ı
o halde isteyen başka yoksa hvc arkadaşımla benim bata 1 hafta kaldı belki okunurken yavrumuz daha sıkı tutunurda bizi bırakmaz kızlarda kabul ederse şayet ?
cnm ya benden once yazmissin valla cok saol cok saol hemde cok cok saol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ı
o halde isteyen başka yoksa hvc arkadaşımla benim bata 1 hafta kaldı belki okunurken yavrumuz daha sıkı tutunurda bizi bırakmaz kızlarda kabul ederse şayet ?
canım benim sende sağol bebişlerimizde sağolsunlar bizde olsunlar herkes sağolsun
kızlar dün ovitrelle vuruldum ve bugün yaklaşık 26saat sonra çok aşırı yumurtlama akıntısı oldu. şeffaf ve uzayan . akıntı olunca yumurtaların ağrısı da azaldı. dr a dedim yumurtlama akıntısı oldu diye. öyle bir şey yok, yumurta öyle akmaz, hormonlardan dolayıdır akıntı dedi. sizce bu yumurtlama akıntısı değil midir?
kızlar dün ovitrelle vuruldum ve bugün yaklaşık 26saat sonra çok aşırı yumurtlama akıntısı oldu. şeffaf ve uzayan . akıntı olunca yumurtaların ağrısı da azaldı. dr a dedim yumurtlama akıntısı oldu diye. öyle bir şey yok, yumurta öyle akmaz, hormonlardan dolayıdır akıntı dedi. sizce bu yumurtlama akıntısı değil midir?
vayyyyy süpersin nerdeyse hergün eee tamammı devammı şimdi <?
cnm Allahmi dedirtti bebislerimiz diye acaba rahmimize Allahim koydumu kucucuk bir kalp acaba bilmiyorum hic bisey hissedemiyorum hani derlerya anne olacagini insan hemen hissediyor diye hic bisey hissedemiyorum
mdevam canım bugun 17. gunu tamamladık bak daha uzun yol var onumuzde sızde nasıl durum?
bende bazen ümitsizlğe kapılıyorum ama aslında belirtiler içinde erken his için ise okadar kaptırdıkki kendimizi ne hissettiğimizide bilmiyoruz bence ama battaşım şaka maka 7.günde bitiyor kalıyormu 6 hadi şöyle uyusak elimizde gelelik testi 2 çizgili şekilde uyansak ne güzel olurrrrrr
gecen ay ruyamda kan tahliline hcg 256 cikmisti uyanmak istememistim hic o ruyadan uyaninca baya bi agladim ama cok istiyorum o iki cizgiyi gormeyi iki cizgiyi goreyim bir ay hergun tekrar test yapacagim bir daha bir daha ikinci cizgiyi gormek icin :))
ıgneden sonra 7. devırdnız yanı:) bız de ıgneden sonra 2. yı devırdık daha yanı bugun adetın 17. gunu... ayayy cok heyecan yaptım ya bu ay ıkıncı klomen de ınsallah tutat hepmız ıcın
canım ya o iki çizgiyi zamanında gördüğümde üzülmüştüm nerdeyse ağlıycaktım şimdi ise görmek için neler vermezdim allahım inş. cezalandırmıyorsundur beni inş. bu ay sevindirir bizi
hayır canım iğneden sonraki 9 u deviriyoruz yarın 6 gün kalmış olucak haftaya bugün ak kara ortaya çıkar bende çok heycanlıyım unutmaya gün saymamaya çalışıyorum ama olmuyor benimde 2.klomen![]()
valla canım ben hep sasyıyorum unutamıyorum yaa çalısma yaparken bıle bebek fıkrı hep aklımda. ovıtrelleden sonra kacıncı gun bellı oluyordu ben gecen ay ovıtrelleden sonra 19. gun hastalandım. doktor progesteronuma bakmıstı sanırım bıraz dusuktu bıraz bekleyelım demıstı ama adet olmustum ıste.
Hmm anladım ben de ıgneden sonra 19. Gun catladı. Demekkı ıgneden sonra 4 5 gun sonra catlamıs oluyor sanırım ve bız o gunler calısmamıstık
iğneden 2 gün sonra çağırıyor benimki hep çatladığını bilmek iyi oluyor ilişki öneriyor hemen