• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

öyle bi topikte açılmış okumadınmı ?ilikşiden sonra eşin ayak bileklerinden tutarak sağa sola seni sallıyor yukarı doğru oluyor ayakların.spoşlar daha hızlı ilerlesin diye :52:

yok cnm okumadim oyle bisey esime boyle bisey desem eglenir benimle :)) ama Allah buyuk belkide gercekten ise yarar bu gece deneyeyim olmazsa bazi anlamadigim kelimeler olursa kusura bakmayin kizlar malum fransada dogma buyume bu kadar oluyor :)

yok cnm okumadim oyle bisey esime boyle bisey desem eglenir benimle :)) ama Allah buyuk belkide gercekten ise yarar bu gece deneyeyim olmazsa bazi anlamadigim kelimeler olursa kusura bakmayin kizlar malum fransada dogma buyume bu kadar oluyor :)

benim eşimde gülüyor biryandanda yapıyor eşin anlayışlıysa yapar silkeliyor sonrada ayaklarımı yatAğın başına doğru götürüp dayıyor.bu arada fransada doğup büyüdüğünü biliyorum rahat ol anlamadığını bi daha bidaha sor çekinme

benim eşimde gülüyor biryandanda yapıyor eşin anlayışlıysa yapar silkeliyor sonrada ayaklarımı yatAğın başına doğru götürüp dayıyor.bu arada fransada doğup büyüdüğünü biliyorum rahat ol anlamadığını bi daha bidaha sor çekinme

esim anlayislidir cnm yapar bende iliskiden sonra ayaklarimi dayiyorum yatagin kiyisina bakalim artik nasip insallah bu ay sevinelim cnm

iyiyz ayşegül bol bol çalışmalardayız :52:sen nasılsın yeğenimiz nasıl ?

biz iyiyiz çok şükür canım kalp atışlarını duyunca dahada ıyı olacagız calışmalara devam edın kızlar bn ovıtrelle oldugum gunde dahl 4 gun aralıksız calışmıştık sonrada gun asırı devam etmıştık :1:

iyiyz ayşegül bol bol çalışmalardayız :52:sen nasılsın yeğenimiz nasıl ?

iyi olmaya calisiyoruz igneleri vurulduk harekete gectik :) ve on bees gun sonra sen gibi olmayi temenni ediyoruz

biz iyiyiz çok şükür canım kalp atışlarını duyunca dahada ıyı olacagız calışmalara devam edın kızlar bn ovıtrelle oldugum gunde dahl 4 gun aralıksız calışmıştık sonrada gun asırı devam etmıştık :1:

hergün ilişki konusunda kararsızım doktor şiddetle gün aşırı diyor kalite düşüyormuşya.bu arada sanki bulantı felan fazla yok rahat geçiyor hamimelik anladığım kadarıyla ?

hergün ilişki konusunda kararsızım doktor şiddetle gün aşırı diyor kalite düşüyormuşya.bu arada sanki bulantı felan fazla yok rahat geçiyor hamimelik anladığım kadarıyla ?

valla canım ilk ay doktorum gun asırı dedı baktı tutmdı atıyom bugun ıgne vurulduysam bugun yarn bıgun ara ertesı gun ilişki verdı ama ben o aradakı bıgunude degerlndırdım cok şükür tuttu evet canım iştahsızlıgı saymazsak rahat gecıyo :34:

kızlar bugün kontrolüm vardı solda 19mm bitanede daha küçük yumurta varmış zaten bize sol lazımdı sağ iptal durumda bu gece iğnemi yapıcam ve perşembe aşılama inşallah. çok heyecanlı ve korkuyorum olmicak diye.napalım artık bundan sonrası kısmet.
kızlar rica etsem bundan sonraki tefriciyeyi bana okuyabilirmisiniz.
okusanızda okumasanızda sağolun kırılmam.

canım aşılaman inşallah tutar bana da ümit olursun bendede tek tüp var yaza kadar kendiliğindden olmazsa laporoskopi yapılacak sen laporoskopi yaptırdın mı:?

valla canım ilk ay doktorum gun asırı dedı baktı tutmdı atıyom bugun ıgne vurulduysam bugun yarn bıgun ara ertesı gun ilişki verdı ama ben o aradakı bıgunude degerlndırdım cok şükür tuttu evet canım iştahsızlıgı saymazsak rahat gecıyo :34:

maşallah canım inş. öylede devam eder iştahda zaman zaman gelir gider diye düşünüyorum...benim ilk hamileliğimde ayakta uyuyordum resmen çok uyku yapmıştı bakalım allah nasip ederde hamile kalırsam bu sefer nasıl olucak...

maşallah canım inş. öylede devam eder iştahda zaman zaman gelir gider diye düşünüyorum...benim ilk hamileliğimde ayakta uyuyordum resmen çok uyku yapmıştı bakalım allah nasip ederde hamile kalırsam bu sefer nasıl olucak...

uyku bendede cok var canım akşma yatıorum ama bışey olacak dıede cok korkuyorum daha kalp atışını duymayada gıtmedım o yuzden daha cok korkum var inş. allahım herkese nasıp eder ve bebişlerıde korur ya:16:

uyku bendede cok var canım akşma yatıorum ama bışey olacak dıede cok korkuyorum daha kalp atışını duymayada gıtmedım o yuzden daha cok korkum var inş. allahım herkese nasıp eder ve bebişlerıde korur ya:16:

kalp atışını 9. haftadamı gidiceksin duymak için doktor ozaman mı gel dedi ?

sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun..rabbim bütün ölülerimizin mekanını cennet eylesin inşallah...

karanfiilcimm bende sıraya senın tefrıcıyenı alıcaktım..tüp bebek aşılama vs. tedavılerdekı arkadaslara tefrıcıyeyı öncelikle okumak isterim ben..diğer kızlarda aynı fikirdeyse çekmeye başlayalım...ayşe arkadasımızın çok az kaldı sanırım...kendısı şu sıralar grmıyor...hamıle kızlardan bırısı bıtınce bagıslamasını yaparsa çok ıyı olur
:34:

sağol canım çok sevinirim:9::9:

Aysegul bende araliksiz 5 gun yapacagim ins nasip kismet olursa amanhic canimda istemiyo ama baska care yok :)) cnm dua et bana sen hamilesin duan tutar insallah dua et bana ve isteyebkere Allahim cifter cifter versin

canım aşılaman inşallah tutar bana da ümit olursun bendede tek tüp var yaza kadar kendiliğindden olmazsa laporoskopi yapılacak sen laporoskopi yaptırdın mı:?

sağol canım inşallah.ben geçen ay çektim hsg ve sağ tarafım kapalı doktor bana laporoskopi önermedi bende düşünmüyorum hiç
1 2kez aşılama olmazsa tüp bebek dedi. bu ay ilk aşılama olucak olmazsa haziranda 2.düşünüyorum oda olmazsa bayram sonu tüp bebek.tabi inşallah temennim bu kadar uğraşmamak.

Back
X