resimlerini koy buraya ha tamam mı bizde görelimbılmıyorum kı caanım ama bebek odası duşunuyorum baskada bışey duşunmedım daha bebek arabası begendım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resimlerini koy buraya ha tamam mı bizde görelimbılmıyorum kı caanım ama bebek odası duşunuyorum baskada bışey duşunmedım daha bebek arabası begendım
zZEYNEPPP YAPTI TEK ÇİZGİYİ GÖRDÜ BENDE ŞİMDİ ADET OLDUMMMMMM HİÇ ÜZÜLMEDİM HEPİMİZ DAMGAYI YEDİK KERİA KALDI İNŞ.O OLMAZZZZ
resimlerini koy buraya ha tamam mı bizde görelim
kızz gerçekmi..ne oldu bıze döküldük tek tek..bende üzülmedim hiç![]()
4 parça birliktemi canım ne kadar fiyatı güzel rengide güzel
4 parça birliktemi canım ne kadar fiyatı güzel rengide güzel
güzeldi özelliklerine de iyi bak sonra al gerçi ben pek anlamam amayok canım puset var arabanın yanında sedece 2 parca gıger resımlerde arabanın o şeklede gırdıgını gösterıyo 700lıra her rengı var
güzeldi özelliklerine de iyi bak sonra al gerçi ben pek anlamam ama
kızlarrrrrrrrrrrrr..........bugün ne oldu böyle ya sırayla patır patır döküldük bendede lekelenmeler başladı.hayal kurması bile güzeldi((
sen şimdiden bi köşeye at birşeyler bebişin içinöle canım şimdilik bunu begendık besık gıbıde oluyo ya ondan bebek rahat eder dıye duşunduk fıyatlar ucuk bıraz![]()
damgayı yedik bugün ben sen hvc karanfill inş.zeynepin ki gelmezde hani kuvvetli hissediyordun iyiki hissine inanmadımmm duygularımla az daha oynuyordun
kKIZLAR ŞİMDİ HEPİNİZDEN YORUM BEKLİYORUM OKUYUP GEÇMEYİN RİCA EDERİM
şimdi ben aşılama yapayımmı yoksa direk tüp bebekmi çikolata kistiyle doğal olarak zor oluyormuş siz ne diyorsunuz aşılama vakit kaybımı sizce benim için çünkü doktorlar bu kistle genelde tüp öneriyor
evet ya hamiş değilsek bari işimize bitirelim yumurtlama gününe kadar değilmi![]()
qorun bende cnm hap olmayinca yumurtlamiyorum polikistik varbu ay son kez hap tedavisi yapacagiz sonra bi tup bebek merkeziyle gorusecegim galiba
Rabbim hakkimizda en hayirlisini yazsin insallah
şimdi ben aşılama yapayımmı yoksa direk tüp bebekmi çikolata kistiyle doğal olarak zor oluyormuş siz ne diyorsunuz aşılama vakit kaybımı sizce benim için çünkü doktorlar bu kistle genelde tüp öneriyor