• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

sende içiyomusun tadı değilde kokusumu kötü burnunu tıka dediğine göre, ben hap içerken bile zorlanıyorum ondan korktum biraz neyse herşey bebeğim için katlanıcaz artık

yok ben içmiyorum ..hiç içmedim ama kokusu olduğunu söylemişlerdi..bebişler için her şeye katlanmak gerek:emir_bebek:

gonal f kullanan kızlar adetin kaçıncı günü başladınız galiba bu ay ona geçicem doktorum erken başlanması gerekiyo demişti bende 4. günü gidebilicem geçmi olur

[B .!.:
o kadar katılım olmaz cnm..biz 41 tmamlasak ıyıdır...[/B]:9:

merhaba kızlarr ben yarın babama gıdıyorum..ptesıya kadar orada kalıcam..ptesıde saat 2 de medıpol bagcılarda tüp bebek görüşmem var..gelince bıldırırım sıze..tefrıcıye ve yasınlerın sayısını yazın ben eklerım :34:

tamam canım okur haber veririz ozaman :34:

hakkında hayırlısı neyse seni bebeğine en yakın ne kavuşturacaksa o olsun inşallah canım..hayırlısıyla görüşmeni yap ameliyattan da korkma bence o kadar ben bilsem ki benim için o çözüm olacak hemen olmak isterdim..ama yine de inşallah ameliyatsız kolayla olsun bebişin :21::21:

tamam canım okur haber veririz ozaman :34:

hakkında hayırlısı neyse seni bebeğine en yakın ne kavuşturacaksa o olsun inşallah canım..hayırlısıyla görüşmeni yap ameliyattan da korkma bence o kadar ben bilsem ki benim için o çözüm olacak hemen olmak isterdim..ama yine de inşallah ameliyatsız kolayla olsun bebişin :21::21:

​iyi dileklerin için sağol tatlım..insan ister istemez korkuyor..ki ben çok korkagım..daha hıc amelıyat bısey geçmedı basımdan bilmiyorum dedıgın gıbı hakkımda hangısı hayırlısıysa o olsun..bebişimize giden en kestırme yolda hangısıyse rabbım onun kapısını açsın hepimize inşallah..

Kızlar yaaa klomen duspaston ovitralle kullananlar kilo aldınızmı bendemi bi anormallik varr dört kilo aldım tedaviye başlayalı offff :(((
ben aldım canı gerçi çok kullandım klomn iğne miğne ben nerdeyse 7 kilo olacak rahat ol ilaçlar aldırtıyo yapı meselesi hiç yemesen dikkat etssen bile alabilirsin
ewt canım hatırlıyorum..sizin aynı gun oldugunuz ıcın ıkınızden bırının gonlu kırılmasın dıye üstüne düşmedim..kendi aranızda karar verın..biz çekmeye başladık..hangınız ısterse ona bağışlanır...kimseden ses çıkmayınca sınırlendım dogal olarak..41 yasın okuruz...herkes okuyabıldıgı mıktarı yazsın...41 yasine atamamlayaım..

afferım sana bende 200 tane okudum...kız herkese banada kız kim okumuyorsa döv..

nee derlermişş söyledee bilelim...kaydırıgubbak cemileee :9::9::9:

dövecem tabiii kız en fazla seni dövecem sen merak etme ismimii söylemem sonraya saklıyorum tamammı süslü naciye

merhaba kızlarr ben yarın babama gıdıyorum..ptesıya kadar orada kalıcam..ptesıde saat 2 de medıpol bagcılarda tüp bebek görüşmem var..gelince bıldırırım sıze..tefrıcıye ve yasınlerın sayısını yazın ben eklerım :34:
hayırlı olsun canım öyle yap her hastaneye git tabi tüp bebek olduğu için ilgi alaka daha fazla olur
geldeee ekle senin şu gezmeler bitmezkiiiiii

gonal f kullanan kızlar adetin kaçıncı günü başladınız galiba bu ay ona geçicem doktorum erken başlanması gerekiyo demişti bende 4. günü gidebilicem geçmi olur
canım daha erken gidemezmisin 3.günde falan git bari biliyorsun bir günün bile çok önemi var bu arada ben 2.günü kullandım fiyatıda 365tl şekerimmmm hayırlı olsun yeni tedavin

ben aldım canı gerçi çok kullandım klomn iğne miğne ben nerdeyse 7 kilo olacak rahat ol ilaçlar aldırtıyo yapı meselesi hiç yemesen dikkat etssen bile alabilirsin

hayırlı olsun canım öyle yap her hastaneye git tabi tüp bebek olduğu için ilgi alaka daha fazla olur
geldeee ekle senin şu gezmeler bitmezkiiiiii

canım daha erken gidemezmisin 3.günde falan git bari biliyorsun bir günün bile çok önemi var bu arada ben 2.günü kullandım fiyatıda 365tl şekerimmmm hayırlı olsun yeni tedavin

Gunaydin bbz ne okuyonz bana da verin ben de okiym

ewt canım hatırlıyorum..sizin aynı gun oldugunuz ıcın ıkınızden bırının gonlu kırılmasın dıye üstüne düşmedim..kendi aranızda karar verın..biz çekmeye başladık..hangınız ısterse ona bağışlanır...kimseden ses çıkmayınca sınırlendım dogal olarak..41 yasın okuruz...herkes okuyabıldıgı mıktarı yazsın...41 yasine atamamlayaım..

bence hvc arkadaşımıza okunsun batı çrş.ben okumaya başladım ozamana kadar bitirmeye çalışalım inş. bitiririz peşindende hayırlı haberini alırız..

Hayirli olsun canm kacinci ayin tedavide benim asilama icin2.gun gel dedi gonalf onun icin mi kullaniliyor

Gunaydin bbz ne okuyonz bana da verin ben de okiym

günaydın canım bu ay tefriciyeye başladık onu okuyoruz liste kuruldu ya şimdi okumayan varsa seni yerine alırız listeyide birsen arkadaşımız yapıyo kız sen biraz geç kaldın galiba

hoşgeldin zeynoşum sana bişey danışıcam iki gündür kahvaltıdan sonra sanırım tansiyonum düşüyor baş dönmesi göz kararması 2-3 saat yerimden kalkamıyorum dün yağlı ekmek yedim o dokundu dedim,bugünde kahvaltıda biraz tereyağ yedim sanırım ondan dedim ama biryandanda acaba hamileliklede alaksı olabilirmi diyorum henüz bata 4 gün var sence belirti için erkenmi yağlı dokunuyordur ?

günaydın canım bu ay tefriciyeye başladık onu okuyoruz liste kuruldu ya şimdi okumayan varsa seni yerine alırız listeyide birsen arkadaşımız yapıyo kız sen biraz geç kaldın galiba

Onemli degil canim ben sikistiririm kendimi bi taraflara haber verin okumayan olursa yetistirelim dualarimizi Mevlaya...

hoşgeldin zeynoşum sana bişey danışıcam iki gündür kahvaltıdan sonra sanırım tansiyonum düşüyor baş dönmesi göz kararması 2-3 saat yerimden kalkamıyorum dün yağlı ekmek yedim o dokundu dedim,bugünde kahvaltıda biraz tereyağ yedim sanırım ondan dedim ama biryandanda acaba hamileliklede alaksı olabilirmi diyorum henüz bata 4 gün var sence belirti için erkenmi yağlı dokunuyordur ?
günaydın tatlım kızzzzz ne diye bana soruyon heee:9::9::9::9:

ben zaten ilk hamileliğinde ağzından yara çıkmıştı ya bu ayda çıktı diye sana hamile gözüyle bakıyorum ki
valla canım illa günün geçmesi gerekmiyo bazılarında çok erken bu tiksinme başlıyo mesela halam adetine 5 gün ne kala bi çay bile içemiyordu evden bile tiksinirdi neden olmasınki kız kız baksana e çok belirti varrrr

Back
X