• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızz sen nerdesin topikin cadı anasıııııııııııııııııııı :19:

iyiz canım ya nerelerdesin sen özlettin kendini

aleyküm selam canım da nerdesin bakayım sen niye özletiyosun kendini böyle :59:

kız ya ne cadısı söyle bakayım ben cadıysam sen nesin cüpürgeli cadımı:10::10::10::10:

sağol canım bende sizleri özledim valla:9::9::9::9:

geldim işte canım bende sizi özledim valla:39::39::39::39:

kız ya ne cadısı söyle bakayım ben cadıysam sen nesin cüpürgeli cadımı:10::10::10::10:

hoş geldin sefa getirdin :16:
ne var ne yok görüşmeyeli

Son düzenleme:
kızlar neden yok karanfil aşılaman hayırlı olur inş.bende yapacam
birsen acaba bi aşılamada mı denesen tüp bebekten önce varsa altınların boz kimseye minnet etmezsin kıyamıyosan ver ben kıyımm
hacıyıd akşam rüyamda gördüm bebeği elindeydi

kızlar ne yapıyonuz gıremıyorum bı kac gundur bır sure daha gıremıycem zaten bu yastan sonra su çiçeçi oldum tamda asılama olacagım zamanı buldu moralım bozuk cok kotuyum he yanım cıcek actı :1:

iyiyim herşey aynı canım sen nasıloldun branca işe yaradımı

yok cnm yaa hüsran dk hapını bırakınca bi iki gün sonra adet oldum ondan ağrıyomuş göğüsler falan şimdi yine iğnelere devam ediyorum
bakalım bu ay napıcaz ama iğnelerle beraber içiyorum yine yarın doktor kontrolu var bakalım ne olucak sen ne zaman aşılama yapıcaksın

kızlar ne yapıyonuz gıremıyorum bı kac gundur bır sure daha gıremıycem zaten bu yastan sonra su çiçeçi oldum tamda asılama olacagım zamanı buldu moralım bozuk cok kotuyum he yanım cıcek actı :1:
geçmiş olsun çiçeğe benziyormu gerçekten
yok cnm yaa hüsran dk hapını bırakınca bi iki gün sonra adet oldum ondan ağrıyomuş göğüsler falan şimdi yine iğnelere devam ediyorum
bakalım bu ay napıcaz ama iğnelerle beraber içiyorum yine yarın doktor kontrolu var bakalım ne olucak sen ne zaman aşılama yapıcaksın

aslında onu tek başına kullansan daha iyimi olur acaba bu ay naıl tedavi süreci klomn iğnemi

geçmiş olsun cnm yaa Rabbim en kısa zamanda şifa versin tedavi yarım mı kaldı ?

aslında onu tek başına kullansan daha iyimi olur acaba bu ay naıl tedavi süreci klomn iğnemi

iğne canım gonal f 300 IU iğnem belki daha iyi olur dedim ama bilmiyorum kötü yönde etkiler mi branca?? tamamen doğal bitkisel bi ilaç olunca bende kullanayım dedim hayıtta içmeye başladım bugün çok mu karıştırıyorum acaba???

Son düzenleme:
iğne canım gonal f 300 IU iğnem belki daha iyi olur dedim ama bilmiyorum kötü yönde etkiler mi branca?? tamamen doğal bitkisel bi ilaç olunca bende kullanayım dedim hayıtta içmeye başladım bugün çok mu karıştırıyorum acaba???

galiba öyle canım benim gibi yapıyosun kız hepsini bi kerede yapmaya çalışıyosun brancayı bırak bu ay hayıtı kullan bence

galiba öyle canım benim gibi yapıyosun kız hepsini bi kerede yapmaya çalışıyosun brancayı bırak bu ay hayıtı kullan bence

artık sonuç alayım istiyorum neden olmasın Rabbim ol dedikten sonra diyorum ondan galiba böyle abarttım :) bencede cnm haklısın

bi topikte okudum kadının denemediği bişey kalmamış doktor iğne aşılama otlar kürler 9 sene olmamış sonra bırakmış artık herşeyi bi aktara girmiş öylesine orda hayıt suyu varmış bunu dene demiş aktar oda almamış hiç bişey işe yaramıyo diye sonra dayanamayıp ertesi gün almış ve onun vesilesiyle hamile kalmış banada annem göndermişti ben çok kötü bi görüntüsü ve kokusu var diye içmemiştim şimdi bugün bu yazıyı okuyunca hemen başladım kadın kime tavsiye ettiyse onlarda hamile kalmış bizdede ayşegül hamile kalmıştı hayıtın arkasından bilmiyorum bi ümitlendim bu hayıt konusunda..

​ewt canım aşagı yukarı fıyat aralıgı aynı..az öncede istanbul tüp bebek merkezıyle görüştüm muayene ücreti 250 tüp bebekte 4 milyar + ilaç ve dıger masraflar 5 ve 7 mılyar arası dedi..canımm dayına şu sıralar sorsan bi hastahaneyı cok begendım ama doktorlar hakkında kafam karıstı banad a yakın bi sorup benıde bılgılendırırsen cok memnun olurum..inşallah canım gerek kalmazda rabbım yüzünü güldürürü...güncelliyorum tatlım..

tamam canım bilgi alırsam mutlaka sanada söylerim.:21::21:

birsen acaba bi aşılamada mı denesen tüp bebekten önce varsa altınların boz kimseye minnet etmezsin kıyamıyosan ver ben kıyımm

burdayım canım haftasonu pek yoğundum yine gelemedim oyüzden.
sağol canım hayırlısı olur inşallah. nedense pek ümidim yok kaçgündür aşılama olanları araştırıyomda çoğunun tutmamış.heleki benimde tek tüpüm kapalıyken nasıl olsunki ama herşeye rağmen 2.aşılamayıda yapıcam kısmetse.
buarada zeynocum senin aşılamadan sonra ne gibi belirtiler olmuştu normal hep adet öncesi gibimiydin benim aşılamadan itibaren kasıklarım ağrıyor hafif adet sancısı gibi özellikle aşılama günü akşama kadar çoktu azaldı biraz ama ara ara devam ediyor.inşallah yumurtam çatlamıştırda bu ağrılar ondan değildir.

nee cdısı olucak nerdesin sen kaç gündür bakayım döveyimmi seni ben...yawrum hangı doktora sorduysam aşılamayı tavsıye etmedıler bana benım tek tüp kapalı bılıyorsun...zate aşılamanın şansı %15 benım tek taraf kapalı olunca bu şans dahada aşşaya düşüveriyor...ayrıca tedavılerdende sıkıldım tüp bebekte kararlıyım 23 nisana aret kamara randövü aldım canım bılmıyorum geçmişi okudunmu heycanla randövü gününü beklıyorum..

birsencim ne yaptın başka tüp bebek merkeziyle görüşebildin mi?

canım medipolle istanbul tüp bebek merkezıyle görüştüm ikisinede muayeneye gidicem bakalım ne dıycekler..ama istanbul tüp bebek merkezı 1. tercihim muayene gününe kadar beklemedeyım bakalım hayırlısı..

oo kızlar hoşgeldiniz..:3::3::3::3:

hoşbuldum doğumgünü çocugu inşallah dogumugunu hedıyen rabbımden gelır bır arsız bebiş gelir sanada onla ugrasır durursun :9: tatlım bu arada doktor bana tüpünden sıvı gelıyormu dıye bakıcam dedıya onuda bı araştırdım..öyle olanlarda hidroselpinkmi oyle bısey yazıyor..bende tubal okluzyon yazıyor yanı tüpde kabarcıklar varmış..öyle olanlarda sıvı bırıkımı yazıyor sanırım tamda bılgılı değilim gereklı acıklamayı doktor yapıcak..inşallah bıde amelıyat olmak zorunda kalmayızz yaaaaaaaaaa :31:

kızlarr yaa ben bu ay adetımın bıttıgı gunden berı gögüslerimde agrı var bugunde ayaklarımdan belımı sancı vuruyor..benım duzen alt ust oldu bu seferde 10 gun erkenmi olucam acabaa yaaaaaaaa nee oluyorr banaaaaaaaa :84:

kızlar yumurta takibi yapılırken soğan kürü veya hayıt suyu kullanılır mı? doktoruma sormak istemiyorum doktorlar genel olarak bitkilere karşılar ya..bilgi alıp ona göre kullanmak istiyorum

Back
X