• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar 2.aşılamamın 10.günündeyim

ovitrelle iğnesini bi aşılamadan önce yumurtam çatlasın diye kullandım
bir de dr aşılamamın 9.gününde bebek varsa tutsun diye vermişti
dün vuruldum,
aşırı midem bulanıyor,sürekli tuvalatte gidiyorum,ağzımın tadı demir yalamış gibi

neden ilk çatlatma esnasında bu denli olmuyor bunlarda şimdi oluyor sizce :3:

sizede oldu mu?

kızz doktor bana amelıyatla bıle acılmaz dedı kocakarı ılacları nasıl acıyoe acaba..süt buharları maydonuzlar onlar bunlar denedım bi işe yaramadı...allahım banada bı vesıle yollasa keşkee ama son çaere tüp bebekteyım hem amelıyat bıle olmam gerekebılırmış..kapalı tupumden sıvı gelıyorsa bakalım hakkımda hayırlısı ne ıse o olsun..yaa öglen oldu tabeee bende toparladım evı bulasık makınesını beklıyorum yemek yapıcammm:31:

amann maşallahh sizee canımm...bende ıyıyım bı depresyona gırıyorum bı cıkıyorum şu tüp bebegı yaptırana kadar sanırım böyle devam edıcek..hee tutmadııgı zamanda heptenn kafayı yıyebılırım :))) sizin bıdahakı doktor kontrolu nezaman..kızımızı ne zaman görüceksinnn :52:
amaaan canım vesile olabiliyo sen öyle san tıp zaten bu koca karıları örnek aldı ya alttann fitil mitil
inş.tüp bebek senin için hayırlı olur bende birzdan başlıycammmm

çok şükür ikimizde iyiyiz canım ya sen nasılsın

bebeğin şekillenmiş kız kız sen kalp atışlrini duyuyordun dimi göbeğin üstündemi yoksa alt karında falanmı atıyo ayy çok meraklıyım yaaa

kızz doktor bana amelıyatla bıle acılmaz dedı kocakarı ılacları nasıl acıyoe acaba..süt buharları maydonuzlar onlar bunlar denedım bi işe yaramadı...allahım banada bı vesıle yollasa keşkee ama son çaere tüp bebekteyım hem amelıyat bıle olmam gerekebılırmış..kapalı tupumden sıvı gelıyorsa bakalım hakkımda hayırlısı ne ıse o olsun..yaa öglen oldu tabeee bende toparladım evı bulasık makınesını beklıyorum yemek yapıcammm:31:

amann maşallahh sizee canımm...bende ıyıyım bı depresyona gırıyorum bı cıkıyorum şu tüp bebegı yaptırana kadar sanırım böyle devam edıcek..hee tutmadııgı zamanda heptenn kafayı yıyebılırım :))) sizin bıdahakı doktor kontrolu nezaman..kızımızı ne zaman görüceksinnn :52:

ah canım ya inş. hayırlısıyla yaptırırsın da tutar canım ya mayısın ilk haftası kontrolumuz bakalım kızımızmı oglumuz mu var canım ya öluyorum meraktan:1:

amaaan canım vesile olabiliyo sen öyle san tıp zaten bu koca karıları örnek aldı ya alttann fitil mitil

bebeğin şekillenmiş kız kız sen kalp atışlrini duyuyordun dimi göbeğin üstündemi yoksa alt karında falanmı atıyo ayy çok meraklıyım yaaa

gecen hafta duyduk canım çok şükür kalp atışlarını yavas yavas yukarı çıkıyo artıkk canımya keseyı gördugumuzde kasıktaydı bu kontrolde bıraz daha yukarı çıkmış

kızlar 2.aşılamamın 10.günündeyim

ovitrelle iğnesini bi aşılamadan önce yumurtam çatlasın diye kullandım
bir de dr aşılamamın 9.gününde bebek varsa tutsun diye vermişti
dün vuruldum,
aşırı midem bulanıyor,sürekli tuvalatte gidiyorum,ağzımın tadı demir yalamış gibi

neden ilk çatlatma esnasında bu denli olmuyor bunlarda şimdi oluyor sizce :3:

sizede oldu mu?
hayırlı olsun canım aşılaman
onu da ilk kez duydum bebek tutunsun diye tekrarmı çatlatma iğnesi veriliyor allah allah:44:
:44::44:
ben ilk kez duydum canım ağızda metal tadı hamileelik beliritisi sende var birşey iğne o belirtiyi göstermez

gecen hafta duyduk canım çok şükür kalp atışlarını yavas yavas yukarı çıkıyo artıkk canımya keseyı gördugumuzde kasıktaydı bu kontrolde bıraz daha yukarı çıkmış

elini karnına koyduğunda hissediyormusun nerde attığını

inşaallahh canımm tek duam o..kola y gelsın o zaman

ah canım ya inş. hayırlısıyla yaptırırsın da tutar canım ya mayısın ilk haftası kontrolumuz bakalım kızımızmı oglumuz mu var canım ya öluyorum meraktan:1:

​inşallah kuzum...benım ıcımden kız geçiyor hep hyırlısı ne ıse o olsun inşallah...

birsenin içi tam tersi çıkıyo sen gel benim içime sor benimde içimde erkek geçiyorrrrrr

hayırlı olsun canım aşılaman
onu da ilk kez duydum bebek tutunsun diye tekrarmı çatlatma iğnesi veriliyor allah allah:44:
:44::44:
ben ilk kez duydum canım ağızda metal tadı hamileelik beliritisi sende var birşey iğne o belirtiyi göstermez

evet ilk aşılamamdada vermişti,
ama şuan yaşadığım bu denli belirti iğneden sonra oldu
dün sabahtan bu kadar yoktu ama

inşaallahh canımm tek duam o..kola y gelsın o zaman

​inşallah kuzum...benım ıcımden kız geçiyor hep hyırlısı ne ıse o olsun inşallah...

valla canım ilkte benımde kız gecıyodu sımdı kımısı kız kımısı erkek dıyo ondan kafam karıştı artık hayırlısı canımya ne kızım var neden oglum saglıklı olsunda yeter bana tatlım:16:

ağızda metal tadı genelde hamişlerde olur inş.sende vrdr yanılmam güzel haerlerini verdiğinde canımmm artık hepimize tatlı ısmarlarsınn

kızlarrrrrr hepiniz hoşgeldiniz misafir olarak okuyanlar topikte bulunanlar bulunmak isteyenler sohbete katılmak isteyen soru sormak isteyen herkes buyrun canlarrr

canım aşılaman hayırlı olsun..nezaman test yaıcaksın..umarımm bebişin sana tutunmuştur..

valla canım ilkte benımde kız gecıyodu sımdı kımısı kız kımısı erkek dıyo ondan kafam karıştı artık hayırlısı canımya ne kızım var neden oglum saglıklı olsunda yeter bana tatlım:16:

aynen tatlım hayırlı bı evlat olsun elı ayagı duzgun olsunda ne olursaa olsunnn yerımm ben onun mınıkk totosundann teyzesının ukuzusu o çok teyzelerı var :52:

aa nıyee tam tersı cıkıyormuş..cinsiyet bellı oldugu zaman görrürüz kızmı erkekmiiiiiiiiiiiii
:63:
işin o kısmını düşünemedimmm amaaan kız çıkarsa senin dilinden kurtulamam ayşegül kız istemese otur kalkar dua ederdim erkek olsun diye
kızzz ya erkek çıkarsa ne olacak sen düşün artıkkk

:1::1:şimdilik kıllomuzu bılmıyoruz teyzesı ama boyumuz bıraz uzun:nazar::emir_bebek:

:53::53::53::53::53:uzunmuuuu kız babasımı uzun yoksa senmii

Back
X