​41 yasinmi cnım
evet 41 yasin katılıma göre daha fazlada olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
​41 yasinmi cnım
evet 41 yasin katılıma göre daha fazlada olabilir
tmm cnm katılmak ısteyenler haber versınde başlayalım![]()
aşılamamın 11. gününde kanda 59.83
13. gününde 17.97 çıktı
değerin yükselme ihtimali yok değil mi?
![]()
canım ben pek bilmiyorum ama bhcgnin önce yüksek olması sonradan düşmesi ya dış gebelik ya da sağlıksız bi döllenme sonucunda oluşuyo diye biliyorum sanıyorum ki daha yükselmez ama üzme kendini böyle gebelik geçirenlerin ertesi ay hamile kaldıklarını çok duydum..
ama ilk aşılamamda şubat ayında oldu ve ondada düşmüştü bebeğim
bu ikinci aşılama tekrar düştü![]()
ama ilk aşılamamda şubat ayında oldu ve ondada düşmüştü bebeğim
bu ikinci aşılama tekrar düştü![]()
benimkinde de 4-5 lökosit yazıyor..bakterı mıktarı dıye bılıyorum..sankı ıltahap var gıbı geldı bana ama doktor demedıyse yoktur herhadlde..herşeyin hayırlısı cnm sen moralını bozma..ama iltihap varsa veya bu hareket sayısı engelse tüp yapsan tutmaz..önce tedavını duzgun olmalısın..bak benım tek tüpüm kapalı ama eger sıvı yanı ıltıhap akıyorsa tutmaz dedıler tüp bebegın..bende amelıyat olabılırım yanı..önce tedavı sonra tüp bebek..az para değil..doktor kurbanı olmayalım..
13. gününde 17.97 çıktı
![]()
13. gününde 17.97 çıktı
![]()
günaydın kızlar dün dr.gittim eşimin ve kendi tahlillerimi götürdüm bu ay aşılama yapiciiizzz
eşimiin sperm sayısı 38 milyon hızlı hareketlilik sorunu varmış yani olduğundan biraz fazla pek sorun değil dedi tedaviside olmuyormuş bilen varsa söylesin moralmen biraz bozuldum yorumunuz zaten benim için dr.söylediklerinden bile iyi gelecektr yavru ceylanlar daha çocuk yapmasını bilmiyosunuz bakalım bunu bilecek misinz
Gunaydin kizlarrrrr bugun esim calismiyo pek giremem nasilsiniz bakalimm hava guzel gezecegiz bugun biraz sizler neler yapiyosunuz
13. gününde 17.97 çıktı
![]()
tmm cnm katılmak ısteyenler haber versınde başlayalım![]()
cok üzüldüm canım ya doktorun bunu arastırması gerekıyo canım bu ikinci dıyosun neden tutunamıyo bulmaları gerek ona göre devam et tedavne
milkshake inşallah olumlu olur yaüzülme tabi ki heyecanlısın aşılama yaptırdın bir umutla bekliyorsun böyle üzülüyorsun seni anlıyorum ama hayırlısı ne ise o olsun. 2. aşılaman herhalde. daha önce kaç kez klomen tedavisi oldun ve kaç aydır bebek istiyorsunuz?
Cnm merhaba.bişey sormak istiyorum.sanırım ilk klomen tedavisini senle aynı zaman yapmıştık.hatırladınmı bilmiyorum ama.drun sana iğneden kaç saat sonra ilişki demişti.
hiç klomen tedavisi olmadım
aşılamam ege ünv.oldu ve rahim filmi,tahlillerden sonra
hemen aşılamaya başlıyorlar..
3 yıldır koşuşturuyorz ama egeye son 6 aydır başladık
özeller hep oyaladı,klomen tedavisinide sanırım özeller yapıyor hep
sen özeldemi tedavi görüyorsun sabahmeltemi?
evet canım hatırladım sonra iğnelere gecmıştım bana saat olara vermedı doktorum ovıtrelleyı vuruldugm gunde dahıl 4 gun degerlendırdık sonrada gun asırı devam ettk
cnm sen su an hamılemıydın? ılk ılıskın 36. saat mıydı? her gun ustutse doktor mu onerdı. bız de ılk ıgneden 7 saat once ılıskıye gırdık sonra salı sabahı yanı 36. saat. sonra da çarsamba aksamı gırdık. sonra yarın cuma sabahı gırecez.
evet canım hamıleyım cok sükür mesela bugun ovıtrelleyı oldum dıyelım doktor 11,12,14 u ilişki dedı bende o aradakı 13ude degerlendırdım anlatabıldım mı bızım sperm sorunumuz falan olmdıgından doktr bu şekılde onerdı eskıden saat verıyolardı baktı olmadı gun olarak verdı doktorum