• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canlarım gittim...öglen eşim ve kayınvalıdemle gittik..medipol bagcılara...doktorla tanıştık fiyat falan aldık..hafta içine randövü al gel yumurtalıklarına bkıcm dedı..butun tahlıl sonuclarını ve hsg nı getır dedı..bugun randövüsüz gitmiştik..kapalı olan tüpünün filmine bakıcam dedi..oradan bazen sıvı salgılanabılıyomus ve onun baglanması yada alınması gerekebılıyomus aksı taktırde tüp bebek tutmuyormuş..onun sonucuna göre durum degerlendırmesı yapıcaz..bu arada sözde tüp bebek masraflarını kayınpeder karşılıycaktı..kayınvalıdem kıvırdı işte ödememiz var o var bu var siz verın cıkısmayını bız katarız dedı
:53:..benımde sınırler tepeme fırladı:41:...kimseye ıhtıyacımız yok bız kendımız paramızı verırız gerekırse altınlarıımı bozarım dedım:19:..aman kaynana cok alınmış..eşime şikayet etmiş beni..çok alınmış onlar kimsemiymişde ne..eşimde bana laf sokunca sınır beynıme fırladı kaç saattır aglıyorum...bugun kendımı cok kötü hissedıyorum hıc bu kadar çaresiz oldugumu hissetmemiştim..sabır çekiyorum kaç saatir..işteee öyleee kkızlarrr..bu arada istanbul tüp bebek merkezınıde aradım oraylada görüşmeye gıdıcektık bugun.. doktorlar doluymuş nisanın sonuna kadar randovu veremezmıs orayada kızdım bılmıyorum ne olucak......

​eklıorum

hakkında hayırlısı olsun canım en hayırlı yere gitmeni nasip etsin rabbim şu adamlarında analarının dolduruşuna gelmelerine uyuz oluyorum ya bu arada 300 tane okudum arkadaşım eksik olursa yine tamamlamaya şalışırım

ayşe arkadaşımıza çok üzüldüm nasip değilmiş rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah

karanfil arkadaşımızın aşılaması hayırlı olsun olumlu sonuç alsın inşallah

bu arada bugün keseyi gördük çok şükür 4+3 müş bebeğim 7 haftalık değil yani daha çok küçük

Son düzenleme:
herkese merhaba kızlar nasılsınız bugun kontrolumuz vardı çok şükür bebegımı gordum kalp atışlarımızıda duyduk çok güzelmış gercekten allahım herkese nasıp etsın:16:
amin canım çok sevindim herşey yolunda demek ki birdahaki randevu ne zaman

canlarım gittim...öglen eşim ve kayınvalıdemle gittik..medipol bagcılara...doktorla tanıştık fiyat falan aldık..hafta içine randövü al gel yumurtalıklarına bkıcm dedı..butun tahlıl sonuclarını ve hsg nı getır dedı..bugun randövüsüz gitmiştik..kapalı olan tüpünün filmine bakıcam dedi..oradan bazen sıvı salgılanabılıyomus ve onun baglanması yada alınması gerekebılıyomus aksı taktırde tüp bebek tutmuyormuş..onun sonucuna göre durum degerlendırmesı yapıcaz..bu arada sözde tüp bebek masraflarını kayınpeder karşılıycaktı..kayınvalıdem kıvırdı işte ödememiz var o var bu var siz verın cıkısmayını bız katarız dedı
:53:..benımde sınırler tepeme fırladı:41:...kimseye ıhtıyacımız yok bız kendımız paramızı verırız gerekırse altınlarıımı bozarım dedım:19:..aman kaynana cok alınmış..eşime şikayet etmiş beni..çok alınmış onlar kimsemiymişde ne..eşimde bana laf sokunca sınır beynıme fırladı kaç saattır aglıyorum...bugun kendımı cok kötü hissedıyorum hıc bu kadar çaresiz oldugumu hissetmemiştim..sabır çekiyorum kaç saatir..işteee öyleee kkızlarrr..bu arada istanbul tüp bebek merkezınıde aradım oraylada görüşmeye gıdıcektık bugun.. doktorlar doluymuş nisanın sonuna kadar randovu veremezmıs orayada kızdım bılmıyorum ne olucak......

​eklıorum
üzülme canım ya fiyat ne kadar söylediler? kendiniz ödeyemezmisiniz acaba, şimdiden bu kadar moral bozukluğu hiç iyi değil herşey çok güzel olucak diye düşün
hakkında hayırlısı olsun canım en hayırlı yere gitmeni nasip etsin rabbim şu adamlarında analarının dolduruşuna gelmelerine uyuz oluyorum ya bu arada 300 tane okudum arkadaşım eksik olursa yine tamamlamaya şalışırım

ayşe arkadaşımıza çok üzüldüm nasip değilmiş rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah

bu arada bugün keseyi gördük çok şükür 4+3 müş bebeğim 7 haftalık değil yani daha çok küçük

maşallah canım allah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin.

Son düzenleme:
zeynoş ziyaretçi olarak falan okuyosan dön artık lütfen çok uzattın ne inat varmış kız sende öyle

Icim sanki hic anne olamiycakmisim gibi aciyo yuregim anne olma ozlemiyle kaniyo nefes alamiyorum hic birseyden ama hic birseyden tat almiyorum bebegim gel artik gel dinsin acilarim gel gulsun her yanim …oyle cok istiyorumki seni hissetmeyi su bombos evimiz babanla seni sesini gulusunu ilk anne deyisini artik o ozlemle cildirmak uzereyim kimseyle gecmiyor vakit gel artik bebegim gel doldur bombos evimizi yuregimizi…yavrum diyebilmeyi istiyorum herseyden cok…

Icim sanki hic anne olamiycakmisim gibi aciyo yuregim anne olma ozlemiyle kaniyo nefes alamiyorum hic birseyden ama hic birseyden tat almiyorum bebegim gel artik gel dinsin acilarim gel gulsun her yanim …oyle cok istiyorumki seni hissetmeyi su bombos evimiz babanla seni sesini gulusunu ilk anne deyisini artik o ozlemle cildirmak uzereyim kimseyle gecmiyor vakit gel artik bebegim gel doldur bombos evimizi yuregimizi…yavrum diyebilmeyi istiyorum herseyden cok…

al benden de okadar canım yarın galon_f ve ovitrelleye başlayacağım ya bismillah deyip bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım:43:

canım böyle moral bozukluğuyla başlama tedaviye herşey güzel olucak diye düşün kafana takıp perişan etme kendini zaten bizim derdiimiz bize yetiyo başkalarınıda dert etme Rabbim sıkıntımızı gidersin başkaalarına bizleri mahçup etmesin bu acımızı en kısa zmandaa dindirsin bize hayırlı salih saliha nesiller versin en yakın zaamanda..

hayırlısı olsun canım inşAllah kalp atışlarını da duyarsın sağ salim kucağına da alırsın dualarından ayırma bizide ..

Kizlar 310 tefriciye okudum bunu ekleyin devam ediyorum okumaya yine yazarim Allahim asilama yaptiran arkadasimizin yuzunu guldursun insallah

Zeynep nasilsin? Varmis bi belirti bende hic belirti yok gecen ay igneden sonra atesim cok yuksekti bu ay atesimde yok goguslerimde normal yani sifir belirti Rabbim yuzumuzu guldurur insallah

​eklıorum

canım ya üzülme lütfen keşke eşinle yanlız gitseydin.ah şu kaynanalar yokmu zaten bişey oldumu hemen oğullarına şikayet etmekten zevk alıyolar heralde. neyse hiç takma boşver zaten bizim derdimiz bize yetiyo durumundayız bide onu bunu düşünerek sıkma canını.Allah bir kolaylık verir inşallah.

ya birsencim bende şimdi koktum ya kapalı tüpün bağlanması yada alınması ihtimali varmış şimdi iyice ümitsizliğe düştüm bende. tüp bebek bile tutmazken aşılama nasıl olsun.
buarada bende o hastaneyi düşünüyordum fiyatlar nasıl başarı oranları nedir canım.

sağol canım güzel dileklerin için.sende keseyi görmüşsün çok sevindim.sağ salim kucağınada alırsın inşallah.
rabbim bu güzel süreçleri hepimize yaşatsın.

canımya nasıl yazmışsın öyle ağlattın beni.zaman zaman aynı hisleri bende yaşıyorum ama Allah büyük elbet birgün bizde yaşayacaz bu duyguları.

kızlar salı günkü çatlatma ignemden sonra sizleri sık sık takip etmeye basladım.
Ayşe arkadasımın sonucuna bende üzüldüm sölemeden gecemeyecegim.demekki hayırlı zaman degilmiş.
umarım Allah gönlündekini hayırlısıyla ona bir an önce nasip eder.

Birsen sende görüşmeni yapmıssın pek birsey olmasa da bir adım atmışsın hayırlısı olsun.?
Medipol Bağcılar ı dün gördüm ben İzmit te oturuyorum.İstoç a gelmiştik araba bakmak için önünden gectik.
kocaman ne güzel hastane diye gecirdim içimden.
üniversite hastanesiya özel degil dimi?fiyatlar nasıl?mesela kocaeli ünv hastanesi gibi mi işliyor ki:44:

Kızlar tefriciye okuyormussunuz ne güzel şimdi aşılaması olan Karanfil arkadasaymıs ben onun için bugün 100 adet okudum.
Allah kabul etsin.
biz rahimagzı yetmezligi dua topicindeki arkadaslarıma 3günde bir okuyoruz o yüzden anca bukadar okuyabildim.ilerleyen günlerde yine okuyabilirsem yazarım.öyleya kimin duası kabul olur belli olmaz.

merhaba canım hoşgeldin aramıza..iğnen hayırlı olur inşallah guzel haberler verırsın...ewt canım orası hastahane harıka yenı yapılmış zaten çok büyük ve donanımlı...üniversite hastahanesı ama ücretli sanırım...ben 3 yıllık evlı olmadıgım ıcın sıgortadan faydalanamıyorum...3500 tl tüp bebek için ücret ilaçlar ve tahlıllerle beraber 5-6 mılyarı bulur dedıler..tefrıcıyenıde eklıyorum allah kabul etsın cok sağol canım..

sıkma canını birsencim inşallah herşey yoluna girer.keşke baştan kayınvalidene söylemeseydin üzerinde daha çok baskı hissedersin ben söylemedim kimseye 14 aydır olmuyo anneme bile daha yeni söledim:)düşünmüyoruz deyip geçiştirmek daha iyi.senden film istemişler ya sana filmini verdilermiki bana sadece kağıt verdiler sonra hastaneyi aradım filmi verin diye cd de verebiliriz dedi bende alayımda ilerde lazım olacak

ahh bee canım sıkmamak eldemi...düne göre daha ıyıyım ama..ne bılıyım tüp bebek düşüncesi beni çok üzüyor allahıma güç gitmesin..canım bana verdıler rahım filmini hastahanede çektırtmedım ben özel bı yerde çektırttım..cd dende anlar belkı doktorlar...

amin canım sağolasıın...eşim pek bısey demedı bana sadece laf soktu o rahatsız ettı benı..sonrada gönlümü aldı zaten ağlayınca...oyy yerımm ben onun kesesını kendısınıde gormeyı rabbım nasip eder inşallah..canım içimden suan kız olucak gıbı geçti hangsı hayırlısıysa o olsun..eklıyorum tatlım allah kabul etsın..

amin canım çok sevindim herşey yolunda demek ki birdahaki randevu ne zaman

üzülme canım ya fiyat ne kadar söylediler? kendiniz ödeyemezmisiniz acaba, şimdiden bu kadar moral bozukluğu hiç iyi değil herşey çok güzel olucak diye düşün

5-6 mılyar arası canım fıyat..ben her harukarda öderim bu paryı..güne girdim günden 5 mılyar alıcam zaten..artı dugun takılarım duruyor gerekırse bozdurur öderim..ama benım kızdıgım bu zamana kadar sız gıdın yaptırın ben öderim dediler şimdide yan çiziyolar..bizim kımseye ıhtıyacımız yok dedım bende yalanmı soyledım..böyle şeylere gelemıyorum ne bılıyım..

canım böyle moral bozukluğuyla başlama tedaviye herşey güzel olucak diye düşün kafana takıp perişan etme kendini zaten bizim derdiimiz bize yetiyo başkalarınıda dert etme Rabbim sıkıntımızı gidersin başkaalarına bizleri mahçup etmesin bu acımızı en kısa zmandaa dindirsin bize hayırlı salih saliha nesiller versin en yakın zaamanda..

ne bılıyım canım yaa ıcımden hep ilk denemede tutmıycak gıbı gelıyor..hiç tutacagına daır umut yok ıcımde allah buyuk..ayy sormaa eşimde öyle dıyo bana cok takıntılısın cok takıyosun kafaya bılmem ne sankı benım elımde bısey var..zaten annemı kaybettım psıkolojım alt ust ustune bu olay cok yıprattı benı..keşke bende umursamaz olabılseydım su hayatta..amiiiinn canımm ecmain.

Kizlar 310 tefriciye okudum bunu ekleyin devam ediyorum okumaya yine yazarim Allahim asilama yaptiran arkadasimizin yuzunu guldursun insallah

eklıyorum

canım ya üzülme lütfen keşke eşinle yanlız gitseydin.ah şu kaynanalar yokmu zaten bişey oldumu hemen oğullarına şikayet etmekten zevk alıyolar heralde. neyse hiç takma boşver zaten bizim derdimiz bize yetiyo durumundayız bide onu bunu düşünerek sıkma canını.Allah bir kolaylık verir inşallah.

ya birsencim bende şimdi koktum ya kapalı tüpün bağlanması yada alınması ihtimali varmış şimdi iyice ümitsizliğe düştüm bende. tüp bebek bile tutmazken aşılama nasıl olsun.
buarada bende o hastaneyi düşünüyordum fiyatlar nasıl başarı oranları nedir canım.

bende eşimle bırlıkte gıtcegımızı zannedıyodum bı baktımbızımkı annesıne hazırlanamadınmı dıyo sınır beynıme fırladı surat yaptım zaten anlamışlardır..doktorun yanınada grmedı zaten kaynana..eşimle birlikte girdik..medipolumu düşünüyorsun tatlım..walla bız hande güleç le görüştük..doktor çok hoşuma gıttı cok sıcak kandı ve ılgılı cok guzel davrandı bıze...dedıgım gıbı 5-6 mılyar arası fıyat ama 3 yıllık evlıler rapor cıkartıp sıgortadan faydalanabılıyor..doktoru araştırdım tüp bebek sonuçlarını bulamadım pek o yuzden kararsızım bende..istanbul tüp bebek merkezıyle görüştüm az önce 23 nisana randövü aldım 250 muayene ucretı ıstdıler oraylada bı görüşmek ıstıyorum bakalım ne olucak..tüp baglamadan bende korktum ya nasıl olucak acaba..filme göre degerlendırıcem dedi..canım ınş. aşılaman tutarda bu sıkıntılara kalmazsın..

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]19 şubat[/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]21 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]15 şubat[/TD]
[TD]28 şubat[/TD]
[TD]​16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]14 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​3 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]1 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]ece[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD]16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]26 mart[/TD]
[TD]13 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye[/TD]
[TD]okunacak sayı[/TD]
[TD]toplam(4444)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam[/TD]
[TD]okundu:34:[/TD]
[TD]​300 okudu[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemm[/TD]
[TD]okundu:34:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​544 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7)kuday[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​310 okudu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)papatya1655[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14)mmery
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100 okudu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır..

merhaba canım hoşgeldin aramıza..iğnen hayırlı olur inşallah guzel haberler verırsın...ewt canım orası hastahane harıka yenı yapılmış zaten çok büyük ve donanımlı...üniversite hastahanesı ama ücretli sanırım...ben 3 yıllık evlı olmadıgım ıcın sıgortadan faydalanamıyorum...3500 tl tüp bebek için ücret ilaçlar ve tahlıllerle beraber 5-6 mılyarı bulur dedıler..tefrıcıyenıde eklıyorum allah kabul etsın cok sağol canım..

ahh bee canım sıkmamak eldemi...düne göre daha ıyıyım ama..ne bılıyım tüp bebek düşüncesi beni çok üzüyor allahıma güç gitmesin..canım bana verdıler rahım filmini hastahanede çektırtmedım ben özel bı yerde çektırttım..cd dende anlar belkı doktorlar...

amin canım sağolasıın...eşim pek bısey demedı bana sadece laf soktu o rahatsız ettı benı..sonrada gönlümü aldı zaten ağlayınca...oyy yerımm ben onun kesesını kendısınıde gormeyı rabbım nasip eder inşallah..canım içimden suan kız olucak gıbı geçti hangsı hayırlısıysa o olsun..eklıyorum tatlım allah kabul etsın..

5-6 mılyar arası canım fıyat..ben her harukarda öderim bu paryı..güne girdim günden 5 mılyar alıcam zaten..artı dugun takılarım duruyor gerekırse bozdurur öderim..ama benım kızdıgım bu zamana kadar sız gıdın yaptırın ben öderim dediler şimdide yan çiziyolar..bizim kımseye ıhtıyacımız yok dedım bende yalanmı soyledım..böyle şeylere gelemıyorum ne bılıyım..

ne bılıyım canım yaa ıcımden hep ilk denemede tutmıycak gıbı gelıyor..hiç tutacagına daır umut yok ıcımde allah buyuk..ayy sormaa eşimde öyle dıyo bana cok takıntılısın cok takıyosun kafaya bılmem ne sankı benım elımde bısey var..zaten annemı kaybettım psıkolojım alt ust ustune bu olay cok yıprattı benı..keşke bende umursamaz olabılseydım su hayatta..amiiiinn canımm ecmain.

eklıyorum

bende eşimle bırlıkte gıtcegımızı zannedıyodum bı baktımbızımkı annesıne hazırlanamadınmı dıyo sınır beynıme fırladı surat yaptım zaten anlamışlardır..doktorun yanınada grmedı zaten kaynana..eşimle birlikte girdik..medipolumu düşünüyorsun tatlım..walla bız hande güleç le görüştük..doktor çok hoşuma gıttı cok sıcak kandı ve ılgılı cok guzel davrandı bıze...dedıgım gıbı 5-6 mılyar arası fıyat ama 3 yıllık evlıler rapor cıkartıp sıgortadan faydalanabılıyor..doktoru araştırdım tüp bebek sonuçlarını bulamadım pek o yuzden kararsızım bende..istanbul tüp bebek merkezıyle görüştüm az önce 23 nisana randövü aldım 250 muayene ucretı ıstdıler oraylada bı görüşmek ıstıyorum bakalım ne olucak..tüp baglamadan bende korktum ya nasıl olucak acaba..filme göre degerlendırıcem dedi..canım ınş. aşılaman tutarda bu sıkıntılara kalmazsın..

amin canım inşallah dediğin gibi tutarda bütün bu sıkıntılara gerek kalmaz hayali bile güzel valla.
fiyat zannedersem heryerde aşağı yukarı birbirine yakın.benim bu hastaneyi düşünmemdeki amaç dayım orda çalışıyor kulak burun boğaz doktoru belki bana faydası olur diye düşünüyorum. çünkü orda akraba indirimi yapıyorlarmış.bakalım dayımlada konuşup oranın başarı oranını bana hangi doktoru önerceğini filan sorucam.tabi inşallah gerekte kalmaz.

birsen benim bilgileride güncelleyebilirsin.sat 24 mart tahmini bat bilmiyom valla yumurta erken geliştiği için bayağı erken olur.aşılama tarihim 4nisan.
2kez klomen+ovitrel ve birde aşılamam var.

arkadaşlar bende aranızda yeniyim bugün ovitrelle iğnemi oldum inşallah hayırlısıyla tutar bu ay..10 aydır istiyoruz bu ay ilk tedavimiz hayırlısı olsun inşallah..ilk iğne ile hamile kalanlar var mı acaba aranızda?

arkadaşlar bende aranızda yeniyim bugün ovitrelle iğnemi oldum inşallah hayırlısıyla tutar bu ay..10 aydır istiyoruz bu ay ilk tedavimiz hayırlısı olsun inşallah..ilk iğne ile hamile kalanlar var mı acaba aranızda?

hayırlı olsun iğnen canım inş. tutturursun aramızda ilk iğneyle tutturan yok bıldıgım kadarıyla

Back
X