH ET
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞAALLAH![]()
ben daha düşünmüyorum bakalım biraz daha bekleyelim ama bir taraftan da araştırmak lazım. evet herşey nasip işi rabbim seninde gönlüne göre versin canım
bekle bekle bekle !!!!
kızzz yeminle haklısın ben bazen bana yazılanı bile geçiyorum görmüyorum çoğu kez dün bir bugün iki vallahi iki arkadaşta iyi kapak yaptınız ikinzdende birer drs aldım canım özürrrrr inş.bidahaki ayaa allahın izniye hayırlı haber verirsin teselli edemedik kusura bakma ama çok üzüldüm teselli veremediğimz içinkızlarr ben bu topiği farklı sanırdım kimse destek olmadı sadece bir arkadaşım yazdı neden tedavim olumsuz deyince kimse teselli etmedi böyle mi olcaz biz:44:![]()
okuyan cevapsız bırakmasın rica ederim arkadaşlar ben bu ay kür yapıyorum normalde akıntısı olmayan biri olarak son 2 gündür şeffaf yapışkan akıntım oluyo arada kasık ağrısı başladığında yapışkan lastik gibi işte ay ne diyim işte o düşüyo yumurtluyormuyum yoksa kürdenmi yumurtlamaysa hiç ilişki olmadı tühhh derim sadece sizce neden [/QUOT
ya bakmışsın hayra çıkmış bu gariplikler. bu ay hamile kalmışsın . ayyy ne güzel olur inşallah ne tüp ne bişeye gerek kalmadan . kürlerle bir sürü hamile kalan var.
bende hasta olayım kür yapcam senin kürleri denemeyi düşünüyorum hayıtı özellikle bakalım hayırlısı :))
keşkeee canım yumurtlama dönemime daha var biberiye hormonları düzene sokuyo cıvan perçemi her derde deva hayıt tohumu adet düzene sokmak için iyi tabi daha var bu üçünün faydaları dene kaya yarpuzunu şiddetle tavsiye ederim inş.gerekte kalmaz bu ay hamile kalsamm sanaaaaa sakız alırımmm