zeynepcim geçen ay benım yumurtam 20mmdi. iğneyi vurulmadan önce bir gün önce (20 saat once )çalışma yaptık. sonra iğneyi oldum 36 saat sonra yeniden denedik. ondan sonra da tekrar 36 saat sonra denedik. başka da denemedık hıc

ve tutmadı ıgneden sonra 19. gun hastalandım. acaba dıyorum gec mı catladı hanı 14. gun sabıt sayı varya çatladıktan sonra 14 gun sonra adet oluyorsun ya acaba bn 19. gunden 14. cıkardım 4 kalıyor yanı acaba ılıskıden 4 gun sonra mı catladı gec kaldık off bılmıyorum.
bu ıkıncı denemem ovıtrelleyı vurulmadan once bu sefer de ıgneden 7 saat once ılıskımız oldu. yarın sabah 36. saat ılıskı olacak. ve ondan sonra gun asırı gıbı tam 48 saat degıl de 36 saatte bır ılıskı dusunuyoruz 10 gun. ınsallah tutar. bu arada esımın sperm testını vermesı gerekıyordu ama veremedı bu calısmalar sebebıyle cunku cınsel perhız gerekıyor. acaba hızlıllar mı kalıtelıler mı bılmıyoruz ama her 36 saatte bır deneyecez bakalım daha uzun sure beklemek ıstemıyorum o saat ıdeal gıbı. ben boyle dsunuyorum...
senın esın test yaptırmısmıydı? ha bu arada yataktan yarım saat kalkmıyorum ayaklarımı yukarı tutuyorum bacak bacak ustune