• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Kızlar merhaba, 20 Martta çatlatma iğnemi olmuştum. 1 Nisanda idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Çok moralim bozuldu.Çatlatma iğnesinden sonra 12 gün sonra idrar testi erkenmidir. Yardımcı olabilirmisiniz lütfen?

Bence 12. gün idrar testi için erken kan testınde cıkabılır benimde ovıtrelleden sonra 8.gunum 15.gunu beklıyorum test için

benim ilk aşılamam 4 şubat oldu,internetten erken gebelik testi aldım
11 de ovilrelleyi vuruldum
13 şubatta testi yaptım ve 2 çizgi çıktı
hemen kan testi yaptırdım pozitif çıktıhatta
inanamadım
doktor "kanda pregesteron bakmadık,bhcg baktık emin olun gebesiniz"dedi
ama düştü sonra :43:

Merhaba, bende rahim filmi çekinmiştim, bir doktor baktı, banada öyle söyledi. Rahmim böyle T şeklinde, belki operasyon gerekebilir dedi. Böylede hamile kalınır felan dedi. Sen ne yapacaksın, rahimde açma olacakmı? ben gerçi 2 hafta sonra tekrardan doktora gideceğim, bakalım o ne diyecek?

canım tabı hamıle kalınabılıyo ben 2 defa hamıle kaldım ama ıkısındede ılk haftalarda dusuk oldu.yanı bu rahımle hamıle kalınabılıyo ama zor bı ıhtımal hamıle kalınsada normal dogum yapanlarda tabı yok degıl ama ılk haftalarda dusuk tutunma sorunları erken dogum rıskı yuksek oluyomus.ben bunu baya arastırdım.doktorum hısteroskopı yapılması lazım dedı cerrahı gereklı olabılır dedı banada.ama genelde hısteroskopıde traslamayla halledılıyomus arastırdıgım kadarıyla.ben su an dusugun tamamen bıtmesını beklıyorum.daha sonra burdakı unıversıte hastanesıne gıdıp hısteroskopı ve genetık tarama ıcın doktorumun yonlendırdıgı doktora muayene olucam.sana tavsıyem eger rahmınde boyle bı sorun varsa hamıle kalmadan once sorunu hallet derım cunku eger dusuk yaparsan psıkolojın daha kotu olur.keske ben ılk ogrendıgımde doktoruma bunu halletmek ıstedıgımı soyleseydımde bebeklerımı kaybetmeseydım

benim ilk aşılamam 4 şubat oldu,internetten erken gebelik testi aldım
11 de ovilrelleyi vuruldum
13 şubatta testi yaptım ve 2 çizgi çıktı
hemen kan testi yaptırdım pozitif çıktıhatta
inanamadım
doktor "kanda pregesteron bakmadık,bhcg baktık emin olun gebesiniz"dedi
ama düştü sonra :43:

Ben de ilk ovıtrelle kullandıgımda bir hafta sonra beta hcg yaptırdım yuksek çıktı hatta kan testını bir gun arayla uc kez tekrarladım hep yukseldı daha sonra dustu doktorum kımyasal gebelık dedi aynı zamanda ilacın etkısıde yukseltıyormus yanı en ıyıı sonuc adet gecıkmesınden sonra oluyor aslında tabı beklemekte hıç kolay değil

Ben de ilk ovıtrelle kullandıgımda bir hafta sonra beta hcg yaptırdım yuksek çıktı hatta kan testını bir gun arayla uc kez tekrarladım hep yukseldı daha sonra dustu doktorum kımyasal gebelık dedi aynı zamanda ilacın etkısıde yukseltıyormus yanı en ıyıı sonuc adet gecıkmesınden sonra oluyor aslında tabı beklemekte hıç kolay değil

haklısın canım ya hemde çok zor
kızlar alt karnım çok şiş
aşılamam c.tesi oldu..
p.bede ovitrelleyi vurulmuştum
geçmemişmidir hala yan etkisi ?

aşılamam c.tesi oldu..

Bende karın ağrısı 5-6 gun surdu simdi 8. gunum sabırsızlıkla beklıyorum ılaç etkısı tam olarak kaç gun suruyor tam bilmiyorum bende oncesınde gonal f kullandım 4 tane yumurtam olustu bu ay cok umutluyum yanı ahh birde su beklemek olmasa

Bende karın ağrısı 5-6 gun surdu simdi 8. gunum sabırsızlıkla beklıyorum ılaç etkısı tam olarak kaç gun suruyor tam bilmiyorum bende oncesınde gonal f kullandım 4 tane yumurtam olustu bu ay cok umutluyum yanı ahh birde su beklemek olmasa

canım catlatma ıgnesının 15. gununden once betaya baktırırsan pozıtıf cıkabılır hamıle oldugunu dusunursun ve sonra dusuk yaptım sanırsın.catlatma ıgnelerının ıcınde gebelık hormonu oldugu ıcın doktorlar 15. gunden once test yapılmamasını onerıyolar.bence sen yanlıs bı sonuc gormemek ıcın 1 hafta daha bekle ıgnenın 15. gununde kanda betaya baktır

bende ilk aşılamamda gonal f kullandım 2 yumurtam oldu
ama bunda fostimon kullandım tek yumurta yaptı

ancak benim doktorum bebek oluşmuşsa,iyice tutunsunsun diye
aşılamadan 1 hafta sonra bir ovitrelle daha veriyor
ondanda 1 hafta sonra test için çağırıyor

yani demek ki 1 haftada etkisi azalıyor ki çağırıyor...:40:

kızlar ben bu ay adetin 2. gününden beri adaçayı hayıt içtim birde günlük 2-3 adet incir yedim ve bugün 14. günde yumurtam çatladı ama sol tarafımda ağrı var büyük ihtimalle soldaki çatladı ama benim sol tüp tıkalı:(((( ama bu kürleri tavsiye ederim faydası oldu

benimde normalde yumurtam geç oluşurdu 2 ay takip yaptım birinde 16. günde birindede 18. günde iğne yapmıştım.bu ay adetin 3.günü bal+tarçın çörek otu yedim sabah akşam bide akşamları aç karınla hayıt suyu içtim ve buay erken gelişti yumurtam çokta iyi görünüyor dedi doktor. 10.gün gece iğnemi yaptım 12.günde aşılama olucak.yani bu kürlerin gerçekten faydası var

aşılamam c.tesi oldu..

canım bende yarın aşılama yapıcam kısmetse.birazcık korkuyorum aslında nasıl ağrılı bir işlem değildir heralde.

zeynoooooooooooo nerdesin niye gelmiyon daha:50::50:
bak bizde sana küseriz haa:19::19::19:

canım bende yarın aşılama yapıcam kısmetse.birazcık korkuyorum aslında nasıl ağrılı bir işlem değildir heralde.

ister istemez tedirgin oluyorsun
heycanda var tabi ama hiç ağrılı bir işlem değil
toplam 5 dk sürüyor o kadar
asıl sancı,ondan sonra beklemek
acaba bebek varmı yokmu diye :21:

canım tabı hamıle kalınabılıyo ben 2 defa hamıle kaldım ama ıkısındede ılk haftalarda dusuk oldu.yanı bu rahımle hamıle kalınabılıyo ama zor bı ıhtımal hamıle kalınsada normal dogum yapanlarda tabı yok degıl ama ılk haftalarda dusuk tutunma sorunları erken dogum rıskı yuksek oluyomus.ben bunu baya arastırdım.doktorum hısteroskopı yapılması lazım dedı cerrahı gereklı olabılır dedı banada.ama genelde hısteroskopıde traslamayla halledılıyomus arastırdıgım kadarıyla.ben su an dusugun tamamen bıtmesını beklıyorum.daha sonra burdakı unıversıte hastanesıne gıdıp hısteroskopı ve genetık tarama ıcın doktorumun yonlendırdıgı doktora muayene olucam.sana tavsıyem eger rahmınde boyle bı sorun varsa hamıle kalmadan once sorunu hallet derım cunku eger dusuk yaparsan psıkolojın daha kotu olur.keske ben ılk ogrendıgımde doktoruma bunu halletmek ıstedıgımı soyleseydımde bebeklerımı kaybetmeseydım

Ben 1,5 yıldır hiç hamile kalamadım, senin adına üzüldüm. Haklısın, insan seviniyor, ardından düşük olunca daha çok üzülüyor. Ama şunu düşün birde , hamile kalabiliyorsun yani, birde o açıdan bak. Rahim filmimi çeken kişi bana hiç bir şey demedi, rahim sonucundada, böyle bir şey olduğu yazmıyor, seninkinde yazıyormu?
Geçen ay, tüp bebek merkezine gittim, oradaki doktor dedi, şaşırdım. Yazmadığı için böyle bir sorunum olduğunu bilmiyordum, yeni öğrendim. Bu ay fakülteden randevu aldım, birde oradaki doktora göstereceğim bakalım o ne diyecek, bizde birde eşimde hızlı hareket sorunu var, inşallah tedaviye başlayacağız.

merhaba canım.tefriciyeyi bence karanfil arkadaşımız için başlayalım o istemişti hem aşılam yaptırıyor diğer kızlarda bi teşrif etsinler artık 2gündür ne gelen var ne gidennn Sende inşallah cuma günü bebbişini görürsün canım.

kızlar tefriceye başladıkmı kimin için çekilecek çekeyim bu arada değerimin okadar yüksek olmasına rağmen keseyi göremedik cuma tekrar gidicem

ayşe fruze arkadaşımızınkini bitirdik karanfildi sanırım aşılama olucakmış o arkadaşa başladık.cuma günü hayırlı haberlerini bekliycez...[/QUOTE]
inşallah canılarım cuma gününü bekliyorum karanfil arkadaşımızaymış galiba inşallah tutar aşılaması.
bir belirtin varmı canım nasıl hissediyosun

çok halsizim başım dönüyor göğüslerim hala ağrıyor keseyi göremeyince üzüldüm aslında değerimde çok güzel 1439 du hamile kalmayı bekle keseyi görmeyi bekle bekle de bekle

Kızlar merhaba, 20 Martta çatlatma iğnemi olmuştum. 1 Nisanda idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Çok moralim bozuldu.Çatlatma iğnesinden sonra 12 gün sonra idrar testi erkenmidir. Yardımcı olabilirmisiniz lütfen?

cnm daha cok erken bencede bi kac gun sonra tekrar dene ins cikar o ikinci cizgi cnm

canım akşam işten gelince yemek hazırlarken hemen 1 büyük kupayla adaçayı içiyorum.yatmadan öncede yine kupayla hayıt içtim gün içerisindede 2-3 tane incir.sen çalışmıyorsan istediğin saate yap.ben tedavi görmüyuorum kendi halinde yaza kadar deneyeceğim sol tüp tıkanıklığı dışında sorun yok gibi
çalışmıyorum canım yani aç karnına içicez peki ölçüsü ne kadar 1 tatlı kaşığı yetermi acaba, şekersiz içiliyodur değilmi
ayşe fruze arkadaşımızınkini bitirdik karanfildi sanırım aşılama olucakmış o arkadaşa başladık.cuma günü hayırlı haberlerini bekliycez...
inşallah canılarım cuma gününü bekliyorum karanfil arkadaşımızaymış galiba inşallah tutar aşılaması.

çok halsizim başım dönüyor göğüslerim hala ağrıyor keseyi göremeyince üzüldüm aslında değerimde çok güzel 1439 du hamile kalmayı bekle keseyi görmeyi bekle bekle de bekle[/QUOTE]

demekki geç döllenmiş canım bundan sonraki bekleyişler güzel bekleyişler şikayet etme :16:

İkinci ovıtrelle denemem benımde birincisinde kımyasal gebelık gecırdıım 20. gunde hastalanmıstım bu sefer umutluyum ama bakalım hayırlısı artık gun sayıyorum resmen

cnm bende dun vurundum ikinci ovitreli insallah hayirlisiyla hayirli haberler aliriz

ayşe firuzemmmm gelmemişsin hiç umarım olumlu sonuçlarla gel canım benim

haticecim kan tahlili bu kadar yüksek ya sen ona bak hayırlısıyla keseyi görüceksin ..

kızlar neden kimse yok yaa nazar mı değdi topiğimize :26:

kızlar bır sey soracagım ben 34 gunde bır adet oluyorum yanı son uc adetım oyle ılaclarla falan..... yaklasık 20. gunu yumurtlıyorum o ara 10 gun her gun ılıskıye gırsem spermler cok mu etkılenır acaba cunku her gu gırıp de hamıle kalanlar da var

Selam bayanlar bende 1 nisanda catlatma ignesi vuruldum.ve bugun iyle sancim olduki adim atamadim zaten sancim vardi bugun apandisit falanmi dedim acaba ama suan biraz hafifledi sukur.sizde de bu durumu yasayan oldumu

Back
X