• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

herkese merhaba kızlar nasılsınız bugun kontrolumuz vardı çok şükür bebegımı gordum kalp atışlarımızıda duyduk çok güzelmış gercekten allahım herkese nasıp etsın:16:[/QU

Bebegın hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin işallah darısı isteyen herkesin başına

herkese merhaba kızlar nasılsınız bugun kontrolumuz vardı çok şükür bebegımı gordum kalp atışlarımızıda duyduk çok güzelmış gercekten allahım herkese
nasıp etsın:16:[/QUOTE

çok sevindim canım yazını görmeden sordum şimdi gördüm yazını imrendim sana bende isiyorum o süreci yaşamayı :16:

herkese merhaba kızlar nasılsınız bugun kontrolumuz vardı çok şükür bebegımı gordum kalp atışlarımızıda duyduk çok güzelmış gercekten allahım herkese nasıp etsın:16:[/QU

Bebegın hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin işallah darısı isteyen herkesin başına

cok sagool canım bende cok zor sureclerden gectım ama cok şükür allahım bebegımı gönderdı inş. sizlerede gönderır

herkese merhaba kızlar nasılsınız bugun kontrolumuz vardı çok şükür bebegımı gordum kalp atışlarımızıda duyduk çok güzelmış gercekten allahım herkese
nasıp etsın:16:[/QUOTE

çok sevindim canım yazını görmeden sordum şimdi gördüm yazını imrendim sana bende isiyorum o süreci yaşamayı :16:

ah canım ya aslında yazmıcaktım sızı üzmemek içn ama merak eden arkadaslar vardı ondan yazdım :34:

ah canım ya aslında yazmıcaktım sızı üzmemek içn ama merak eden arkadaslar vardı ondan yazdım :34:

sakın canım asla öyle düşünme seni merak ediyordum zaten ben çok seviniyorum senin sürecinide merak ediyorum bizi mahrum bırakma....daha bunun cinsiyeti var,tekmelemeleri var,hastane çıkışını alıcaksın ooooooooooooooo

sakın canım asla öyle düşünme seni merak ediyordum zaten ben çok seviniyorum senin sürecinide merak ediyorum bizi mahrum bırakma....daha bunun cinsiyeti var,tekmelemeleri var,hastane çıkışını alıcaksın ooooooooooooooo

evt canım ya daha cok şeyımız var uzun bı bebegım var kalbının attıgınıda gördum ya kımıldıyodu:16:

canım benim bi kaç aydır hep sol kasıgımda batma oluyor..adet zamanımda bıle..doktora kontrole gıttıgımde de soylemiştim..kist yok demişti..ama hemen hemen herzaman sol tarafımda bı batma hıssı yasıyorum..acaba kapalı dıyemı tüpüm bılmıyorum..geçen ay sağda da hıssetmiştim batma hem sağ h em sol bu ay benımde yıne tek soldan batma hıssı var..bilmiyorum yumurtamı yoksa herzamankı btmalarımmı..bna aşılama önermedi doktor canım..bebege gıdıcek en kesın yol tüp bebek dedi..aşılamayla hıc vakıt kaybetme sansı çok düşük dedi..bnde bıraz sonra bı tüp bebek merkezıyle gorusucem..çok streslıyım mıdem bulanıyor mıdeme kramp gırıyor ..sen yaptırdın mı aşılama canım..

canım ne yaptın gittinmi görüşmeye nasıl geçti merak ettim seni

herkese merhaba kızlar nasılsınız bugun kontrolumuz vardı çok şükür bebegımı gordum kalp atışlarımızıda duyduk çok güzelmış gercekten allahım herkese nasıp etsın:16:

amin canım rabbim hayırlısıyla kucağına alıp öpüp koklamayıda nasip etsin

canım sana aynen katılıyorum burda kim hamile kaldıysa gitti geri gelmedi sen gitme ne olur sende yaşayalım duyalım bu duyguları :( daha beraber isim bulcaz bizde isim anneleri olcaz yiğenimizin :1:

slm arkadaslar..bende sizdenim 2 senelik evliyim bebisimiz olmuyo..ben ganol 900 igne kullanarak yumurta takibi oldum ve bu pazar ovitrelle catlatma ignemi yaptim..kizlar beklemek cok zormus cok heycanliyim yaa..insallah hamis olurum 15 gün sonra test yap dedi doktor..bakalim hayirlisi artik,,bu yolda allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun

hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun inş.ilkinde tutarda bizim çektiklerimizi çekmezsin günleri sayma başka şeylerle ilgilen elinden geldiğince çok zor biliyorm ama yapcak bişey yok bebem rabbim gönlüne göre versin

amin canım rabbim hayırlısıyla kucağına alıp öpüp koklamayıda nasip etsin
amın canım ya inş.
canım sana aynen katılıyorum burda kim hamile kaldıysa gitti geri gelmedi sen gitme ne olur sende yaşayalım duyalım bu duyguları :( daha beraber isim bulcaz bizde isim anneleri olcaz yiğenimizin :1:

sızı bırakırmıyım canım hıç ya kac aydır sızınleyım ayrılamam evet ismını beraber bulcaz sızlerde fıkır vereceksınız tabı bana:1:

birsencim benim yeni bat 29 nisan..bu ay doktora gittim günde 3 kez klomenle devam ediyoruz..incirde yiyorum inşallah yumurtalarım çifter çifter oluşur ovitrelleylede 3ü 5 i çatlasın..sonrada doğuralım dördüzler beşizleri :52::52::52:

arkadaşım incir yememeni tavsiye ederim çünkü prolaktinin en büyük düşmanı..:50: süt hormonları arttıkça gebe kalma olasılığı en aza iniyor. dikkat etmende yarar var. umarım bu mesajımı görürsün:nazar:

bu arada SAT 15 mart - BAT 13 nisan 2. serophene ve 2. ovitrelle denemesi .. iğnemi 27 martta oldum.. bilgilerimi tazelerseniz sewinirim:10:

Arkadaşlar moralim çok bozuk bugün kan testi yaptırdım. Değer küçük 2 yazıyor. Umutlar başka bahara kaldı. Çok mutsuzum :(

canım ne yaptın gittinmi görüşmeye nasıl geçti merak ettim seni

birsencim daha gelmemşsin seni merak ettim ne oldu.

canlarım gittim...öglen eşim ve kayınvalıdemle gittik..medipol bagcılara...doktorla tanıştık fiyat falan aldık..hafta içine randövü al gel yumurtalıklarına bkıcm dedı..butun tahlıl sonuclarını ve hsg nı getır dedı..bugun randövüsüz gitmiştik..kapalı olan tüpünün filmine bakıcam dedi..oradan bazen sıvı salgılanabılıyomus ve onun baglanması yada alınması gerekebılıyomus aksı taktırde tüp bebek tutmuyormuş..onun sonucuna göre durum degerlendırmesı yapıcaz..bu arada sözde tüp bebek masraflarını kayınpeder karşılıycaktı..kayınvalıdem kıvırdı işte ödememiz var o var bu var siz verın cıkısmayını bız katarız dedı
:53:..benımde sınırler tepeme fırladı:41:...kimseye ıhtıyacımız yok bız kendımız paramızı verırız gerekırse altınlarıımı bozarım dedım:19:..aman kaynana cok alınmış..eşime şikayet etmiş beni..çok alınmış onlar kimsemiymişde ne..eşimde bana laf sokunca sınır beynıme fırladı kaç saattır aglıyorum...bugun kendımı cok kötü hissedıyorum hıc bu kadar çaresiz oldugumu hissetmemiştim..sabır çekiyorum kaç saatir..işteee öyleee kkızlarrr..bu arada istanbul tüp bebek merkezınıde aradım oraylada görüşmeye gıdıcektık bugun.. doktorlar doluymuş nisanın sonuna kadar randovu veremezmıs orayada kızdım bılmıyorum ne olucak......

bu arada SAT 15 mart - BAT 13 nisan 2. serophene ve 2. ovitrelle denemesi .. iğnemi 27 martta oldum.. bilgilerimi tazelerseniz sewinirim:10:

​eklıorum

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]19 şubat[/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]21 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]15 şubat[/TD]
[TD]28 şubat[/TD]
[TD]​16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]14 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​3 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mart
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]1 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]ece[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD]16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]26 mart[/TD]
[TD]13 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye[/TD]
[TD]okunacak sayı[/TD]
[TD]toplam(4444)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam[/TD]
[TD]okundu:34:[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemm[/TD]
[TD]okundu:34:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​544 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7)kuday[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)papatya1655[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır..

kızlar salı günkü çatlatma ignemden sonra sizleri sık sık takip etmeye basladım.
Ayşe arkadasımın sonucuna bende üzüldüm sölemeden gecemeyecegim.demekki hayırlı zaman degilmiş.
umarım Allah gönlündekini hayırlısıyla ona bir an önce nasip eder.

Birsen sende görüşmeni yapmıssın pek birsey olmasa da bir adım atmışsın hayırlısı olsun.?
Medipol Bağcılar ı dün gördüm ben İzmit te oturuyorum.İstoç a gelmiştik araba bakmak için önünden gectik.
kocaman ne güzel hastane diye gecirdim içimden.
üniversite hastanesiya özel degil dimi?fiyatlar nasıl?mesela kocaeli ünv hastanesi gibi mi işliyor ki:44:

Kızlar tefriciye okuyormussunuz ne güzel şimdi aşılaması olan Karanfil arkadasaymıs ben onun için bugün 100 adet okudum.
Allah kabul etsin.
biz rahimagzı yetmezligi dua topicindeki arkadaslarıma 3günde bir okuyoruz o yüzden anca bukadar okuyabildim.ilerleyen günlerde yine okuyabilirsem yazarım.öyleya kimin duası kabul olur belli olmaz.

canlarım gittim...öglen eşim ve kayınvalıdemle gittik..medipol bagcılara...doktorla tanıştık fiyat falan aldık..hafta içine randövü al gel yumurtalıklarına bkıcm dedı..butun tahlıl sonuclarını ve hsg nı getır dedı..bugun randövüsüz gitmiştik..kapalı olan tüpünün filmine bakıcam dedi..oradan bazen sıvı salgılanabılıyomus ve onun baglanması yada alınması gerekebılıyomus aksı taktırde tüp bebek tutmuyormuş..onun sonucuna göre durum degerlendırmesı yapıcaz..bu arada sözde tüp bebek masraflarını kayınpeder karşılıycaktı..kayınvalıdem kıvırdı işte ödememiz var o var bu var siz verın cıkısmayını bız katarız dedı
:53:..benımde sınırler tepeme fırladı:41:...kimseye ıhtıyacımız yok bız kendımız paramızı verırız gerekırse altınlarıımı bozarım dedım:19:..aman kaynana cok alınmış..eşime şikayet etmiş beni..çok alınmış onlar kimsemiymişde ne..eşimde bana laf sokunca sınır beynıme fırladı kaç saattır aglıyorum...bugun kendımı cok kötü hissedıyorum hıc bu kadar çaresiz oldugumu hissetmemiştim..sabır çekiyorum kaç saatir..işteee öyleee kkızlarrr..bu arada istanbul tüp bebek merkezınıde aradım oraylada görüşmeye gıdıcektık bugun.. doktorlar doluymuş nisanın sonuna kadar randovu veremezmıs orayada kızdım bılmıyorum ne olucak......

sıkma canını birsencim inşallah herşey yoluna girer.keşke baştan kayınvalidene söylemeseydin üzerinde daha çok baskı hissedersin ben söylemedim kimseye 14 aydır olmuyo anneme bile daha yeni söledim:)düşünmüyoruz deyip geçiştirmek daha iyi.senden film istemişler ya sana filmini verdilermiki bana sadece kağıt verdiler sonra hastaneyi aradım filmi verin diye cd de verebiliriz dedi bende alayımda ilerde lazım olacak

Back
X