• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kzılar herkes iğneden sonra oluşan kasık ağrıların bahsediyo bende hiç böyle bişey yok bugün 4. gün çatlasa hissedermiydim bunu acaba..

cnm genelde catlayinca ben ikisindede hissettim feci kasik agrisiyla ama benimde bir hafta oldu vurulali igneyi ama su anda belirti yok agri yok hic bisey yok yani o yuzden takma kafana iliskiye devam et Allah buyuk

bende ekmek kullanmam nerden geliyyy bu yağlar anlamadım kiiii inş.bebeğin olurda balık etli olursunnnn

ya ne bileyim geçen listeye baktım incelemeye aldım sırada kim var hesapladım tedavi olan sendin sen çıktın

katillll daha yeni çıkan eriğe nasıl kıydın sennnnnnn ağacıda yeseydin meyve yedin kızın olacakkk

ilk erık aserdım zzaten zeynoş gıs:1:

ya ne bileyim geçen listeye baktım incelemeye aldım sırada kim var hesapladım tedavi olan sendin sen çıktın

benim için hissetmedinmi:36:

kızlar aklıma ne geldi hamiş olduğumuzda eşimizden olmadık şeyler isteyelim hatta burda kararlaştıralım bu ay hamiş kalıcazya mayıs-haziran gibi kararlaştırıp isteriz ne dersiniz ?:40:
hep birlikte kalsak sırayla valla yaparızzzz neden olmasın ben varım bu arada tokat mı atsak canım istedi desek benim içimde hep o var

ayşegülll hoşgeldin canımmmmm
kızzzzzz birsen bunun bebeği var dimi beddu olmuyomu ona

kız zaten tır gibi olmuşsun yemek neyine benim gibi inceeeecikk olsan neyse

ewt kız onun bebegı var on beddua olmaz...ydaa soyle bı beddua edeyım...öylee kolayy dogrusunkııı hıcc dogurdugunuuu anlayamasınn inşallahhhh...ohhh nsl kız begendınmı bedduamı :))) dogru dıyonn aslındaa aynen tır gıbı oldumm yaaa ama bogaz bu boş durmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

he ya kilo da alayım işşalahh dımbıl dımbıl olayım:D aneemm on sene sonra 39 olcem ben anemm :D

:D:Doo beybi sende benden aşağı kalmıyon ki görüyorum maşallh maallh:16:

bende bi yandan yemek yapmaya çalışıyorum buraya laf yetiştirirken hadi tıkın bakaym:D

yokk kızz senın kadar süslüü değilimm bennn :33: bende pilav attım ustune pişene kadar bakayım dedım arkamdn ne dedıkodu aettınız..buyrun gelın beraber yıyelım kızlarr...eşim geç gelecekmişşşş:32:

kız neden kaç kilosun korkutmaaa beni çokmu zayıfsın ya yöntemi söylermisin bende incecik olayımmm
bu arada ikinizde bu durumda süslü naciye oliysniz süzlüler demek süsleniyosunuz

ayyyyyyyyy kızzzzzzzzzzz gülmee komasınaa soktunnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :9::9::9: korkutmaa kız onu kaç kilosunnnnnnn :60::60::60::60::60::60::60::60::62:

bence bu duyguyu anca yaşayan bilir oyüzden yaşamayanda bizi tabiki anlamaz.oyüzden öyle çok ortamlara bile gitmek istemiyorum hemen soruyorlar çünkü ne yapıyosunuz daha niye yapmıyosunuzki.bir probleminiz varsada doktora gidin sanki biz bilmiyoruz bizim elimizde ya bide doktora gider gitmez hemen oluyor ya.bu ve bunun gibi bir sürü şey canım.ençokta geçenlerde şuna üzüldüm bir arkadaşım güya samimiyim bide aynı dönem evlendik. bir kızı vardı benimde bebek istediğimi biliyo ama tedavi sürecimi bilmiyor.beni arayıp ben hamileyim korunmayı bırakır bırakmaz hemen oldu şöyle oldu böyle oldu. çok sevindim onu adına ama çokta kırıldım anlatım tarzından.acaba benmi çok hassas düşünüyorum ben olsam yapmazdım heralde.

biz hassasiz cnm ama samimi olduklarimiz bile anlayissiz oluyo inan biz olsak anlatmayiz oyle ben birini kirarim diye cok korkarim ama insanlar cok kotu

herkes hissetmeyebiliyor misal geçen ay yumoşlar büyürkende sancı olmuştu bu ay sadece çatladığında sancı oldu bence bünyeden bünyeye değişiyor ama keşke iğneden sonra doktor seni çağırsaymış çatlayıp çatlamadığını bilmen iyi olurdu ?

cnm seni cagirdimi doktor catlayip catlamadigina bakmaya?? beni hic cagirmiyo bilmiyom bile catlayip catlamadigini gecen ay catladi cunku akintim cogaldi ama bu ay yok akinti falan bisey yok!! o yuzden bilemiyorum keske baksaydi catladimi

kızlar aklıma ne geldi hamiş olduğumuzda eşimizden olmadık şeyler isteyelim hatta burda kararlaştıralım bu ay hamiş kalıcazya mayıs-haziran gibi kararlaştırıp isteriz ne dersiniz ?:40:

hehehe beni çıldırtıyor zati çok kasıyon kafana çok takıyon diyip eğer hamiş kalırsam ilerde bir gün çekeceği var benden eziyet etcem ona :27:

ewt canım bız hassa oldugumuz ıcın belkıde her lafa alınıyoruz..zaten ne gelıyosa en yakınından gelıyor sana...herkes içten içe fesatlık peşinde...geçenlerde bı tanıdıgın hamıle haberını aldım demıstım sıze belkı hatırlarsın..kaynanam ballandıra ballandıra hemen hamıle oldugunu soylemişti...düşük yapmış...bı hafta geçtı aradan soylemedı bana...düşük yapmış dıye soruncada ona sen nerden duydun dıyee hemen tepki verdı bana...bılmıyorum belk ı ben alınganlık yapıyorum ama anlam veremıyorum hiç bişeye...

aman cnm bu kaynanalar hep boyle benimle birlikde evlenen kaynanamin yigeni var onun ikinci cocuk dogdu gecen kaynanam turkiyede ben fransada telefon etti bana sen uluk ciktin benim yigen ikinciyi aldi kucagina diye... ne dersin canim cok aciyo...

hep birlikte kalsak sırayla valla yaparızzzz neden olmasın ben varım bu arada tokat mı atsak canım istedi desek benim içimde hep o var

ayyyy zeynoş yaaaa çok komiksin ama ben zaten canım istediğinde vuruyorum da şöyle bi osmanlı tokatı fena olmaz ama ben daha çok zor bulabileceği şeyler aldırmak istiyorum mesela bu mevsimde mandalina :52:

inşallah bi sorun olmamıştır çatlama da bi de kiste çevirirse doğum kontrol falan kullanmak istemiyorum :( bence de doktor çağırmalıydı ama niye çağırmadı ki..iğne olupta çatlamama gibi bişey yaşanıyo mu acaba?

cnm oluyo tabiki ignenin dozu hafif olursa catlamayabiliyoo yumurta bazen o zamanda kiste donusuyo iste!! insallah catlamistir gonlunu ferah tut

kızlar dilimin ucunda yara çıktı,eşimin sürekli çıkar bu sabah kahvaltı hazırlarken dedimki senden geçti banada bide evlendiğimiz ilk ay geçmişti.zeynep hatırlıyormusun hamile olduğun ay dilinde yara çıkmıştı dedi acaba belirti olabilirmi dedi şaşırdım inş. olabilirde acaba mümkünmü ?

cnm hadi insallah ya cok sevinirim valla belkide bi belirtidir bu hani insanin agiz tadi falan degisiyoya belki yara yaparak belli edecek kendini insallah cnm

ilk erık aserdım zzaten zeynoş gıs:1:
meyve kesinlikle kız demek oliyyyyy kızın olacakkkk

benim için hissetmedinmi:36:

sonra listeye bakacam tekrar dur kız yazarım buraya
ewt kız onun bebegı var on beddua olmaz...ydaa soyle bı beddua edeyım...öylee kolayy dogrusunkııı hıcc dogurdugunuuu anlayamasınn inşallahhhh...ohhh nsl kız begendınmı bedduamı :))) dogru dıyonn aslındaa aynen tır gıbı oldumm yaaa ama bogaz bu boş durmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yokk kızz senın kadar süslüü değilimm bennn :33: bende pilav attım ustune pişene kadar bakayım dedım arkamdn ne dedıkodu aettınız..buyrun gelın beraber yıyelım kızlarr...eşim geç gelecekmişşşş:32:

ayyyyyyyyy kızzzzzzzzzzz gülmee komasınaa soktunnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :9::9::9: korkutmaa kız onu kaç kilosunnnnnnn :60::60::60::60::60::60::60::60::62:
susss be ajdarrrrr belli kız doğru diyo süslüsün pilavıda süslü yaparsın kendin gibi canım son olaarak 65 kiloydum boy kısalmamışsam 1.67

cnm seni cagirdimi doktor catlayip catlamadigina bakmaya?? beni hic cagirmiyo bilmiyom bile catlayip catlamadigini gecen ay catladi cunku akintim cogaldi ama bu ay yok akinti falan bisey yok!! o yuzden bilemiyorum keske baksaydi catladimi

canım inş. bu ay hamiş oluruzda olmazsa doktora özellikle dersin çünkü bazen çatlamayabiliyor benim doktorum bakıp ilişki öneriyor daha kesin bence

birseeeeeeennnnnnn duydunmu zeynoş bebegıme kız dedıııııııııı:1::1::1::1::1::1::1::24:

Son düzenleme:
ayyyy zeynoş yaaaa çok komiksin ama ben zaten canım istediğinde vuruyorum da şöyle bi osmanlı tokatı fena olmaz ama ben daha çok zor bulabileceği şeyler aldırmak istiyorum mesela bu mevsimde mandalina :52:
koca düşmanı olur kız kışada karpuz isterizzzz olurmu ben uyarım bu mevsimde mandalina var yahu
hehehe beni çıldırtıyor zati çok kasıyon kafana çok takıyon diyip eğer hamiş kalırsam ilerde bir gün çekeceği var benden eziyet etcem ona :27:

bebekta sana kaka anne derrrrr:57::57::57::57:

kızlaarrrrr sıze bısey sorucam yaaa kasık cekme hakkında bılgınız varmıııı??? ben dun aksam kasıgımı cektırdım kadın kasıkların fena halde cok dusmus dedı.nasıl tutunsun bebek bu kasıkla senın rahmının t olmasıda bu yuzden dedı bugun ve yarın aksamda gıdıcez ama bılemıyorum yaa bı zararı olurmukı:44::44::44::44::44:

cnm ben bilmiyorum kasik cekme ne tam olarak ama belki yarari olur bazen koca karilarin bildikleri ise yariyor

aman cnm bu kaynanalar hep boyle benimle birlikde evlenen kaynanamin yigeni var onun ikinci cocuk dogdu gecen kaynanam turkiyede ben fransada telefon etti bana sen uluk ciktin benim yigen ikinciyi aldi kucagina diye... ne dersin canim cok aciyo...

benimkide adımı kısır geine çıkardı insanların hiç acıması kalmamış yeminle o gözyaşlarımı helal etmiyorum ona

meyve kesinlikle kız demek oliyyyyy kızın olacakkkk

sonra listeye bakacam tekrar dur kız yazarım buraya

susss be ajdarrrrr belli kız doğru diyo süslüsün pilavıda süslü yaparsın kendin gibi canım son olaarak 65 kiloydum boy kısalmamışsam 1.67

anemm ne güzelsindir eini atınca boş kalmaz heheh vala ben bayılıyorum balık etli hatunlara ohh misssssssss

Back
X