ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlarr tefrıcıye yarılandı sayılır ha gayret bıtırelım ayşe arkadasımıza..listede 12 kişi var herkes okusa kişi başına 370 tane düşüyor...haa doğru düzgün okunmıycaksa bencede kalsın ne bu böyle zorla çektiriyoruz sanki kimsenin yanaştığı yok!!!

kızlarr tefrıcıye yarılandı sayılır ha gayret bıtırelım ayşe arkadasımıza..listede 12 kişi var herkes okusa kişi başına 370 tane düşüyor...haa doğru düzgün okunmıycaksa bencede kalsın ne bu böyle zorla çektiriyoruz sanki kimsenin yanaştığı yok!!!

süpersinnnn:46::46::46:sana katılıyorum vallahi listeden sorumlu sensin bn okumsambanada tepki göster haklısın herkes sorumluluğunu bilmeli liste okuyun diye uğraştracaksa ayşeye okuduktan sonra bitirelim

evde kalmış kızlar
evlendiniz evlendiniz daha çocuk yapmasını bilmiyorsunuz siz beeeee becerikszler bi tane bile yapamıyorsunz
bari duaları okuyun

süpersinnnn:46::46::46:sana katılıyorum vallahi listeden sorumlu sensin bn okumsambanada tepki göster haklısın herkes sorumluluğunu bilmeli liste okuyun diye uğraştracaksa ayşeye okuduktan sonra bitirelim

walla sinir hastası oldum heee..ödevlerinizi yerinize getirmiyosunuz kızlar..armut piş agzıma düş yok..çekiceksinizki karşılıgını alalım..bundan sonra kimseye söylemiycek çektinizmi diye..herkes ödevini bilsin..ptesiye kadar tefriciiye bitmiş olucak inşallah..

walla sinir hastası oldum heee..ödevlerinizi yerinize getirmiyosunuz kızlar..armut piş agzıma düş yok..çekiceksinizki karşılıgını alalım..bundan sonra kimseye söylemiycek çektinizmi diye..herkes ödevini bilsin..ptesiye kadar tefriciiye bitmiş olucak inşallah..
tamam hanım ağa ayıpsın valla sen bu işi bana bırrak ben onların dilinden anlarım gayrıı

tamam hanım ağa ayıpsın valla sen bu işi bana bırrak ben onların dilinden anlarım gayrıı

olmuyo ben ne yaapimm allah allah becersem daha güzel dille konuşrdum :18:
:18::18::18::18:

afferim döv onları benı döv :9::9:

becerirsin becerirsin allahın ıznıyle o gunlerıde görücez kızz..seneye bu zamanlar belkımde karnımız burnumuzda olucak:49: belkıde dogurmuş olucazzz:emir_bebek: kimm bilirrrrrrrrrr :52:

becerirsin becerirsin allahın ıznıyle o gunlerıde görücez kızz..seneye bu zamanlar belkımde karnımız burnumuzda olucak:49: belkıde dogurmuş olucazzz:emir_bebek: kimm bilirrrrrrrrrr :52:
anladım canın dayak istiyor :57:
:57::57::57::57:
her zaman unutmayacaz birlikte tüm yola devam burası bizim mekanımız kız keşke ya hep birlikte allahım hayırlısıyla ol desin olsun bizlrde kavuşalım bebişlerimizeeeee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben hiç çekemedim ama rahatsızım o yüzden. hafta sonu acilde geçti toparlayamadım. elimde morarma oldu birden ve başım dönüyo sürekli. kafamı veremedim bi türlü kusura bakmayın. ama azcık iyileşiyorum gibi çekmeye başlarım artık
canım geçmiş olsun rahatsızlık başka birşey çekemeyende söylesin onun yerine tamamlarız inşallah

ay inşallah doğurmuş oluruz kız valla
canım her şey duayla bırakmayalım burda herşey lakırdıdan ibaret olmasın rabbimide analımki emelimize ulaşalım çeken arkadaşlar yinede fazla buna bir gün koysak çekmeyenide listedin çıkarsak sorunu çözeriz gibi geliyo bir bahanemiz oluyo dua okuyoruz ne güzel oluyo çekmek istemiyenler söylesin bizde ona göre çekeriz demi

son günüm ya yarın bat batasıcalar olmadığında emin olduğum halde yarın olsun istemiyorum yaa çok garip bir duygu :43::43::43:şimdiden üzüntü moduna girdim rabbim sen halimizi gören sesimizi duyansın hz meryeme babasız evlat verensin sen ol de yarabbi sana ellerini açıp evlat diye yalvaranbütün kardeşlerime nasip eyle amin

son günüm ya yarın bat batasıcalar olmadığında emin olduğum halde yarın olsun istemiyorum yaa çok garip bir duygu :43::43::43:şimdiden üzüntü moduna girdim rabbim sen halimizi gören sesimizi duyansın hz meryeme babasız evlat verensin sen ol de yarabbi sana ellerini açıp evlat diye yalvaranbütün kardeşlerime nasip eyle amin

amiiiiiinnnnn. aayyy son gün çok heyecanlı ve çoook uzun geçiyo. ben hemen uyumaya gidiyrm geçsin diye :) inşallah tutmuştur canımda yeni umudumuz sen olursun.

korktum valla gelip gidiyo kistim azıtmasında
geçmiş olsun canıımm morarma neden olmuşki canım

canım geçmiş olsun rahatsızlık başka birşey çekemeyende söylesin onun yerine tamamlarız inşallah

ay inşallah doğurmuş oluruz kız valla
canım her şey duayla bırakmayalım burda herşey lakırdıdan ibaret olmasın rabbimide analımki emelimize ulaşalım çeken arkadaşlar yinede fazla buna bir gün koysak çekmeyenide listedin çıkarsak sorunu çözeriz gibi geliyo bir bahanemiz oluyo dua okuyoruz ne güzel oluyo çekmek istemiyenler söylesin bizde ona göre çekeriz demi

kanda pıhtılaşma değerlerine bakıldı ya yüksek ya düşük hepsi. normal kan değerlerine bakıldı onlarda da var tuhaflıklar. geçen yılda çıkmıştı o değerlerde anormallik. tekrar araştırılacak yarın randevum var. ayşe arkadaşta beni affedin diğer arkadaşta katılırım. yarın çekerim diyişcem çekemezsem mahçup olmayayım sizlere :((

amiiiiiinnnnn. aayyy son gün çok heyecanlı ve çoook uzun geçiyo. ben hemen uyumaya gidiyrm geçsin diye :) inşallah tutmuştur canımda yeni umudumuz sen olursun.

hayırlısı canım ben inanıyorum arka arkaya hamile haberlerini alıcaz ama kim vericek bilmiyorum bir gün sıra bizede gelicek inşallah

kızlar ne yapıyosunuz buaralar bıraz yogunum gıremdım buarada ben 240 tane okudum allah kabul etsın fırsat buldukca okumaya calısıyorum ınanın gunduz hıc ımkanım olmuyo bıde bunu sabah namazından once kalkıp abdest alıp kıbleye dogru donerek 7 defa seyyidül istiğfarı okuyosun sonra tefrıcıyelerı okuyosun allh kabul etsın ben sabah namazı oncesı yapmadım ama namaz kılan ark.kalkıp yapar belkı bılmeyenler ıcın yazayım duayı

ALLAHÜMME ENTEL MELİKÜL HAYYÜLLEZİİ LAA İLAAHE İLLAA ENTE ENTE HALAKTENİ VE ENE ABDÜKE VE ENE ALAA AHDİKE VE VA'DİKE MESTETA'TÜ EUZÜ BİKE MİN ŞERRİ MAA SANA'TÜ EBÜÜ LEKE Bİ NİMETİKE ALEYYE VE EBÜÜ Ü Bİ ZENBİİ FAĞFİR Lİİ ZUNUBİİ FE İNNEKE LA YAĞFİRUZZÜNUBE İLLA ENTE

içim rahat etmedi başladım okumaya 50 tane okuyabildim şimdilik yarın gene yazarım kızlar gelecek okumaya size yüklediğim tefriciyyeyi de telafi ederim :)))

canlarım adet olmadım fakat 14.gün testim 0 cıktı o yüzzden bu arada progesteron da :13.3 cıktı drum yumurtlamıssın dedi siz ne dersiniz bu duruma ve ben aynı zamanda ates ölcüorum atesşim kaç gndr düşmüyo bgn 36.8 di beklemedeyim dr um adet olmazsan ayın 3 de tekrar test yaptır sonbra duruma göre bakarız dedi ama daha önce ki dr la görüşmem de bana ilaç iğne tedavisini sadece 1 kere deneyeceğini sonra aşılamaya gececeğini demişti bilmiorum ne yapacağımı ben 2 ay ara verip hem maddi hem manevi toparlanıp tüp bebeğe gecmek istiyorum eşimin sperm hızı cok az oldugu için :43:

cnm atesin baya iyi bence belkide gec catlamistir yumurta ve belkide bebegin yerlesmeye calisiyo bencede bi kac gun sonra bi test daha yap bencede tup bebege gecis yap spermler az ise ugrasma hapla falan Allaha bol dua et ve niyet et tup bebege hadi iyi haberini bekliyoruz

arkadaşım senin bu ay nasıl geçiyor ksık ağrısı yaaşdınmı ?ben bu sabah kontrole gittim 2 yumurtam var biri 18mm diğeri 14 mm pazartesi tekrar gidicem pazar ilişki önerdi....

cnm sabah doktora gittim 3 yumurtam var ikisi 10 digeri 14 pazartesi sabah bende gidicem agrim falan hic birsey olmadi daha igneyi vurulunca basliyo genelde pazar iliski falan demedide bende girmeyi dusunuyom bakalim Allah buyuk insallah bu ay ikimizde ikinci cizgiyi goruruz

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]19 şubat[/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]21 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]15 şubat[/TD]
[TD]28 şubat[/TD]
[TD]​16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]14 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​3 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11 şubat[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD]10 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]1 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]ece[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD]16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye[/TD]
[TD]okunacak sayı[/TD]
[TD]toplam(4444)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam[/TD]
[TD]okundu:34:[/TD]
[TD]​200 okudu[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]400 okudu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[TD]150 okudu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​150 okudu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7)kuday[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300 okundu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]200 ookundu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)papatya1655[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​400 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır....

100 daha okudum cnm ekleyebilirsen

Back
X