• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

zeynoş nereye kayboldun yaaaaaa:52::52::52:
geldimmm canımmm

kızzz ya ayşegül dün evdekii tüm beyaz elbiseleri kirlileri sonra temiz olanlarıda makinaya attım akşam saat 7 gibi açtım baktım neee:52:
:52::52::52::52:tüm çamaşırlar pembe kırmızı reng olmuş araya kırmızı tişörtüm karışmış dünden beri ne denediysem çıkmadıııı:43::43::43::43:moralmen bozuklardayım suya bastrdım olmadı ön yıkama yaptı olmadııı
berbat kepaze benimkde pembe olmuş hayatta giymem diyo
sabah 9dan beri tencerelere dörder beşer koyup kaynatıyorum domestosla bnim formülüm çoğu çıktı ama elim hep yanık suya tutuyorum çıkmışmı diye çıkmışsa tekrar mkinaya çıkmamaışsa tekrar kaynatmaya:6::6::6:

geldimmm canımmm

kızzz ya ayşegül dün evdekii tüm beyaz elbiseleri kirlileri sonra temiz olanlarıda makinaya attım akşam saat 7 gibi açtım baktım neee:52:
:52::52::52::52:tüm çamaşırlar pembe kırmızı reng olmuş araya kırmızı tişörtüm karışmış dünden beri ne denediysem çıkmadıııı:43::43::43::43:moralmen bozuklardayım suya bastrdım olmadı ön yıkama yaptı olmadııı
sabah 9dan beri tencerelere dörder beşer koyup kaynatıyorum domestosla bnim formülüm çoğu çıktı ama elim hep yanık suya tutuyorum çıkmışmı diye çıkmışsa tekrar mkinaya çıkmamaışsa tekrar kaynatmaya:6::6::6:

tühcanım ya mafolmuştur hersey iyi yapmışsın kaynatmakla baska turlu cıkmaz :34:

geldimmm canımmm

bey bey bey naptın sen kuzu ellerine daha mı önemli senden bea ...

bende yapıyom bazen onu yıkandıkça düzeliyorlar ama çamaşır sulu suda bekletmek laım az ama çok oluncada sararıyor...

bey bey bey naptın sen kuzu ellerine daha mı önemli senden bea ...

bende yapıyom bazen onu yıkandıkça düzeliyorlar ama çamaşır sulu suda bekletmek laım az ama çok oluncada sararıyor...
kafaya taktımmmmmm bana neee kız atletler pembe düşün yani birde asmaya bile utanıyorum valla

neyse diğerleri bembeyazzz ooldu

kafaya taktımmmmmm bana neee kız atletler pembe düşün yani birde asmaya bile utanıyorum valla

neyse diğerleri bembeyazzz ooldu

hehe ne ka seksi pembe pembe giy işte:27: benmde de hayvan gibi beyaz birikti biri itekese de makineye atsam onarı sonra bir haftadır siip süpürmediğim evimi süpürsem ardına bide yemek yapsam :37:çok pasakli oldum çooooooooooooook :27:

hehe ne ka seksi pembe pembe giy işte:27: benmde de hayvan gibi beyaz birikti biri itekese de makineye atsam onarı sonra bir haftadır siip süpürmediğim evimi süpürsem ardına bide yemek yapsam :37:çok pasakli oldum çooooooooooooook :27:

kız benimkini atletleri falan pembe olmuş

kız o ne ya :53::53::53::53: yandın pasaklı şeyyy işin içinden çıkamazsın sen 2 gününü alır

kız benimkini atletleri falan pembe olmuş

kız o ne ya :53::53::53::53: yandın pasaklı şeyyy işin içinden çıkamazsın sen 2 gününü alır
anem bebe atletli koca:D:Dhehehe benimkini düşündüm de öyle çok komik heheh
sorma bebeeeem pis oldum çıktım:D:yavaştan kalkım off off bi gör halimi yatarak yazıyom bi yandan esniyom şimdi yapım ki hafta sonu rahat edim :52:

anem bebe atletli koca:D:Dhehehe benimkini düşündüm de öyle çok komik heheh
sorma bebeeeem pis oldum çıktım:D:yavaştan kalkım off off bi gör halimi yatarak yazıyom bi yandan esniyom şimdi yapım ki hafta sonu rahat edim :52:

aman canım bu yaştan sonra hortlak görmeye dayanamam kız korkutma beni
kolayyyy gelsin canım hadi kalkta işini yap
pa pa pa paaasaakllıııı

aman canım bu yaştan sonra hortlak görmeye dayanamam kız korkutma beni
kolayyyy gelsin canım hadi kalkta işini yap
pa pa pa paaasaakllıııı

:27:kalkm valla bacım ya zönk diye biri gelse rezalett:D:D hadi öptüm sizleriiii

canım bılmıyorum kı gecen ay oyle oldu dıye bu ay da oyle mı olur. gecen ay kac mm dı yumurta. benım 20mmdi catlatma ıgnesı vuruldugunda. bu ay 17mmdi ve ertesı gunu vurul dedı yanı 19mm falan olmustur. 1mm belkı one gerıye ceker:))) ben de 7 nısanda oldum ovıtrelle. senın bayagı olmus ıgnenın ustunden 16 gun gecmıs. bence 3 gun daha bekle. eger 19. gun olmazsan en azından kan testı verırsın ben oyle yapacam. bu arada progesteronuna bakıldı mı senın. ben de haftaya falan gıderım ama 21. gune degıl 25. gune denk gelecek bakalım yumurtlama olmus mu bakarlar.

ewt bekliyorum hala.. hormon tahlillerimin hepsi çok iyi çıktı.. hatta dr çok yumoşun war bolluk bereket dedi.. ben de hayırlısı demiştim.. o benden daha umutlu walla..en kötü ihtimalle p tesi adet olmam gerekiyor.. inş olmam.. inş beraber hamiş kalırız..
:nazar::nazar::nazar:

ewt bekliyorum hala.. hormon tahlillerimin hepsi çok iyi çıktı.. hatta dr çok yumoşun war bolluk bereket dedi.. ben de hayırlısı demiştim.. o benden daha umutlu walla..en kötü ihtimalle p tesi adet olmam gerekiyor.. inş olmam.. inş beraber hamiş kalırız..
:nazar::nazar::nazar:

ayyy ınsallah senınle ve dıger arkadaslarka hamıle kalırızzzzz:999

yaaaa bırde bu abah 5te calısmamız oldu... sonra da dus aldım okula gıttım:) ama yuksek bır yere uzandım belım sızladı yaaa offf acaba tutacagı varsa da tutmaz mı yaaa sınır oldum olumsuz dusunmeyım ama dıyorum belım bayagı acıdı sızladım bır sey olur mu sızce?

hiçbir şey olmaz rahat ol.. ağır kaldırmadın sonuçta.. iyi düşünelim iyi şeyler olsun canım..:emir_bebek::52:

Back
X